Nitra – Jihlava 4:2 (kon.) | Tychy – Kadaň 4:4 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 5:2 (kon.)
konec
HK Nitra
4:2 (1:1, 0:0, 3:1)
HC Dukla Jihlava
sk Pátek 16.08.2013, 12:00 • Zimný štadión Zvolen • Memoriál Pavla Zábojníka
Partner:
     
    58:28
    Nitra dala gól!
    LUKÁŠ NOVÁK strieľa do pravého rohu bránky a Nitra opäť vedie dvojgólovým rozdielom. Asistencie: Branislav Rapáč, Edmund Piačka.
     
    57:26
    Dukla Jihlava dala gól! Michal Duras dostáva puk pred bránku a z otočky dostáva puk do nebezpečnej zóny, následne pred bránkovisko dokorčuloval MICHAL VELECKÝ, ten aj s dávkou šťastia dokázal usmerniť puk nad rameno Kristana a je znížené. Asistencie: Tomáš Čachotský, Michal Duras.
     
    55:11
    Nitra dala gól!
    Miroslav Kováčik sa vďaka svojej rýchlosti dostal do brejku, po natlačení sa pred Ritticha z prava zakončuje iba do jeho výstroje, za ním bol však takisto BRANISLAV RAPÁČ, ten doráža puk do bránky a Nitra vedie dvojgólovým rozdielom. Asistencie: Miroslav Kováčik.
     
    41:12
    Nitra dala gól!
    Miroslav Kováčik čakal na tú správnu chvíľu za bránkou Ritticha, následne prihráva pred bránku na hokejku MIROSLAVA PUPÁKA, ktorý strieľa bez prípravy a prekonáva brankára Jihlavy. Asistencia: Miroslav Kováčik.
     
    10:14
    Nitra dala gól!
    Na modrej vynikajúco čakal na svoju šancu MARTIN SEGĽA, vytúženej prihrávky sa nakoniec dočkal, pri brejku mu už len stačilo naznačiť pohyb do strany, Ritticha zmiatol a zakončuje pod hornú tyč.
     
    06:59
    Dukla Jihlava dala gól! Nečakaný, no o to krajší gól na strane českého tímu. Po prechode do útočnej tretiny sme videli rýchlu strelu zo strany Jihlavy, ktorú možno aj šťastne tečuje TOMÁŠ ČACHOTSKÝ, puk sa dostáva ponad rameno Kristana až do nitrianskej bránky.

    Marian Fiam

    Jakub Bartko

    Branky a nahrávky: 11. Segľa, 42. Pupák (Kováčik), 56. Rapáč (Kováčik), 59. Novák (Rapáč, Piačka) – 7. Čachotský, 58. Velecký (Čachotský, Duras)


    HK Nitra: Kristan (Zima) – Bača, König, Nádašdi, Rais, Závodský, Ďurkech, Ordzovenský, Kuzma – Bajtek, Hrazdíra, Pupák – Rapáč, Piačka, Novák Lukáš – Kováčik, Hamrák, Segľa – Kmeč, Bene, Jurák
    HC Dukla Jihlava: Rittich (Sáblik) – Dobrovolný, Kolda, Podlipnik, Andersons, Kaláb, Štebih, Tobola, Jicha – Čachotský, Zeman, Mikeš – Duras, Ujčík, Prokš – Velecký, Hubáček, Kuřítko – Peška, Kadlec, Zídek

    Rozhodčí: Jakubec – Greguš, Číž

    Diváci: 82
    bahis siteleri