Brno – Devils Zlín 10:8 (kon.) | Uh. Hradiště – Kanci Uh. Brod 10:9 (kon.) | IHC Olomouc – IHC Přerov 15:3 (kon.)
IHC Pardubice – IHC Kladno 4:8 (kon.) | Mad Parrots – IHC Prague Rats 2:9 (kon.) | Slavia Praha – ILHK Hr. Králové 9:7 (kon.)
konec
Střída Sport Pardubice
4:8 (1:3, 1:3, 1:1, 1:1)
IHC Čerti Kladno
Neděle 16.06.2013, 12:00STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    40:38
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Delší dobu zakončení na obou stranách neznamenala nebezpečí, až se kotouč odrazil do samostatného nájezdu na hokejku JANA BUCHTELEHO. Langer se sice okamžitě položil na plochu, ale puk mu prošel snad pod výstrojí za záda – 4:8. Bez asistence.
     
    37:19
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Využitá kladenská přesilovka určuje již pětibrankový rozdíl. U pravé tyčky zůstal nehlídaný DANIEL JŮN, jenž si počkal na Petrákovu nabídku a bez potíží zakončil – 3:8. Asistence: Michal Petrák, Vladimír Kameš.
     
    31:30
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Jedna z mála útočných chvilek hostů znamená gól. Vladimír Kameš si počkal, až se mu na křídle rozjede Tomáš Plekanec. Ten pak ještě vyšperkoval celou akci přihrávkou napříč pásmem DANIELU JŮNOVI, který z první napálil puk do prázdné branky – 3:7. Asistence: Tomáš Plekanec, Vladimír Kameš.
     
    27:27
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Bleskovým úderem o sobě dávají vědět domácí hokejisté. U hrazení viděl Jaroslav Moučka výborně rozjetého PETRA BENEŠE, který se s tím nepáral a dělovkou nedal Langerovi šanci – 3:6. Asistence: Jaroslav Moučka.
     
    16:42
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Sedmnáctou minutu si Pardubičtí za rámeček nedají, jen deset sekund po buly se v jejich síti třepetá další kotouč. Z dálky vypálil JIŘÍ SEKÁČ do růžku nad Veselého lapačku a uzavřel hattrick – 2:6! Asistence: Matěj Hoffman.
     
    16:32
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí si nepohlídali další protiútok soupeře, který končí jeho pátou brankou. Jakub Strnad volil místo střely přihrávku, kterou dokázal JIŘÍ SEKÁČ krkolomně bekhendem poslat za záda ležícího Veselého – 2:5. Asistence: Jakub Strnad.
     
    16:02
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Čerti ovšem dokázali najít rychlou odpověď. Celou práci vzal na sebe TOMÁŠ PLEKANEC, který se rozjel po pravém křídle a krásnou ranou trefil k druho tyčce – 2:4. Asistence: Daniel Jůn.
     
    14:55
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Chvíli po přestávce snižují domácí na rozdíl jediné branky. Lukáš Procházka ještě v brejku napálil tyčku, ale o pár chvilek později zůstal před Langerem JOSEF VÍTEK, jenž bekhendem trefil puk do vnitřní konstrukce brány – 2:3. Asistence: David Vondráček.
     
    10:51
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Ještě v první čtvrtině stíhají domácí jednu odpověď. Jejich kombinace sice byla nepřesná, ale Kubišta pak z rohu vrátil kotouč JOSEFU VÍTKOVI, který z první snižuje na 1:3. Asistence: Jan Kubišta, Lukáš Procházka.
     
    09:49
    Kladno právě vstřelilo branku!
    V ponechané výhodě spustili Čerti krátký kolotoč, který končí třetím gólem. Křižnou přihrávku napálil do sítě opět JAKUB STRNAD, Veselý se přesouval marně – 0:3. Asistence: Michal Petrák.
     
    06:11
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno se velmi pohlednou akcí dostává do dvoubrankového vedení. Přečíslení tři na jednoho ještě JAKUB STRNAD nedokončil, ale pak si parádně narazil s Jiřím Sekáčem a zblízka trefil místo u bližší tyčky – 0:2. Asistence: Jiří Sekáč.
     
    02:54
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté přetavili lepší start do úvodního gólu. Michal Petrák přesunul hru do křídla na hokejku JIŘÍHO SEKÁČE, který prostřelil Michala Veselého mezi betony – 0:1. Asistence: Michal Petrák.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 11. Vítek (Kubišta, L. Procházka), 15. Vítek (Vondráček), 28. Beneš (Moučka), 41. Buchtele – 3. Sekáč (Petrák), 7. Strnad (Sekáč), 10. Strnad (Petrák), 17. Plekanec (Jůn), 17. Sekáč (Strnad), 17. Sekáč (Hoffman), 32. Jůn (Plekanec, Kameš), 38. Jůn (Petrák, Kameš)


    Střída Sport Pardubice: Veselý – Kubišta, Šťastný, Buchtele, Moučka, Vondráček, M. Hemský, Beneš, Vítek, L. Procházka. Trenér: Miloš Říha ml.
    IHC Čerti Kladno: Langer – Sekáč, Hoffman, Strnad, Stieler, Plekanec, Petrák, Zeman, Piskáček, Kameš, Jůn. Trenér: Vladimír Kameš.

    Rozhodčí: Barek, Lučan.