Slovan Bratislava – Dunajská Streda 1:1 (kon.) | Myjava – B. Bystrica 0:4 (kon.)
konec
TJ Spartak Myjava
0:4 (0:3)
MFK Dukla Banská Bystrica
sk Pátek 12.07.2013, 20:00 • Spartak Myjava • Niké liga
     
    57
    Banská Bystrica dala gól!
    Aj FABIÁN SLANČÍK si môže povedať, že je dvojgólový strelec. Po Častulínovej obrovskej chybe v šestnástke, keď si nedokázal pokryť strelca gólu a nedokázal zastaviť perfektnú loptu z ľavej strany strieľa krížnou bombou k pravej tyči Banskobystričan už štvrtý gól!
     
    42
    Banská Bystrica dala gól!
    S Myjavou je zle nedobre! Domáci potrebujú sprchu v prestávke ako soľ. PAVOL JURČO svojím druhým gólom po krásnej prihrávke do behu a ešte krajším zakončením, keď vymietol ľavý horný roh brány prevzal vizitku hrdinu zápasu! Krásny gól.
     
    39
    Banská Bystrica dala gól!
    Obrovská chyba Myjavčanov! Neskutočné pochybenie Solničku po prihrávke na Lukšíka, ktorý sa dopustil chyby pri rozohrávke. Loptu mu odobral Brašen, ten poslal loptu na druhú stranu šestnástky, kde stál nikým neohrozený PAVOL JURČO , ktorý to trafil krížnou strelou priam perfektne!
     
    7
    Banská Bystrica dala gól!
    Ani sme sa nenazdali a nečakaná gólová príležitosť skončila pre Bystricu najlepšie ako mohla. Centrovaná lopta z kopačky Považanca z ľavej strany našla FABIÁNA SLANČÍKA, ktorý až na dvakrát prekonal Solničku. Domáci sú poriadne zaskočení.

    Jakub Mitter

    Branky: 7. Slančík, 39. Jurčo, 42. Jurčo, 57. Slančík

    Karty:   47. Kosík (MYJ) – 18. Podstavek (BBY), 25. Turňa (BBY)


    TJ Spartak Myjava: Solnička – Kosík, Černáček, Kukoľ, Lukšík, Šulek, Častulín, Marček, Bruško, Siva, Sládek
    MFK Dukla Banská Bystrica: Rodinger – Hučko, Podstavek, Teixeira, Považanec, Turňa, Nosko, Brašeň, Slančík, Faško, Jurčo

    Rozhodčí: Sedlák – Kubačka, Bednár
    bahis siteleri