Zlín – Karviná 2:1 (kon.) | Sokolov – Bohemians 1905 0:0 (kon.) | Pardubice – Znojmo 3:1 (kon.)
Bohem. Pr. – Opava 1:1 (kon.) | Most – Varnsdorf 4:2 (kon.) | HFK Olomouc – Vlašim 4:0 (kon.)
Ústí n. L. – Táborsko 0:0 (kon.) | Čáslav – Žižkov 1:1 (kon.)
konec
FC Zlín
2:1 (1:1)
MFK Karviná
Středa 05.06.2013, 17:00 • Letná • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    89
    Petr Kurtin po krátkém pobytu na hřišti uviděl žlutou kartu. Na poslední chvíli zatáhl za dres soupeře.
     
    85
    Zlín naposledy střídá. Na trávník se podívá útočník Petr Kurtin, nahrazuje Martina hrušku, který podal bojovný výkon a dokázal přidat druhou branku Ševců.
     
    79
    Hosté naposledy střídají a snaží se posílit útočnou fázi. Přichází Michal Gonda, který nahrazuje obránce Homolu.
     
    73
    Domácí střídají po druhé brance. Hřiště opouští Lukáš Holík a nahrazuje ho Tomáš Poznar.
     
    73
    Zlín právě vstřelil branku!
    Další šance na straně Zlína přinesla druhou branku do sítě Palečka. Robert Bartolomeu poslal krásný centr na MARTINA HRUŠKU, který se krásně položil do zakončení. Ševci se zaslouženě dostali znovu do vedení.
     
    71
    Lukáš Holík se krásně uvolnil na pravé straně a centroval před branku na neobsazeného Polácha. Zlínský kapitán hru hlavou zřejmě nepreferuje a zakončení postrádalo razanci.
     
    69
    Žlutou kartu uviděl zlínský útočník Pavel Malcharek.
     
    67
    Domácí trenér Kalivoda poprvé střídá. Ze hřiště odchází Lukáš Železník, který tak čtrnáctou branku nepřidá. Nahrazuje ho Robert Bartolomeu.
     
    67
    Vaněk zatáhl za dres kapitána Polácha a za své počínání si vysloužil žlutou kartu i on.
     
    64
    Martin Hruška byl tvrdě faulován Davidem Mikulou. Kapitán Karviné viděl žlutou kartu za nefotbalový zákrok.
     
    57
    Jakub Hottek se z protiútoku ocitl v tutové šanci před Kořínkem. Záložník Karviné nedokázal z blízkosti zakončit přesně a propásl velkou šanci hostů.
     
    59
    Se šancemi se roztrhl pytel. Železník prošel středem, ale k zakončení se nedostal. Míč si našel Lukáš Holík, který přiťukl volnému Malcharkovi a ten nepropálil Palečka.
     
    54
    Lukáš Paleček si hodně zahrával s míčem a nezpracoval Homolovu přihrávku. Dobíhající Martin Hruška získal míč, ale ukopl si jej příliš daleko a zakončit do prázdné branky nedokázal.
     
    55
    Hosté podruhé střídají. Martina Limanovského nahrazuje Roman Fischer
     
    46
    Karviná hlásí po poločase změnu v sestavě. Ze hry odchází mladíček Lukáš Kurušta, nastupuje další mladík Jakub Legierski.
     
    41
    Karviná právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. Pokutový kop s přehledem proměnil ELVIST CIKU, který se trefil k pravé tyči.
     
    39
    Sudí Bílek právě odpískal pokutový kop pro Karvinou. Lukáš Pazdera měl ruce schované za zády, ale i tak sudí vymyslel pokutový kop, který rozehraje Elvist Ciku.
     
    37
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tomáš Polách krásně prokličkoval obranu soupeře a předložil míč na kopačku PAVLA MALCHARKA, který neměl problém dostat míč do sítě.
     
    30
    Lukáš Železník opět ve velké šanci! Martin Hruška z levé strany našel zlínského ostrostřelce, který nedokázal usměrnit míč do sítě.
     
    23
    Kanonýr domácích Lukáš Železník se uvolnil na pravé straně a ostře vypálil. Fanoušci už pomalu zvedali ruce, ale nakonec se rozvlnila pouze boční síť.
     
    12
    Pavel Malcharek hlavou lehce přiťukl na Lukáše Železníka, který se ocitl v tutové šanci. Nejlepší střelec Fotbalové národní ligy další branku na své konto nepřidal, když z malého vápna těsně minul pravou tyč!
     
    10
    Jiří Homola nestíhal Pavla Malcharka a musel zatáhnout za záchrannou brzdu. Za své počínání si vysloužil od sudího Bílka žlutou kartu.
     
    1
    Elvist Ciku se ocitl za ofsajdovou hranicí, ale lajnový sudí nechal pokračovat hru. Záložník Karviné příliš nerozmýšlel a míč poslal před Kořínkovu branku. Na poslední chvíli odehrál za branku zlínský obránce a uhasil nebezpečí. Následný rohový kop odehrál daleko od branky Martin Hruška.

    David Šimon

    Branky: 37. Malcharek, 73. Hruška – 41. Ciku

    Karty:   69. Malcharek (ZLN), 89. Kurtin (ZLN) – 10. Homola (KAR), 64. Mikula (KAR), 67. Vaněk (KAR)


    FC Zlín: Kořínek – Pazdera, Kroča, Kubica, Červenka – Holík (73. Poznar), Elšík, Polách (K), Hruška (85. Kurtin) – Železník (67. Bartolomeu), Malcharek. Trenér: Marek Kalivoda.
    MFK Karviná: Paleček – Hoffmann, Mikula (K), Homola (79. Gonda), Knötig – Vaněk, Hottek – Limanovský (55. Fischer), Fiala, Ciku – Kurušta (46. Legierski). Trenér: Josef Mazura.

    Rozhodčí: Bílek – Kříž, Machálek.

    Diváci: 717
    bahis siteleri