Club Bruggy – Waregem 1:1 (kon.) | Anderlecht – Gent 4:1 (kon.) | Genk – Standard 0:2 (kon.)
konec
RSC Anderlecht
4:1 (2:0)
KAA Gent
Neděle 11.08.2013, 18:00 • Constant Vanden Stock, Brusel (kapacita 28361 míst) • Belgická Jupiler Pro League
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Gent právě vstřelil branku!
    A čestný úspěch opravdu přichází! Proto nezasáhl dobře proti centru z pravé strany, míč v podstatě připravil k zakončení NICKLASI PEDERSENOVI, pro kterého nebyl žádný problém uklidit míč do odkryté části branky!
     
    78
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Rychlý brejk domácích končí čtvrtou brankou v síti Boeckxe, FRANK ACHEAMPONG si vzal míč od Prota na vlastní polovině, po pravé straně postupoval až do pokutového území, kde se uvolnil krátkou kličkou a přesnou střelou na vzdálenější tyč přidává čtvrtou branku Anderlechtu!
     
    49
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Hostující obrana nyní hodně zaspala. Nejdříve si nechala za sebe zaběhnout Armenterose, který ještě Boeckxe nepřekonal, u dorážky byl ale jako první MASSIMO BRUNO, který neměl problém doklepnout míč do prázdné brány!
     
    34
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    To byla nádhera! Oku lahodící akce domácích po ose Bruno-Praet-Gillet a znovu, tentokrát už zakončující DENNIS PRAET, který už uklízel míč do prázdné branky!
     
    32
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Domácí měli výhodu rozehrávky volného přímého kopu téměř z poloviny hřiště, míč zahraný Praetem si nejlépe našel Zukanović, svou nedůraznou hlavičkou ale pouze vybídl ke skórování SACHU KLJESTANA, kterému spadl míč přímo na nohu a domácí záložník neměl problém ho zatlouct přesně k tyči!

    Adam Lacek

    Branky: 32. Kljestan, 34. Praet, 49. Bruno, 78. Acheampong – 90+2. Pedersen

    Karty:   45. Kouyate (AND) – 14. Diogo (GNT), 63. Asare (GNT), 69. Gonzalez Pirez (GNT), 79. Cendros (GNT)


    RSC Anderlecht: Proto – Gillet, Kouyate, Nuytinck, Deschacht – Bruno (82. De Zeeuw), Milivojević, Kljestan, Suarez – Praet (82. Bi Cyriac) – Armenteros (67. Acheampong)
    KAA Gent: Boeckx – Cendros, Zukanović, Gonzalez Pirez, Diogo – Asare, Hubert (59. Kagé), Neto – Yaya (77. Kola), Pedersen, El Ghanassy (59. Dejaegere)

    Rozhodčí: Delferiere – De Neve, Cremers
    bahis siteleri