Polsko – Moser Medical Graz 99ers 1:5 (kon.) | Poprad – Košice 3:5 (kon.)
konec
HK Poprad
3:5 (2:1, 0:1, 1:3)
HC Košice
sk Sobota 24.08.2013, 18:15 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Partner:
     
    47:53
    Košice dali gól!
    Košickí hokejisti sa po zmätku v strednom pásme dostávajú do dvojgólového vedenia! MATÚŠ MATIS zachytil puk na útočnej modrej čiare, následne si nakorčuľoval pred popradskú bránu a efektívnym švihom prekonal bezmocného Dušana Sidora. Bez asistencií.
     
    45:56
    Košice dali gól!
    Košičania sa po kurióznom zákroku jedného z hosťujúcich hráčov (zložil k ľadu Fabiana, ktorému spadla z hlavy prilba) dostávajú do vedenia! Po skvelej prihrávke od Sojčíka sa k puku v medzikruží dostal nebránený JIŘÍ BICEK, ktorý z tesnej blízkosti nedal Sidorovi šancu. Asistenciu si pripisuje Peter Sojčík.
     
    43:46
    Poprad dal gól!
    Popradčania však nenechali na seba dlho čakať a vyrovnávajú! V prečíslení sa k puku na pravej strane dostal Dávid Buc, ktorý bekhendovo zakončoval, no puk sa napokon od betónu gólmana Riečického odrazil pred SAMUELA MLYNAROVIČA! Ten už bez problémov prekonal bezmocného Riečického. Asistenciu si pripisuje Dávid Buc.
     
    42:40
    Košice dali gól!
    Košičania sa po obrovskej chybe v popradskej defenzíve dostávajú do vedenia! Boltun zachytil nepresnú prihrávku od popradských hráčov a následne našiel vpredu MATEJA HINĎOŠA, ktorý prišiel pred Sidora, urobil kľučku a tvrdo zakončil. Asistenciu si pripisuje Peter Boltun.
     
    30:11
    Košice dali gól!
    Popradčania poriadne zaváhali v defenzíve a inkasujú! Boltun potiahol puk po ľavom krídle až za popradskú bránu a odtiaľ skvelou prihrávkou našiel v medzikruží korčuľujúceho JIŘÍHO BICEKA, ktorý svojou delovkou z prvej nedal gólmanovi Sidorovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Peter Boltun.
     
    09:34
    Košice dali gól!
    Košičania dokázali bleskovo odpovedať a vsietili kontaktný gól! Ihneď po vyhratom vhadzovaní na pravej strane sa Dušan Pašek aj s pukom natlačil smerom dopredu, v medzikruží našiel PETRA SOJĆÍKA, ktorý bol nebránený a svojou delovkou z medzikružia nedal gólmanovi Sidorovi už žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Dušan Pašek.
     
    08:56
    Poprad dal gól!
    Popradčania po chvíli vsietili aj druhý gól! Po fantastickej prihrávke z medzikružia od Paločka sa k puku na pravej strane dostal nebránený SAMUEL TAKÁČ, ktorý osamotený prekonal bezmocného gólmana Riečického. Asistenciu si pripisuje Matúš Paločko.
     
    08:39
    Poprad dal gól!
    Po rýchlom protiútoku Popradčanov sa domáci dostávajú do vedenia! Z ľavej strany tvrdo pálil Tomáš Sýkora, no jeho projektil gólman Riečický vyrazil naľavo od seba. Tam si však nakorčuľoval pozorný LUKÁŠ PAUKOVČEK, ktorý odrazený puk zasunul za chrbát gólmana Riečického! Asistencie si pripisujú hráči Tomáš Sýkora a Jakub Drábek.

    Branky a nahrávky: 9. Paukovček (Sýkora, Drábek), 9. S. Takáč (Paločko), 44. Mlynarovič (Buc) – 10. Sojčík (Pašek), 31. Bicek (Boltun), 43. Hinďoš (Boltun), 46. Bicek (Sojčík), 48. Matis


    HK Poprad: Sidor (Srnec) – Kasík, Gáborčík, Kurali, Brejčák ("A"), Fabian, Nitriansky, Lenďák, Vojtaššák – Lapšanský, Mlynarovič, Kroták ("C") – Sýkora, Paukovček, Drábek – Paločko, S. Takáč ("A"), Buc – Kalus, M. Nagy, Gápa.
    HC Košice: Riečický (Hylák) – Cebák, Macejko, Novák, Šeda, Chovan, M. Takáč, Kolba – Bicek, Pašek, Sojčík – Slovák, Hrnka, Jokeľ – Gmitter, Češík, Konečný – Matis, Boltun, Hinďoš.

    Rozhodčí: Jozef Kubuš – Tibor Rovenský, Lukáš Kacej
    bahis siteleri