Kladno – Francie 3:3 (1:2 po s.n.) | Poprad – Ciarko 3:0 (kon.) | Prešov – Spišská N. Ves 4:0 (kon.)
Nitra – Pavlodar 5:4 (2:1 po s.n.) | Trenčín – Senica 2:2 (1:0 po s.n.) | Žďár n/S – Břeclav 7:3 (kon.)
Ústí n/L – Wolfsburg 2:6 (kon.) | Kometa Brno – Vladivostok 4:1 (kon.)
konec
HK Poprad
3:0 (2:0, 1:0, 0:0)
Ciarko PBS Bank Sanok
sk Pátek 09.08.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Přípravné zápasy
Partner:
     
    52:14
    Gólman Murray poriadne podržal hosťujúci Sanok! Po skvelej prihrávke od Nagya sa k puku na modrej čiare dostal Mlynarovič. Ten zakončoval z prvej, no nedokázal prekonať pozorné betóny gólmana hosťujúceho tímu.
     
    48:55
    Hosťujúci Sanok si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za faul lakťom odchádza sadnúť Nitriansky.
     
    46:22
    Terminesi nekompromisne pálil spoza kruhov, no jeho delovku gólman Srnec dobre videl a puk napokon zachytil vo svojej pozornej lapačke!
     
    45:26
    Na rad prichádza presilová hra pre Sanok. Na dve minúty si za krosček odchádza sadnúť Martin Beluš.
     
    41:39
    Tomáš Sýkora sa s pukom veľmi dobre presúval po ľavom krídle a následne aj tvrdo zakončil. Gólman Murray však puk zachytil na svojej výstroji a hru prerušil.
     
    38:57
    Gólman Srnec sa blysol fantastickým zákrokom, keď po presnej prihrávke od Mermera čelil delovke z medzikružia od Kosteckeho! Gólman Popradu však skvele natiahol svoj ľavý betón a zneškodnil šancu poľského Sanoku.
     
    36:57
    Poprad dal gól!
    Domáci navyšuju svoj náskok vo vedení už na tri góly! Po prepade v defenzíve Sanoku sa kamzíci dostali do prečíslenia 3 na 1 a skórujú. Peknou prihrávkou na ľavé krídlo sa blysol Paukovček, ktorý tam našiel Sýkoru. Sýkora krížne našiel JAKUBA DRÁBEKA, ktorý bez problémov zneškodnil gólmana Murraya technickou strelou švihom. Asistencie si pripisujú hráči Tomáš Sýkora a Lukáš Paukovček.
     
    32:24
    Patrik Svitana sa dostal do fantastickej gólovej šance, keď po presnej prihrávke od Nagya zakončoval z ľavej strany, no gólman Murray v poslednej chvíli zasiahol fantastickým lapačkovým semafórom a poriadne ním podržal svoj tím!
     
    30:54
    Do popradskej brány nastupuje namiesto gólmana Dušana Sidora oddýchnutý Marek Srnec!
     
    29:18
    Varholík sa po skvelom úniku cez pravé krídlo dostal pred gólmana Murraya, no jeho zakončenie napokon gólman hostí vychytal súhrou svojej vyrážačky a pravého betónu!
     
    27:59
    A opäť sa bude vylučovať. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť Jeff Terminesi.
     
    23:19
    Na rad prichádza dvojnásobná presilová hra pre Poprad – 5 na 3. Na dve + dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Nejc Berlisk. Ten zranil Samuela Takáča.
     
    Netreba zabudnúť spomenúť, že aj fanklub hosťujúceho Sanoku prišiel podporiť svojich miláčikov. V sektore pre fanklub hostí je momentálne asi 13 priaznivcov tohto poľského klubu.
     
    19:40
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Na strane Sanoku obdržal dve + dve minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou hráč s číslom 80 – Marek Strzyzowski.
     
    19:36
    Na rade je ďalšie vylúčenie. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť domáci Martin Brejčák.
     
    18:40
    Poprad dal gól!
    Domáci Popradčania sa v presilovej hre dostávajú do dvojgólového vedenia. Postarala sa o to prvá útočná formácia Popradu, keď sa po prihrávke od Mlynaroviča dostal k puku Svitana, ktorý peknou krížnou prihrávkou z pravej strany našiel MAREKA NAGYA. Ten už bez problémov prekonal rozhodeného gólmana Murraya, ktorý nemal na chytenie finálnej dorážku žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Patrik Svitana a Samuel Mlynarovič.
     
    17:51
    Napokon je tu presilová hra pre Popradčanov, keď sa nedovoleným držaním previnil hosťujúci Michal Pavlů. Ten obdržal za tento faul dvojminútový trest.
     
    17:40
    Na rad prichádza ďalšie vylúčenie na oboch stranách. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť Pociecha. Na strane Popradu je to Nitriansky, ktorý obdržal 2 minúty za filmovanie a 10minútový osobný trest za nešportové správanie.
     
    16:13
    Vylúčenia vidíme na oboch stranách. Na strane Sanoku si na dve minúty za hrubosť odchádza sadnúť Vladimír Urban a na strane Popradu na dve minúty za hákovanie Dávid Gáborčík.
     
    16:13
    Hosťujúci Vladimír Urban. tvrdo zakončoval z pravého kruhu, no napokon bol neúspešný, keďže gólman Sidor jeho strelu s prehľadom vychytal. Následne sa pred bránou Popradu odohrala potýčka, po ktorej sa bude vylučovať.
     
    12:44
    Na rade je ďalšia presilová hra pre Poprad. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Martin Richter.
     
    12:38
    Gólmana Murraya tentokrát dvakrát poriadne preveril Vojsovič, ktorý najskôr zakončoval z ľavého krídla a následne to skúšal aj z pravého kruhu, no gólman Sanoku skvele zasiahol svojimi betónmi a hru v oboch prípadoch prerušil.
     
    12:19
    Po fantastickej prihrávke od Paločka sa k puku dostal pozorný Kalus, ktorý sa natlačil pred bránu hostí a následne aj tvrdo zakončoval, no gólman Murray sa v poslednej chváli premiestnil a puk zachytil na svojej výstroji! Okrem toho hráči Sanoku hrajú už v plnom počte.
     
    10:19
    Na rade je aj prvá presilová hra pre Poprad. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť Martin Richter.
     
    09:51
    Z ďalšej útočnej vlny Popradu zakončoval Svitana, no jeho delový projektil z hranice pravého kruhu bol napokon neúspešný, keďže ho gólman Murray zachytil medzi svojimi betónmi.
     
    07:18
    Popradskí útočníci sa postarali o poriadny zmätok v defenzíve Sanoku a napokon aj vsietili gól. Ten však po strele od Drábeka padol do posunutej brány, a tak platiť nemohol. Momentálne sú však Popradčania oveľa aktívnejší ako ich súperi!
     
    06:54
    Gólman Murray mal momentálne poriadny kus práce, keď najskôr chytil strelu Svitanu medzi svoje betóny a z ďalšej útočnej vlny Popradu zachytil puk vo svojej lapačke po delovke od Sýkoru!
     
    04:50
    Poprad dal gól!
    Domáci Popradčania sa dostali do zaujímavého prečíslenia troch na jedného a následne sa dostali do vedenia! Samuel Takáč zaviezol puk do útočného pásma, následne zmiatol gólmana Murraya a taktickou prihrávkou našiel na pravom krídle nebráneného ONDREJA KALUSA, ktorý puk už len doťukol do svätyne Sanoku. Asistencie si pripisujú hráči Samuel Takáč a Matúš Paločko.
     
    01:56
    Paločko sa v oslabení takmer dostal do samostatného úniku, no gólman Murray proti odrazenému puku skvele vykorčuľoval a v strednom pásme ho zblokoval svojimi betónmi.
     
    01:38
    Na rad prichádza prvé vylúčenie v tomto zápase. Na dve minúty si za Dušana Sidora, ktorý sa previnil nedovoleným bránením odchádza sadnúť Kalus.

    Branky a nahrávky: 5. Kalus (Takáč, Paločko), 19. Nagy (Svitana, Mlynarovič), 37. Drábek (Sýkora, Paukovček)


    HK Poprad: Sidor (31. Srnec) – Brejčák ("C"), Kurali, Lenďak, Nitriansky, Varholík, Gáborčík, Vokulič, Vojtaššák – Nagy, Svitana, Mlynarovič – Sýkora, Paukovček, Drábek – Paločko, Takáč ("A"), Kalus – Gápa, Vojsovič, Beluš.
    Ciarko PBS Bank Sanok: Murray (Skrabalak) – Richter, Pociecha, Urban, Terminesi, Rąpała, Pavlů, Olearczyk, Berlisk – Vozdecky ("C"), Sinagl, Strzyzowski – Mermer, Kostecki, Trochta – Demkowicz, Milan, Bernat – Biały, Jeslínek, Manfreda.

    Rozhodčí: Orolin – R. Šoltés, Ľ. Šoltés
    bahis siteleri