Švédsko U18 – SR 18 11:0 (kon.) | Finsko U18 – Švýcarsko U18 4:3 (1:0 po s.n.) | Kanada U18 – Rusko U18 3:1 (kon.)
USA U18 – Česko U18 5:3 (kon.)
po s.n. (1:0)
Finsko U18
4:3 (0:1, 1:1, 2:1 - 0:0)
Švýcarsko U18
Pátek 09.08.2013, 15:30 • Břeclav • Hlinka Gretzky Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Finsko U18. Rozhodující a také jediný nájezd proměnil Mikko Rantanen.
     
    57:26
    Finsko právě vstřelilo branku!
    WALTTERI HOPPONEN převzal přihrávku od Rantanena. Měl mezi kruhy dost prostoru k tomu, aby přesně zamířil. To sice neudělal, ale puk i tak prošel skulinou v postavení brankáře Fehra do sítě. Relativně nenápadná akce, ale končí vyrovnávací brankou. Asistence: Mikko Rantanen.
     
    51:33
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Teemu Lamsa objel bránu, vyvezl puk až před ní, poslal ho na druhou tyč JUHU LAMMIKKOVI, který se trefuje do odkryté brány. Asistence: Teemu Lämsä, Mikko Rantanen.
     
    49:38
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Branky padají i z druhé strany brankové čáry, která je blíže hrazení. PIUS SUTER nastřelil puk zpoza brány a použil Voultainenovu nohu k příhodnému odrazu mezi tři tyče. Asistence: Simon Kindschi.
     
    31:46
    Finsko právě vstřelilo branku!
    To je neskutečný gól. Finové utahovali zámek, Rantanen potom rychle oslovil před bránou stojícího Lamsu, ale jeho pokus doprostřed brány Fehr chytil. Ještě následoval klasický tlak do brány. Rozhodčí překvapivě nechali hru pokračoval dál, zřejmě viděli, že brankář nemá puk plně pod kontrolou. A k překvapení všech se ukázalo, že skutečně neměl. Bylo to MIKKO RANTANEN, kdo prošťouchal puk vypadnuvší z Fehrovy náruče až do sítě. Asistence: Juho Lammikko.
     
    24:26
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    TOBIAS KLOPFER se prosazuje z dorážky. Gólman Finů si myslel, že odražený puk přikryl lapačkou, ale zřejmě ho svou rukou minul a obránce Švýcarska ho propasíroval kdesi pod nebo vedle betonu do brány. Asistence: Pius Suter.
     
    11:49
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Rána EDSONA HARLACHERA ze střední vzdálenosti prošla až do sítě. Gólman Finska měl patrně zhoršený výhled. Asistence: Pius Suter.

    David Bohata

    Branky a nahrávky: 32. Rantanen (Lammikko), 52. Lammikko (Lämsä, Rantanen), 58. Hopponen (Rantanen), rozh. náj. Rantanen – 12. Harlacher (Suter), 25. Klopfer (Suter), 50. Suter (Kindschi)


    Finsko U18: Voutilainen (Kähkönen) – Rouhiainen, Väinölä, Tervo, Niku, Leppävuori, Keskitalo, Haapanen, Parikka – Lammikko, Lämsä, Rantanen – Jääskeläinen, Honkanen, Kiviranta – Aho, Kalapudas, Hopponen – A. Mäkinen, M. Mäkinen, Kauppinen
    Švýcarsko U18: Fehr (Descloux) – Klopfer, Harlacher, Siegenthaler, Karrer, Maurer, Kindschi, Gurtner – Riat, Suter, Meier – Rod, Malgin, Fiala – Kessler, Privet, Trisconi – Schläpfer, Ritz, Schmidli – Meyer

    Rozhodčí: Jeřábek, Šír – Hlavatý, Tošenovjan
    bahis siteleri