Košice – Zlín 3:2 (kon.) | Skalica – Litvínov 4:2 (kon.) | Trenčín – Orange 20 4:2 (kon.)
konec
HK Skalica
4:2 (1:0, 2:2, 1:0)
HC VERVA Litvínov
sk Pátek 16.08.2013, 16:00RONA Cup
Partner:
     
    59:39
    Litvínov váhal so zakončením, Stříteský nakoniec nebezpečne pálil od modrej a tesne minul. Odrazený puk sa dostal k Stielerovi, ktorý ho vyviezol z pásma a posunul Slobodovi, ktorý uzavrel skóre do prázdnej brány.
     
    38:31
    Krátko po góle Skalice sa znova Litvínov doťahuje na jeden gól. Gernát od mantinelu nahodil pred bránku, kde prebiehal HUBL a tečoval puk Lipovskému k žrdke.
     
    38:03
    Skalica využila ďalšiu presilovku. Obdržálek naservíroval LAŽOVI medzi kruhy a ten sa presne trafil. Sype mu to zatiaľ na turnaji. Už 4.gól.
     
    31:35
    Po ľavej strane prenikol Bojer, natlačil sa až pred bránu a zakončil. Jeho pokus ešte Lipovský vyrazil, no na dorážku dobiehajúceho JURČÍKA nedosiahol.
     
    25:04
    Dlho to skalickým hráčom netrvalo. Okamžite po bully rozohrali pripravenú akciu, na jej konci bol PETR OBDRŽÁLEK, ktorý po Školiakovej prihrávke nedal Francouzovi šancu.
     
    10:32
    Skaličania podnikli rýchly brejk. Výborne to urobil pri ľavom mantineli Preisinger, obhodil si obrancu a dostal sa tak do výhodnej pozície. Posunul medzi kruhy Školiakovi, ktorý vystrelil. Strelu brankár Francouz vyrazil, no len pred voľného LAŽA, ktorý presne zakončil.

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 11. Lažo (Školiak, Presinger), 26. Obdržálek (Školiak, Vyrubalík), 39. Lažo (Obdržálek, Preisinger), 60. Sloboda (Stieler) – 32. Jurčík (Bojer), 39. Hubl (Gernát, Hora)


    HK Skalica: Lipovský – Vyrúbalík, Ketner, Kozák, Srnec, Staňo, Barák, Šohajda – Lažo, Školiak, Sloboda – Obdržálek, Stieler, Preisinger – Kutálek, B.Mráz, Šátek – Romančík, Kalináč, Jankovič
    HC VERVA Litvínov: Francouz – Kousalík, Hora, Stříteský, Zeman, Pavlík, Chaloupka, Gula, Pavelka – Majdan, Hubl, Gernát – Martynek, Hanzl, Trávníček – Černý, Piroš, Pšurný – Jurčík, Rapáč, Bojer

    Rozhodčí: Lokšík – Hatala, Tvrdoň
    bahis siteleri