Švédsko U18 – SR 18 11:0 (kon.) | Finsko U18 – Švýcarsko U18 4:3 (1:0 po s.n.) | Kanada U18 – Rusko U18 3:1 (kon.)
USA U18 – Česko U18 5:3 (kon.)
konec
Švédsko U18
11:0 (3:0, 6:0, 2:0)
JOJ ŠPORT Slovensko U18
Pátek 09.08.2013, 14:00 • Easton aréna, Piešťany • Hlinka Gretzky Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:36
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Tohle je teda výprask, jinak se to ani nedá nazvat. Švédsko se nastěhovalo před branku, kde se prosadil ANDREAS ENGLUND po přihrávce Kempeho. Švédi tak načínají druhou desítku gólů dnešního zápasu. Asistence: Adrian Kempe.
     
    56:20
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    A desítka je na světě. Po ráně Rasmuse Anderssona se puk motal někde mezi kruhy. Nejlépe se zorientoval Holmström s Timashovem, ale až OSKAR LINDBLOM a uklízí puk za Pajpacha. Asistence: Dmytro Timashov.
     
    34:56
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    No, tohle se Pajpachovi nemohlo zdát ani v nejhorším snu. Mezi kruhy si totiž najel ANTON KARLSSON, dostal přesnou přihrávku od jmenovce Filipa Karlssona a trefuje přesně pravý horní roh Pajpachovi klece. Asistence: Filip Karlsson, Oskar Lindblom.
     
    34:14
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Nyní nestačím psát střelce, protože tohle je neuvěřitelný brankostroj, který rozjeli švédští hokejisté. Olofsson našel přesnou přihrávkou rozjetého DANIELA MUZITO BAGENDU, který si se svým nájezdem poradil a nedal Pajpachovi šanci. Asistence: Fredrik Olofsson, Emil Johansson.
     
    33:16
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    No, Slovensko by si asi už přálo, aby byl turnaj u konce. Švédi i tuto přesilovku využívají. Z levé strany z pohledu Pajpacha přihrál přes celou šíři útočného pásma Dmytro Timashov WILLIAMU NYLANDERU ALTELIUSOVI a ten z první překonává Pajpacha, který si předtím připsal perfektní zákrok od modré proti střele Gustava Forslinga, když nechal vyniknout svoji lapačku. Asistence: Dmytro Timashov, Rasmus Andersson.
     
    30:36
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Slovenská defenziva teď předvádí naprosté zoufalství. Po buly se k puku dostal Rasmus Andersson, viděl najíždějícího DANIELA MUZITO BAGENDU, kterému také adresoval puk a ten upaloval sám na gólmana Škorvánka. Předvedl kličku po levém betonu slovenského gólmana a s troškou štěstí ho překonává, když puk po odrazu propadl za brankovou čáru. Asistence: Rasmus Andersson, Andreas Englund.
     
    30:20
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Tři korunky nakonec svoji přesilovou hru využívají. Slovensko už hrálo ve čtyřech, nicméně si nepohlídalo HENRIKA TÖRNQUISTA, který k dnešní asistenci přidává také gól. Asistence: Anton Karlsson.
     
    22:44
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Nádherná akce Švédů. Anton Karlsson objel branku, domácí jako by neměli ani potřebu ho nějak bránit, našel mezi kruhy najíždějícího WILLIAMA LAGERSSONA a ten se trefuje nad lapačku Škorvánka. Asistence: Anton Karlsson
     
    18:44
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Jenže důraz nebyl Slovensku moc platný. K puku se dostal Törnquist, rychle našel Antona Karlssona. Ten jej posunu na pravou stranu, kde byl připravený najíždějící ADRIAN KEMPE a střílí svůj druhý gól v zápase. Asistence: Anton Karlsson, Henrik Törnquist.
     
    06:22
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Svoje statistiky první třetiny si zatím Slovensko určitě nevylepší. Po kombinaci Lagerssona a Franzéna se prosazuje ADRIAN KEMPE. Asistence: William Lagersson, Gustaf Franzén.
     
    02:49
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Nyní ale už Švédi svoji přesilovku využívají. Po střele Anderssona od modré se nejlépe zorientoval WILLIAM NYLANDER ALTELIUS a posílá tři korunky do vedení. Asistence: Rasmus Andersson.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 3. Nylander Altelius (Andersson), 7. Kempe (Franzén, Lagersson), 19. Kempe (A. Karlsson, Törnquist), 23. Lagersson (A. Karlsson), 31. Törnquist (A. Karlsson), 31. Muzito Bagenda (Andersson, Englund), 34. Nylander Altelius (Timashov, Andersson), 35. Muzito Bagenda (Olofsson, Johansson), 35. A. Karlsson (Karlsson, Lindblom), 57. Lindblom (Timashov, Holmström), 59. Englund (Kempe)


    Švédsko U18: Soderstrom (Werner) – Forsling, Lagesson, Johnasson, Ollas Mattsson, Englund, Andersson, Elgestal– Tornqvist, Franzen, Kempe – Nylander Altelius, Holmstrom, Timashov – Karlsson A., Karlsson F., Lindblom – Olofsson, Muzito Bagenda, Kovacs. Trenér: Anders Eriksén.
    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Škorvánek, (Pajpach) – Maier, Romančík, Koch, Jaroš, Bilík, Ivanič, Moravčík, Bajanik – Haščič, Halama, Holešínský – Paločko, Sukeľ, Milý – Kudrát, Adamčík, Krasničan – Petráš, Kratochvíla, Ferleťák. Trenér: Antón Bartánus.

    Rozhodčí: M. Novák, P. Lokšík – M. Mľkvy, R. Výleta
    bahis siteleri