Kladno – Francie 3:3 (1:2 po s.n.) | Poprad – Ciarko 3:0 (kon.) | Prešov – Spišská N. Ves 4:0 (kon.)
Nitra – Pavlodar 5:4 (2:1 po s.n.) | Trenčín – Senica 2:2 (1:0 po s.n.) | Žďár n/S – Břeclav 7:3 (kon.)
Ústí n/L – Wolfsburg 2:6 (kon.) | Kometa Brno – Vladivostok 4:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:1 (0:0, 2:0, 2:1)
Admiral Vladivostok
Pátek 09.08.2013, 18:15 • KAJOT ARENA, Brno • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:11
    Za nedovolené bránění je vyloučen Tomáš Dujsík. Admiral bude dohrávat zápas v početní výhodě.
     
    57:50
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Jiří Trvaj přichází o svoji nulu, Admiral si připisuje čestný úspěch. DENIS OSIPOV dostal nabito na pravém křídle a střelou bez přípravy trefil přesně nad Trvajův beton. Asistence: Enver Lisin, Andrej Nikitěnko.
     
    55:49
    Dnešnímu utkání přihlíží 2 480 diváků!
     
    55:20
    Na ledě začínají plápolat emoce, Hanzlík si cosi vyřizoval s Lisinem. Vyloučen je Lisin za krosček.
     
    51:15
    Další přesilovka pro Kometu, za hákování je vyloučen Ternavskij.
     
    49:54
    Další velká šance hostujícího mančaftu. Kuzněcov si nabruslil do útočného pásma, domácí obránci na něj zcela pozapomněli a tak se ruský útočník vydal sám na Trvaje. Zkusil střelu mezi betony, brněnský fantom s maskou ale veškerý možný prostor ucpal.
     
    48:10
    Bergfors unikl ve vlastním oslabení do brejku, předložil puk Schutzovi, který sám před Trvajem nevyzrál na právě brněnského brankáře. Ten fantastickým přesunem ruského útočníka zcela vynuloval.
     
    46:53
    Poleščuk je vyloučen za sekání, naděje Admiralu na minimálně remízu v dnešním zápase klesají více a více.
     
    45:46
    Kometa právě vstřelila branku!
    Výstavní akce brněnského útočníka VOJTĚCHA NĚMCE přináší čtvrtou branku v síti Lundströma. Šikovný útočník se vymotal s pukem od mantinelu až do mezikruží a v pádu dokázal švihem umístit puk přesně k levé tyči Lundströmovy brány. Gólman ruského Vladivostoku byl na tuhle parádu bez šance. Asistence: Petr Mrázek, Jan Káňa.
     
    42:32
    Káňa s Dočekalem motali soupeře před Lundströmem, první jmenovaný chtěl využít rozhozenosti Lundströma a zasunout mu puk u vzdálenější tyče. Hostující gólman nakonec krušné chvilky přečkal.
     
    41:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané přidávají třetí branku, když využívají první polovinu přesilové hry. Tomáš Svoboda zavezl po pravé křídle puk do pásma, předložil ho na střed hřiště dobře si najíždějícímu JAKUBU SVOBODOVI, který neúmyslnou tečí bruslí dopravil puk za záda Lundströma. Asistence: Tomáš Svoboda, David Nosek.
     
    39:48
    Ještě jedno vyloučení před druhou sirénou. Na trestnou lavici odchází Ternavskij, provinil se krosčekem a hrubostí. Jeho trest tedy bude na čtyři minuty.
     
    37:55
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané navyšují své vedení! Před bránou dobře postavení HYNEK ZOHORNA dostal přihrávku od modré čáry od Kováčika, zbavil se svého obránce a sám proti Lundströmovi ho v pádu překonal střelou pod víko. Pohledná akce mladého brněnského útočníka. Asistence: Jozef Kováčik.
     
    33:36
    Za nedovolené bránění je vyloučen domácí Ondřej Dlapa.
     
    30:57
    Vilém Burian inkasuje dvě minuty za vysokou hůl, další přesilovka pro hokejisty Admiralu.
     
    30:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa se dostává do vedení. Brňané rozpoutali v útočném pásmu pořádný závar a po šancích Káni s Dočekalem se k volnému puku před bránou dostal VOJTĚCH NĚMEC, který již neměl příliš problémů dopravit puk do prázdné části brány. Asistence: Jan Káňa, Tomáš Žižka.
     
    26:53
    Osipov od pravého mantinelu vypálil prudkou střelu, která olízla břevno Trvajovy brány a vyletěla nahoru do ochranné sítě. Hra je znovu přerušena.
     
    20:40
    Obránce Žižka útočným průnikem po pravém křídle vybojoval faul. Za podražení je vyloučen Antropov. Necelou minutu se bude hrát 4 na 4.
     
    19:41
    Ještě jedno vyloučení, na trestné lavici sedí Jan Hanzlík za nedovolené bránění.
     
    11:54
    Dlapova rána od modré bez přípravy, Lundström betonem vyráží. Následně našel Holec zpoza brány dobře postaveného Buriana, který z mezikruží trefil Lundströma přímo do hrudi. To byla velká šance domácího celku.
     
    10:54
    Na druhé straně ve velké šanci Mrázek s Němcem. Mrázek předložil v úniku dva na jednoho Němcovi do samostatného úniku, tomu však puk v rozhodujícím okamžiku sjel z čepele.
     
    09:55
    Bergfors s Gungem zlobili v brněnském obranném pásmu. První jmenovaný promáchl v jasné šanci, druhý pak nedokázal volný puk usměrnit za záda domácího gólmana.
     
    06:39
    Vyloučen Jakub Svoboda za faul loktem. Přesilovka pro Admiral.
     
    06:28
    Jakub Svoboda vletěl po levém křídle do útočného pásma a stihl se natlačit před Lundströma. Šikovný útočník se pokusil šikovně zakončit do protipohybu hostujícího brankáře, puk však skončil těsně mimo.
     
    06:01
    Schütz se v mezikruží dostal k volnému puku, trefil jen připraveného Trvaje.
     
    03:41
    První přesilová hra je zde. Hokejisté Admiralu hráli v šesti, trest odpyká Kamil Šiafutdinov.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 31. Němec (Káňa, Žižka), 38. Zohorna H. (Kováčik), 42. Svoboda J. (Svoboda T., Nosek), 46. Němec (Mrázek, Káňa) – 58. Osipov (Lisin, Nikitěnko)


    HC Kometa Brno: Trvaj (Čiliak) – Kováčik (C), Hanzlík, Dujsík, Žižka, Kuboš, Dlapa, Kempný, Nosek – Pivko, Zohorna H., Raška – Svoboda J., Hruška J., Svoboda T. – Burian, Holec, Dočekal – Mrázek, Němec, Káňa.
    Admiral Vladivostok: Lundström (Stelmach) – Antropov, Osipov, Jerofejev, Cirulev, Zemčenok, Kostromitin, Ternavskij, Poleščuk – Ugarov, Nikitěnko (C), Lisin, Drugov, Šiafutdinov, Bergfors, Schütz, Gunge, Bortnikov, Pervušin, Kuzněcov, Sokolov.

    Rozhodčí: Blecha, Polák – Dřínovský, Dědek
    bahis siteleri