Polsko – Moser Medical Graz 99ers 1:5 (kon.) | Poprad – Košice 3:5 (kon.)
konec
HK Poprad
3:5 (2:1, 0:1, 1:3)
HC Košice
sk Sobota 24.08.2013, 18:15 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine tohto zápasu už suverénne triumfovali Košičania, ktorí svoje vedenie navýšili gólmi Hinďoša, Biceka a Matisa. Za Popradčanov upravil výsledok zápasu Samuel Mlynarovič.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (20:23:23)
     
    Konečné poradie turnaja:
    1. Graz 99ers – 9 bodov (skóre 14:5) – výhra a prehra v s.n. – 2:1, 2:3
    2. HC Košice – 6 bodov (skóre 13:9) – dve prehry v s.n. – 1:2 a 0:1
    3. Poľská reprezentácia – 3 body (skóre 7:13) – výhra a prehra v s.n. – 1:0 a 0:1
    4. HK Poprad – 0 bodov (skóre 7:14) – dve výhry v s.n. – 1:0 a 3:2
     
    Najlepším brankárom turnaje sa stal Dany Sabourin (Graz 99ers)!
    Najlepším obrancom turnaja sa stal Michal Šeda (HC Košice)!
    Najlepším hráčom Tatranského pohára sa stal Arné Kroták (HK Poprad)!
    Najlepším strelcom turnaja je Greg Day (Graz 99ers)!
     
    Najlepšími hráčmi zápasu sa stávajú hokejisti – Daniel Brejčák (HK Poprad) a Jiří Bicek (HC Košice).
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:49
    Kurali tvrdo pálil spoza pravého kruhu, no jeho delovku gólman Riečický s veľkým prehľadom vyrazil svojimi betónmi len na ochrannú sieť.
     
    59:15
    Popradčania sa na powerplay pravdepodobne neodhodlajú, keďže puk majú vo svojej moci prevažne Košičania, ktorí už dohrávajú tento zápas v hernej pohode.
     
    58:49
    Košickí "oceliari" hrajú už v plnom počte a tlačia sa smerom k popradskej bráne. Uvidíme, či sa im podarí niečo vymyslieť.
     
    58:15
    Popradčania sa nadvakrát dokázali oslobodiť a Košičanom sa teda v tejto presilovej hre o jedného muža zatiaľ veľmi nedarí.
     
    57:55
    Po peknej prihrávke od Konečného sa k puku v medzikruží dostal Sojčík, ktorý tvrdo pálil z prvej, no napokon minul priestor popradskej brány.
     
    57:22
    Hokejisti Košíc rozostavili v útočnom pásme svoj ofenzívny päťuholník a snažia sa niečo vymyslieť. Popradčanom neostáva nič iné, len sa brániť.
     
    56:49
    Na rade je ďalšia presilová hra pre Košice. Na dve minúty si za hrubosť odchádza sadnúť popradský obranca Fabian.
     
    56:28
    Kolba zneškodnil na zadnom mantineli Kalusa, no Popradčania následne ostali ešte v pásme. Košičania sa teda musia brániť.
     
    55:51
    Michal Šeda zastavil na pravom krídle popradského útočníka Drábeka a následne sa Košičania previnili zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred gólmanom Riečickým.
     
    55:11
    Z ľavej strany tvrdo pálil Michal Šeda, no jeho delovka nezastrašila pozorného gólmana Sidora. Ten zachytil puk na svojej výstroji.
     
    54:42
    Na desať minút si za nešportové správanie odchádza sadnúť popradský obranca Jaroslav Kasík.
     
    54:16
    Z ľavej strany tentokrát tvrdo pálil hosťujúci Bicek, no jeho delovku gólman Sidor zachytil na svojej výstroji bez väčších problémov.
     
    53:44
    Po fantastickej prihrávke spoza popradskej brány od Boltuna sa k puku v medzikruží dostal Gmitter, ktorý pálil nadvakrát, no napokon nedokázal prekonať pozorného gólmana Sidora.
     
    53:20
    Paločko dobre forčekoval na ľavej strane, no napokon nedokázal od puku odstaviť pozorného Macejku. Následne sa Košičania dostávajú do útoku.
     
    52:49
    Kalus zachytil puk v strednom pásme a následne ho poslal na popradských zadákov. Tí sa snažia založiť ofenzívnu akciu Popradu.

    Branky a nahrávky: 9. Paukovček (Sýkora, Drábek), 9. S. Takáč (Paločko), 44. Mlynarovič (Buc) – 10. Sojčík (Pašek), 31. Bicek (Boltun), 43. Hinďoš (Boltun), 46. Bicek (Sojčík), 48. Matis


    HK Poprad: Sidor (Srnec) – Kasík, Gáborčík, Kurali, Brejčák ("A"), Fabian, Nitriansky, Lenďák, Vojtaššák – Lapšanský, Mlynarovič, Kroták ("C") – Sýkora, Paukovček, Drábek – Paločko, S. Takáč ("A"), Buc – Kalus, M. Nagy, Gápa.
    HC Košice: Riečický (Hylák) – Cebák, Macejko, Novák, Šeda, Chovan, M. Takáč, Kolba – Bicek, Pašek, Sojčík – Slovák, Hrnka, Jokeľ – Gmitter, Češík, Konečný – Matis, Boltun, Hinďoš.

    Rozhodčí: Jozef Kubuš – Tibor Rovenský, Lukáš Kacej
    bahis siteleri