Kladno – Francie 3:3 (1:2 po s.n.) | Poprad – Ciarko 3:0 (kon.) | Prešov – Spišská N. Ves 4:0 (kon.)
Nitra – Pavlodar 5:4 (2:1 po s.n.) | Trenčín – Senica 2:2 (1:0 po s.n.) | Žďár n/S – Břeclav 7:3 (kon.)
Ústí n/L – Wolfsburg 2:6 (kon.) | Kometa Brno – Vladivostok 4:1 (kon.)
konec
HK Poprad
3:0 (2:0, 1:0, 0:0)
Ciarko PBS Bank Sanok
sk Pátek 09.08.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Přípravné zápasy
Partner:
     
    36:57
    Poprad dal gól!
    Domáci navyšuju svoj náskok vo vedení už na tri góly! Po prepade v defenzíve Sanoku sa kamzíci dostali do prečíslenia 3 na 1 a skórujú. Peknou prihrávkou na ľavé krídlo sa blysol Paukovček, ktorý tam našiel Sýkoru. Sýkora krížne našiel JAKUBA DRÁBEKA, ktorý bez problémov zneškodnil gólmana Murraya technickou strelou švihom. Asistencie si pripisujú hráči Tomáš Sýkora a Lukáš Paukovček.
     
    18:40
    Poprad dal gól!
    Domáci Popradčania sa v presilovej hre dostávajú do dvojgólového vedenia. Postarala sa o to prvá útočná formácia Popradu, keď sa po prihrávke od Mlynaroviča dostal k puku Svitana, ktorý peknou krížnou prihrávkou z pravej strany našiel MAREKA NAGYA. Ten už bez problémov prekonal rozhodeného gólmana Murraya, ktorý nemal na chytenie finálnej dorážku žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Patrik Svitana a Samuel Mlynarovič.
     
    04:50
    Poprad dal gól!
    Domáci Popradčania sa dostali do zaujímavého prečíslenia troch na jedného a následne sa dostali do vedenia! Samuel Takáč zaviezol puk do útočného pásma, následne zmiatol gólmana Murraya a taktickou prihrávkou našiel na pravom krídle nebráneného ONDREJA KALUSA, ktorý puk už len doťukol do svätyne Sanoku. Asistencie si pripisujú hráči Samuel Takáč a Matúš Paločko.

    Branky a nahrávky: 5. Kalus (Takáč, Paločko), 19. Nagy (Svitana, Mlynarovič), 37. Drábek (Sýkora, Paukovček)


    HK Poprad: Sidor (31. Srnec) – Brejčák ("C"), Kurali, Lenďak, Nitriansky, Varholík, Gáborčík, Vokulič, Vojtaššák – Nagy, Svitana, Mlynarovič – Sýkora, Paukovček, Drábek – Paločko, Takáč ("A"), Kalus – Gápa, Vojsovič, Beluš.
    Ciarko PBS Bank Sanok: Murray (Skrabalak) – Richter, Pociecha, Urban, Terminesi, Rąpała, Pavlů, Olearczyk, Berlisk – Vozdecky ("C"), Sinagl, Strzyzowski – Mermer, Kostecki, Trochta – Demkowicz, Milan, Bernat – Biały, Jeslínek, Manfreda.

    Rozhodčí: Orolin – R. Šoltés, Ľ. Šoltés
    bahis siteleri