Slovan Bratislava – Dunajská Streda 1:1 (kon.) | Myjava – B. Bystrica 0:4 (kon.)
konec
TJ Spartak Myjava
0:4 (0:3)
MFK Dukla Banská Bystrica
sk Pátek 12.07.2013, 20:00 • Spartak Myjava • Niké liga
     
    86
    Rodinger to však musí všetko zabaliť, Pelegríni bude exekútorom priameho kopu z asi 20 metrov.
     
    82
    Aj napriek tomu, že bol Solnička na tráve a aj mimo pozície sa Bystrica neraduje. Michal Peňaška nezakončil kvôli Pelegrínimu, ktorý mu to nedovolil a takpovediac z bránkovej čiary zachránil črtajúcu sa čoraz väčšiu blamáž.
     
    81
    Posledné striedanie aj na strane hostí, odchádza Brašeň, dôveru trénera dostal Šovčík.
     
    73
    Strieda Bystrica, odchádza hrdina Jurčo, strieda ho mladučký Chrien.
     
    70
    Posledné myjavské striedanie, odchádza Kukoľ, nahrádza ho Pelegríni.
     
    68
    Prvé striedanie hostí, odchádza Považanec, nahrádza ho Peňaška.
     
    62
    Druhé myjavské striedanie, odchádza Bruško, ktorého nahrádza Daniel.
     
    60
    Sládekovi dnes nie je súce. Desaťgólový strelec si nedokázal otvoriť gólový účet ani po perfektnej uličke a následnej krížnej strele. Lopta končí len za bránou!
     
    59
    Kosík našiel Sládeka, ktorý to aj z veľkej diaľky skúsil. Jeho strela nedokázala vyprášiť rukavice brankára Rodingera, avšak napriek tomu mala správny smer, štadiónom to len tak zahučalo.
     
    57
    Banská Bystrica dala gól!
    Aj FABIÁN SLANČÍK si môže povedať, že je dvojgólový strelec. Po Častulínovej obrovskej chybe v šestnástke, keď si nedokázal pokryť strelca gólu a nedokázal zastaviť perfektnú loptu z ľavej strany strieľa krížnou bombou k pravej tyči Banskobystričan už štvrtý gól!
     
    56
    Centrovaná lopta z pravej strany končí len v Rodingerových rukaviciach, brankár Vojakov následne vysunul Brašeňa, ten vyprodukoval Slančíkovi parádnu pozíciu na narážačku s Jurčom. Dvojgólový strelec našiel Brašeňa, ktorý opečiatkoval žrď! Obrovská šanca.
     
    52
    Lopta smeruje len a len k Rodingerovej bráne, Siva dokázal nepríjemným centrom vybojovať roh. Zahrával ho Bruško, jeho center za zadnú tyč našla Černáčeka, ktorý to myslel dobre, no jeho úmysel včas vystihol skvelý Rodinger.
     
    49
    Konečne prvá vážnejšia šanca domácich! Ľavý center sa dostal na hlavu Kosíka, ktorý ešte hľadal Šuleka. Rodinger vybehol a dal som pozor. Závar to bol však poriadne veľký!
     
    47
    Za nepríjemný faul vidí žltú kartu Pavol Kosík.
     
    46
    Odchádza Lukšík, prichádza Pekár.
     
    42
    Banská Bystrica dala gól!
    S Myjavou je zle nedobre! Domáci potrebujú sprchu v prestávke ako soľ. PAVOL JURČO svojím druhým gólom po krásnej prihrávke do behu a ešte krajším zakončením, keď vymietol ľavý horný roh brány prevzal vizitku hrdinu zápasu! Krásny gól.
     
    39
    Banská Bystrica dala gól!
    Obrovská chyba Myjavčanov! Neskutočné pochybenie Solničku po prihrávke na Lukšíka, ktorý sa dopustil chyby pri rozohrávke. Loptu mu odobral Brašen, ten poslal loptu na druhú stranu šestnástky, kde stál nikým neohrozený PAVOL JURČO , ktorý to trafil krížnou strelou priam perfektne!
     
    33
    Po skrumáži v šestnástke si diváci vyžadovali penaltu, ich prosby však vyslyšané neboli.
     
    30
    Brašeň našiel zo stredu poľa nabiehajúceho Fabiána Slančíka, ktorý sa len tak tak, že nestal katom domácich. V poslednej chvíli ho znervóznil aj stopér domácich. Strela by minula aj tri brány postavené vedľa seba. Každopádne, zaujímavá gólová šanca!
     
    25
    Turňa sa pustil do súboja s Kukoľom až príliš agresívne, za šmýkačku vidí žltú kartu.
     
    19
    Strela Tomáša Bruška skončila len v múri, Rodinger si vyšiel a poslal loptu do bezpečia. Zachytil ju však jeden z domácich hráčov, poslal loptu do ohňa, kde si ju prevzal ako keby netušiac Sládek, Peter to skúsil z voleja. Chýbalo len fakt málo, lopta takmer lízla ľavú žrdku.
     
    18
    Kukoľ bol faulovaný asi 20 metrov. Žltá karta pre Podstavka.
     
    11
    Prvá strelecká príležitosť prišla z Kukoľovej kopačky, Vlado si loptu spracoval a volejom spoza šestnástky vypálil. Jeho strela však nemala potrebnú razanciu.
     
    7
    Banská Bystrica dala gól!
    Ani sme sa nenazdali a nečakaná gólová príležitosť skončila pre Bystricu najlepšie ako mohla. Centrovaná lopta z kopačky Považanca z ľavej strany našla FABIÁNA SLANČÍKA, ktorý až na dvakrát prekonal Solničku. Domáci sú poriadne zaskočení.
     
    Podľa bookmakerov je favoritom domáca Myjava, na ktorú je vypísaný kurz 1,9. Na remízu je 3,3 a na výhru hostí 3,55.

    Jakub Mitter

    Branky: 7. Slančík, 39. Jurčo, 42. Jurčo, 57. Slančík

    Karty:   47. Kosík (MYJ) – 18. Podstavek (BBY), 25. Turňa (BBY)


    TJ Spartak Myjava: Solnička – Kosík, Černáček, Kukoľ, Lukšík, Šulek, Častulín, Marček, Bruško, Siva, Sládek
    MFK Dukla Banská Bystrica: Rodinger – Hučko, Podstavek, Teixeira, Považanec, Turňa, Nosko, Brašeň, Slančík, Faško, Jurčo

    Rozhodčí: Sedlák – Kubačka, Bednár
    bahis siteleri