Rapid – Wiener 4:0 (kon.) | Ried – Wolfsberger 1:0 (kon.) | Salzburg – Austria 5:1 (kon.)
Admira – Wacker 1:2 (kon.)
konec
SK Rapid Vídeň
4:0 (2:0)
SC Wiener Neustadt
Sobota 27.07.2013, 16:30 • Gerhard Hanappi-Stadion, Vídeň • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    79
    Rapid právě vstřelil branku!
    Domácí hráči založili výbornou útočnou akci, ze které vytěžili čtvrtou vstřelenou branku. Na levém křídle zůstal zapomenutý TERRENCE BOYD, na kterého přilétl výborný centrovaný míč a on jej nádhernou hlavičkou uklidil mezi tři tyče, a radoval se tak ze své druhé dnešní branky.
     
    53
    Rapid právě vstřelil branku!
    Burgstaller vysunul na pravém křídle Schauba, jenž si míč nejprve zpracoval, rozhlédl se a poté se prezentoval ukázkovým centrem do pokutového území. Tam se výborně uvolnil hlavičkující TERRENCE BOYD a přesnou trefou k tyči zvýšil vedoucí skóre na 3:0.
     
    38
    Rapid právě vstřelil branku!
    Domácí fotbalisté výborně zakombinovali a vytvořili si stoprocentní gólovou šanci, ve které byl opět GUIDO BURGSTALLER. Rakouský záložník se výborně uvolnil ve velkém vápně, kam obdržel přihrávku a poté přesnou střelou navýšil skóre na 2:0.
     
    28
    Rapid právě vstřelil branku!
    Trimmel obešel na pravém křídle svého protihráče a poté se prezentoval učebnicovým centrem do pokutového území, kde si na míč vyskočil hlavičkující GUIDO BURGSTALLER a přesnou trefou nedal Siebenhandlovi šanci.

    Lucie Rapantová

    Branky: 28. Burgstaller, 38. Burgstaller, 53. Boyd, 79. Boyd

    Karty:   16. Mimm (WIE)


    SK Rapid Vídeň: Novota ─ Sonnleitner, Dibon, Denner (57. Schrammel), Hofmann, Burgstaller, Trimmel, Petsos (66. Behrendt), Wydra (14. Bošković), Schaub, Boyd.
    SC Wiener Neustadt: Siebenhandl ─ Mimm, Wallner, Martschinko, Hlinka, Freitag, Koch (80. Dobras), Rakowitz (46. Schöpf), Pollhammer, Pichlmann, Rauter (46. Berger).

    Rozhodčí: Ouschan ─ Winsauer, Baumann
    bahis siteleri