Rapid – Wiener 4:0 (kon.) | Ried – Wolfsberger 1:0 (kon.) | Salzburg – Austria 5:1 (kon.)
Admira – Wacker 1:2 (kon.)
konec
SK Rapid Vídeň
4:0 (2:0)
SC Wiener Neustadt
Sobota 27.07.2013, 16:30 • Gerhard Hanappi-Stadion, Vídeň • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    80
    Střídání v týmu SC Wiener Neustadt: ze hřiště odchází Matthias Koch, přichází Kristijan Dobras.
     
    79
    Rapid právě vstřelil branku!
    Domácí hráči založili výbornou útočnou akci, ze které vytěžili čtvrtou vstřelenou branku. Na levém křídle zůstal zapomenutý TERRENCE BOYD, na kterého přilétl výborný centrovaný míč a on jej nádhernou hlavičkou uklidil mezi tři tyče, a radoval se tak ze své druhé dnešní branky.
     
    67
    Domácí fotbalisté kombinovali na soupeřově polovině, ale čtvrté vstřelené branky se zatím nedočkali. Střelou zpoza vápna se prezentoval Behrendt, ale jeho pokus skončil asi půl metru vedle brankové konstrukce.
     
    66
    Třetí změna v sestavě domácích. Ze hry odchází Thanos Petsos, jehož nahrazuje Brian Behrendt.
     
    59
    Domácí tým dostal výhodu rohového kopu a byl velmi nebezpečný. O přihrávku si řekl aktivní Burgstaller, jenž se prezentoval štiplavou střelou, ale Siebenhandl předvedl parádní zákrok a jedovatý pokus vyrazil na další roh.
     
    57
    Střídání v týmu SK Rapid Wien: ze hřiště odchází Lukas Denner, přichází Thomas Schrammel.
     
    53
    Rapid právě vstřelil branku!
    Burgstaller vysunul na pravém křídle Schauba, jenž si míč nejprve zpracoval, rozhlédl se a poté se prezentoval ukázkovým centrem do pokutového území. Tam se výborně uvolnil hlavičkující TERRENCE BOYD a přesnou trefou k tyči zvýšil vedoucí skóre na 3:0.
     
    46
    Trenér Pfeifenberger udělal do druhého poločasu dvě změny. Na hřiště už se nevrátili Stefan Rakowitz a Herbert Rauter, které nahradili Daniel Schöpf a Michael Berger.
     
    41
    Hosté vybojovali balon a podnikli rychlý protiútok, který nevypadal vůbec špatně. Z levé strany přilétl na zadní tyč zajímavý centr, ale hlavičkující Rakowitz mířil přesně do náruče domácího brankáře.
     
    38
    Rapid právě vstřelil branku!
    Domácí fotbalisté výborně zakombinovali a vytvořili si stoprocentní gólovou šanci, ve které byl opět GUIDO BURGSTALLER. Rakouský záložník se výborně uvolnil ve velkém vápně, kam obdržel přihrávku a poté přesnou střelou navýšil skóre na 2:0.
     
    28
    Rapid právě vstřelil branku!
    Trimmel obešel na pravém křídle svého protihráče a poté se prezentoval učebnicovým centrem do pokutového území, kde si na míč vyskočil hlavičkující GUIDO BURGSTALLER a přesnou trefou nedal Siebenhandlovi šanci.
     
    16
    Dennis Mimm ošklivě fauloval svého protihráče, kterým byl Boyd a sudí neváhal ani vteřinu a okamžitě Mimmovi ukázal červenou kartu.
     
    14
    Dominik Wydra ukazuje, že to nepůjde a musí být vystřídán, na hrací ploše ho nahradí Branko Bošković. Doufejme, že Wydrovo zranění nebude vážné.
     
    8
    Boyd se ocitl ve druhé slibné příležitosti, ale opět z toho vstřelený gól nebyl. Na pravém křídle odvedl kus práce Hofmann, jenž vyvezl míč, obehrál dva protihráče a pak přihrával do pokutového území, kam si naběhl právě Boyd, ale branku z bezprostřední blízkosti netrefil.
     
    1
    Domácí fotbalisté si v úvodní minutě vytvořili první zajímavou šanci. Na centrovaný míč si ve velkém vápně vyskočil hlavičkující Boyd a prezentoval se nebezpečnou střelou, ale Siebenhandl si připsal parádní zákrok a jedovatou střelu vyrazil.

    Lucie Rapantová

    Branky: 28. Burgstaller, 38. Burgstaller, 53. Boyd, 79. Boyd

    Karty:   16. Mimm (WIE)


    SK Rapid Vídeň: Novota ─ Sonnleitner, Dibon, Denner (57. Schrammel), Hofmann, Burgstaller, Trimmel, Petsos (66. Behrendt), Wydra (14. Bošković), Schaub, Boyd.
    SC Wiener Neustadt: Siebenhandl ─ Mimm, Wallner, Martschinko, Hlinka, Freitag, Koch (80. Dobras), Rakowitz (46. Schöpf), Pollhammer, Pichlmann, Rauter (46. Berger).

    Rozhodčí: Ouschan ─ Winsauer, Baumann
    bahis siteleri