Rapid – Austria 0:0 (kon.)
konec
SK Rapid Vídeň
0:0 (0:0)
FK Austria Vídeň
Neděle 11.08.2013, 16:30 • Gerhard-Hanappi-Stadion, Vídeň • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    85
    Manuel Ortlechner fauloval ve vzdušném souboji a sudí ho potrestal žlutou kartou.
     
    81
    Poslední změnu v sestavě udělal také trenér Barisic. Hrací plochu opustil Branko Bosković, kterého vystřídal Harald Pichler.
     
    80
    Kouč Bjelica provedl poslední změnu v sestavě. Na poslední minutky se na hřiště podívá Roman Kienast, který nahrazuje Alexandera Grünwalda.
     
    71
    Hosiner mohl postupovat sám na Novotu, ale nestačil nabrat rychlost a k balonu se nedostal. Rychlejší byl Novota, který po míči skočil jako rybička.
     
    68
    Střídání v týmu FK Austria Vídeň: ze hřiště odchází Alexander Gorgon, přichází Daniel Royer.
     
    65
    První změnu v sestavě udělal kouč Bjelica. Své už má dnes odehráno Rubin Rafael Okotie, kterého vystřídal Philipp Hosiner.
     
    62
    Střídání v týmu SK Rapid Vídeň: ze hřiště odchází Louis Schaub, přichází Lukas Grozurek.
     
    59
    Gól na kopačce měl Trimmel, ale jeho střelecký pokus trefil pouze bránícího protihráče, jenž balon zblokoval na rohový kop. Šance to byla ale obrovská, Trimmel pálil z bezprostřední blízkosti, avšak štěstí mu nepřálo.
     
    57
    Faulovaný byl jeden z hostujících hráčů, a tak Austria dostala výhodu standardní situace. U vzdálenější tyče se k centrovanému míči dostal Holland, ale jeho střelecký pokus se mezi tři tyče nevešel. Sám Holland ví, že takovou šanci měl proměnit.
     
    54
    Volný přímý kop si vzal na starost Petsos, jenž se prezentoval vynikající střelou, kterou ale Lindner brilantně zneškodnil. Petsosova střela mířila pod břevno, ale Lindner balon vytěsnil na rohový kop, a zabránil tak stoprocentnímu gólu.
     
    53
    Kaja Rogulj zastavil svého protihráče za cenu faulu a od sudího vyfasoval žlutou kartu. Nyní bude následovat volný přímý kop ve prospěch domácích hráčů.
     
    30
    Kouč Barisic reaguje na vyloučení svého svěřence střídáním. Hrací plochu opouští Terrence Boyd, kterého nahrazuje Thomas Schrammel.
     
    27
    Žlutou kartu vyfasoval také Guido Burgstaller.
     
    27
    Domácí tým oslabuje Stephan Palla, který si nechal udělit druhou žlutou kartu, a automaticky tak musí předčasně do sprch. Palla fauloval zbytečně na polovině hřiště a byl za to řádně potrestán.
     
    24
    Z levé strany přilétl na zadní tyč nadýchaný centr, kterého se zmocnil jeden z hostujících hlavičkářů, ale Novotu nepřekonal. Domácí brankář stal ve správný čas na správném místě a balon uklidil do náruče.
     
    6
    Centr z pravé strany obrana Austrie odvrátila, její následný protiútok zastavil nedovoleně Palla a viděl žlutou kartu.

    Lucie Rapantová

    Branky:

    Karty:   6. Palla (RVI), 27. Burgstaller (RVI) – 53. Rogulj (AUV), 85. Ortlechner (AUV)   27. Palla (RVI)


    SK Rapid Vídeň: Novota ─ Trimmel, Sonnleitner, Behrendt, Palla ─ Petsos, Bosković (81. Pichler) ─ Burgstaller, Hofmann, Schaub (62. Grozurek) ─ Boyd (30. Schrammel).
    FK Austria Vídeň: Lindner ─ Dilaver, Rogulj, Ortlechner, Suttner ─ Holland ─ Gorgon (68. Royer), Stanković, Grünwald (80. Kienast), Jun ─ Okotie (65. Hosiner).

    Rozhodčí: Lechner ─ Brandner, Heidenreich
    bahis siteleri