Švédsko U18 – SR 18 11:0 (kon.) | Finsko U18 – Švýcarsko U18 4:3 (1:0 po s.n.) | Kanada U18 – Rusko U18 3:1 (kon.)
USA U18 – Česko U18 5:3 (kon.)
konec
USA U18
5:3 (2:1, 1:2, 2:0)
Česko U18
Pátek 09.08.2013, 19:00 • Břeclav • Hlinka Gretzky Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    USA právě vstřelilo branku!

    Amerika skóruje do prázdné branky. CODY MILAN se dostal k volnému puku a definitivně pojistil svému týmu finále, ve kterém se střetne s Kanadou. Bez asistence.
     
    57:49
    Vaněček zůstává na střídačce – Češi to budou zkoušet v šesti!
     
    49:03
    Phelps mohl navýšit vedení Američanů! Skvělý zákrok lapačkou ovšem předvedl Vaněček.
     
    48:46
    USA právě vstřelilo branku!

    Američané jdou opět do vedení. Wolff Vaněčka ještě neprostřelil, ale puk se dostal k RYANU WAGNEROVI, který tváří v tvář Vaněčkovi s pukem zamíchal a propašoval ho pod betonem brankáře až do sítě.
     
    45:42
    Dva na jednoho v podání Čechů! Tísněný Pastrňák dokázal najít najíždějícího Vopelku. Ten však trestuhodně netrefil puk, neboť dostal přihrávku hodně pod sebe.
     
    41:16
    Tak tohle bylo ze strany amerického hráče hodně nesportovní. V útočném pásmu ztratil puk a Pastrňák mohl postupovat zřejmě sám na Nedjelkovice. Útočník USA ho ale podrazil. Wolff (USA) vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    39:22
    Česko U-18 právě vstřelilo branku!

    Karabáček nahrával z první na PAVLA ZACHU, který z úhlu prostřeluje jinak výborně chytajícího Nedjelkovice. Znovu máme vyrovnáno, tohle je úzasný zápas, který se musí líbit každému návštěvníku břeclavského zimního stadionu. Asistence: Václav Karabáček.
     
    37:22
    Černoch mohl svým pokusem zpoza brány vyrovnat, ale Nedjelkovic senzačně zasáhl. Následně před Veselým zývala prázdná brána a americký brankář zasáhl na brankové čáře svou holí. Neuvěřitelný zákrok Nedjelkovice.
     
    36:34
    Další přesilovka pro Česko. Schmaltz (USA) vyloučen na dvě minuty za hákování. Fanoušci si přejí gól!
     
    34:20
    Iverson (USA) znovu vyzkoušel pozornost českého gólmana, na kterého vyslal jedovatou střelu. Vaněček už měl puk ve své moci, ale americký útočník ho nesportovně atakovat a míří na trestnou lavici, neboť obdržel menší trest za sekání.
     
    30:47
    Pastrňák se řítil úplně sám na Nedjelkovice! Ten ho seznačně vychytal!
     
    30:08
    USA právě vstřelilo branku!

    Američané jdou podruhé v zápasu do vedení. Z ničeho nic se před Vaněčkem zjevil NICK SHMALTZ, který z otočky překonává českého brankáře. Bez asistence.
     
    28:09
    Česko U-18 právě vstřelilo branku!

    Druhá využitá přesilová hra našeho týmu! Z mezikruží Nedjelkovice propaluje JAKUB VRÁNA! Asistence: Jakub Zbořil, David Pastrňák.
     
    26:53
    Haydon (USA) vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    26:45
    USA v plném počtu. Poganski trefil tyč!
     
    25:36
    Pastrňák láme svou hůl. Ten mířil na střídačku a Mašín zasáhl do hry ještě dříve, než Pastrňák led opustil. Trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Karabáček (CZE).
     
    24:44
    Amerika jde do tří. Dougherty (USA) vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění. Za čtyři vteřiny se však vrací vyloučený Mantha.
     
    22:48
    Češi si zahrají přesilovku. Mantha (USA) vyloučen na dvě minuty za zdržování hry vystřelením puku mimo hřiště.
     
    19:36
    Dudek střílel z mezikruží a jeho střelu tečoval Švarc do tyče! Málem z toho byla vlastní branka.
     
    18:10
    USA právě vstřelilo branku!

    USA otáčí stav zápasu. Češi už byli kompletní, ale Američtí pokračovali v tlaku. Vaněček nedokázal udržet střelu, kterou vyslal ze své hokejky NICK SCHMALTZ a puk mu propadl za brankovou čáru. Asistence: Jack Dougherty.
     
    16:05
    Poganski využil toho, že byl rychlejší než Zbořil (CZE) a unikal po křídle. Český obránce ho zastavuje za cenu faulu a za podražení míří na trestnou lavici. První přesilovka pro USA.
     
    15:22
    Zacha mohl střílet do odkryté branky, ale hledal lépe postaveného Jenyše, ke kterému puk nedošel. To byla velká šance.
     
    14:02
    Pastrňák s Vopelkou se řítili na Nedjelkovice proti jedinému obránci. Vopelka vyslal dobrou střelu, kterou Nedjelkovic vyrazil pouze před sebe a dorážet mohl Pastrňák. Branku ale netrefil.
     
    10:38
    Jenyš dostal nabito mezi kruhy, ale střela z voleje mu úplně nesedla. I tak měl Nedjelkovic co dělat, aby ramenem puk vytěsnil!
     
    09:49
    USA právě vstřelilo branku!

    A začíná se znovu od začátku. Milan našel volného JAKE WAHLINA, který si sjel s pukem od modré čáry a z mezikruží prostřeluje Vaněčka. Asistence: Cody Milan.
     
    09:35
    Zbořil si teď myslel, že rozhodčí přerušil hru. Hokejisté ze zámoří toho málem využili.
     
    06:01
    Schmaltz nastřelil horní tyč Vaněčkovy branky. Ten si po jeho střele porádně oddychl!
     
    04:04
    Česko U-18 právě vstřelilo branku!

    Využivá přesilová hra! Karabáček nabil PAVLU ZACHOVI, který vyslal tvrdou ránu od modré čáry a ta se zastavila až o síť Nedjelkovicovy brány! Asistence: Václav Karabáček.
     
    01:14
    Závar před Nedjelkovicem! Pastrňák byl hodně blízko k tomu, aby otevřel gólový účet zápasu. Na přihrávku Vrány ovšem nedosáhl, ale pokud ano, skóroval by do odkryté klece.

    Petr Horčička

    Branky a nahrávky: 10. Wahlin (Milan), 19. Schmaltz (Dougherty), 31. Schmaltz, 49. Wagner, 60. Milan – 5. Zacha (Karabáček), 29. Vrána (Zbořil, Pastrňák), 40. Zacha (Karabáček)


    USA U18: Nedjelkovic (Weyrick) – Mantha, Haydon, Nardella, Dougherty, Wolff, Carlo, Snively, Rosburg – Bittner, Schmaltz, Poganski – Connor, Wagner, Dudek – Malmquist, Milan, Wahlin – Phelps, Turgeon, Iverson
    Česko U18: Vaněček (Pechek) – Zbořil, Pyrochta, Pýcha, Mašín, Zahradníček, Mikliš, Ščotka, Matula – Karabáček, Zacha, Jenyš – Vopelka, Pastrňák, Vrána – Kovařčík, Veselý, Švarc – Černoch, Kuťák

    Rozhodčí: Fraňo, Šindler – Barvíř, Blümel
    bahis siteleri