Elche – Real Sociedad 1:1 (kon.) | Espanyol – Valencia 3:1 (kon.) | Villarreal – Valladolid 2:1 (kon.)
konec
Elche CF
1:1 (1:0)
Real Sociedad San Sebastian
Sobota 24.08.2013, 19:00 • Estadio Manuel Martínez Valero (Elche) • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    Hlavní rozhodčí dnes naposled foukl do píšťalky a tím ukončil toto utkání, které končí zřejmě zaslouženou remízou. Domácí Elche šlo již ve druhé minutě zápasu do vedení a celý první poločas zvládlo výrazně lépe. Po přestávce však měli více ze hry hosté a odměnou jim bylo také vyrovnání v 74. minutě.

    K tomuto utkání je to z mé strany již vše, děkuji Vám za pozornost a budu se těšit u dalších fotbalových přenosů. (20:51:34)
     
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Domácí si chtěli vymodlit standardní situaci, ale rozhodčí žádný faul nepostřehl a tak nechává ve hře pokračovat.
     
    90+3
    Již plyne poslední minuta nastavení a Elche bude vhazovat na hranici šestnáctky.
     
    90+2
    Kombinace na dvou metrech končí odpískaným ofsajdem Prieta.
     
    90+2
    Elche se podařilo udržet míč na útočné polovině a tam strávit téměř celou první minutu nastavení, nyní je však již hra zpět na druhé straně a tak to znamená pro domácí tým maximální obezřetnost.
     
    90+1
    Rozhodčí nastavuje tři minuty nad rámec těch devadesáti.
     
    90
    Jenže Granero to nyní přehnal s aktivitou při napadání a může být rád, že rozhodčí nechtěl vytáhnout další kartu z kapsičky.
     
    89
    Tlak hostujícího družstva se začíná stupňovat, Elche příliš nestíhá a tak se většinou osvobodí pouze za cenu odkopu míče.
     
    88
    Vela (RSC) se krásně opřel do míče zpoza šestnáctky a pouze břevno zachránilo Elche od inkasování. Brankář Herrera se sice snažil míč vyrazit, ale byl na něj krátký.
     
    87
    Sapunaru (ELC) nenačasoval ideálně souboj o míč a výsledkem je jeho žlutá karta, když zasáhl zcela evidentně nohu protihráče.
     
    86
    Hra nyní postrádá potřebné tempo. Míč si předávají hostující hráči mezi sebou a přes střed hřiště se nemohou dostat.
     
    85
    V závěru zápasu to již vypadá, že domácí Elche bude s bodem spokojeno a začíná se stále více soustředit na defenzívu.
     
    84
    Hodně nepovedený centr končí přímo v náručí Herrery, který se nemusel ani příliš snažit.
     
    83
    Sapunaru (ELC) zůstává po jednom ze soubojů ležet na trávníku a drží se za pravý kotník. Oba celky však již vypotřebovaly svá tři střídání a tak to bude muset Sapunaru nějak zvládnout.
     
    82
    Jenom to tak zahučelo po poslední akci Sociedadu, hosté totiž dobře zakombinovali a těžit z toho mohl Granero, kterému byl míč poslán do střelecké pozice. Granero ani na vteřinku neváhal a přízemní střelou protáhl Herreru, míč však letěl o nějakých třicet centimetrů vedle pravé tyče.
     
    80
    Úplně poslední střídání tohoto zápasu. Utkání skončilo pro střelce úvodní branky Cora a naopak žolíkem trenéra Escriby se stává Giménez Candela.
     
    79
    Prieto kombinoval se Sangallim u autové čáry a nakonec se této dvojici podařilo vyškolit obranu Elche, no do výraznější šance tato kombinace nevedla.
     
    78
    Po vyrovnání se hraje dosti opatrněji než tomu bylo za stavu 1:0. Hosté sice stále drží míč častěji v moci, ale jejich ofenzivní výpady již mnohem více vychází z pomalé kombinace.

    Jozef Valenčík

    Branky: 2. Coro – 74. Vela (Prieto)

    Karty:   7. Botía (ELC), 17. del Moral (ELC), 55. Lombán (ELC), 87. Sapunaru (ELC) – 20. Vela (RSC), 25. de la Bella (RSC), 34. I. Martínez (RSC)


    Elche CF: M. Herrera – Sapunaru, Lombán, Botía, Albacar (C) – Pérez, Coro (80. Giménez Candela), C. Sánchez (75. Mantecón) – Gil, del Moral (64. Ñíguez), Fidel
    Real Sociedad San Sebastian: Bravo (C) – Estrada, Cadamuro, I. Martínez, de la Bella – Vela, Granero, Elustondo, Pardo (58. Prieto), G. Castro (68. Zurutuza) – Seferović (77. Sangalli)

    Rozhodčí: Pérez – Hernaández, Canelo
    bahis siteleri