Motor ČB – Mladá Boleslav 1:5 (kon.) | Trenčín – Nitra 2:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Nowy Targ 3:4 (kon.)
Chomutov – Litvínov 2:3 (kon.) | Beroun – Tábor 0:0 (zruš.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 3:1 (kon.)
Třebíč – Skalica 8:6 (kon.) | Piešťany – Zlín 4:6 (kon.) | Šumperk – Jastrzębie 6:3 (kon.)
Vsetín – Přerov 2:2 (kon.) | Břeclav – Mor. Budějovice 4:3 (kon.) | Havířov – Olomouc 2:3 (kon.)
Kadaň – Litoměřice 4:3 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 4:1 (kon.) | SHK Hodonín – Technika Brno 2:2 (2:1 po s.n.)
Val. Meziříčí – Frýdek-M. 5:7 (kon.) | Děčín – Klášterec nO 6:1 (kon.) | Vrchlabí – Jablonec n/N 2:4 (kon.)
Znojmo – Kladno 7:1 (kon.) | Nymburk – Kobra 4:4 (kon.) | Zvolen – Prešov 7:0 (kon.)
Lausanne – Banská Bystrica 2:0 (kon.)
konec
HKM Zvolen
7:0 (2:0, 3:0, 2:0)
HC Prešov 07
sk Úterý 27.08.2013, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Přípravné zápasy
Partner:
     
    56:28
    Prešov si zahrá takmer minútovú presilovú hru o dvoch hráčov. Trest si odsedí domáci hráč Ján Ťavoda za hákovanie.
     
    55:22
    Peter Zuzin to teraz trošku prehnal so snahou dostať sa za každú cenu k puku a za držanie si odchádza posedieť na dve minúty na trestnú lavicu.
     
    52:13
    Zvolen dal gól!
    Tak teraz sme boli svedkami ďalšej krásnej kombinácie zvolenského tímu. Rýchla výmena puku domácich hráčov, Peter Hraško našiel pred bránou RADOVANA PULIŠA a ten pekne tečoval puk za chrbát bezmocného Erika Kmeťa. 7:0! Asistencie: Peter Hraško, Tomáš Škvaridlo.
     
    51:26
    Dvadsať sekundová presilovka Zvolena o dvoch hráčov. Na dve minúty odchádza na lavicu hanby Jozef Tomčák za podrazenie.
     
    49:45
    Buda bol pri tejto svojej šanci faulovaný a za sekanie si odsedí dve minúty hráč Prešova Tibor Tartaľ.
     
    47:00
    Kamil Brabenec našiel teraz pred odkrytou bránou hostí úplne osamoteného Michala Juraška, ale ten trafil puk veľmi zle.
     
    46:03
    HKM bude mať navyše výhodu presilovej hry. Na trestnú lavicu odchádza Roman Kohutiar za hákovanie.
     
    44:15
    Zvolen dal gól!
    Pekná akcia zvolenských hráčov, ktorí opäť roztočili kolotoč vo svojom útočnom pásme. Po krásnej prihrávke od Kamila Brabenca spoza brány vystrelil VLADISLAV BALÁŽ z prvej a hosťujúci brankár Erik Kmeť púšťa puk pomedzi svoje betóny až do svojej svätyne. 6:0! Asistencie: Kamil Brabenec, Michal Juraško.
     
    40:48
    Domáci hráč Tomáš Škvaridlo si teraz odsedí dve minúty za podrazenie a pre hostí je to teda ideálna šanca na strelenie čestného gólu.
     
    39:16
    Zvolen dal gól!
    K tomuto nenapíšem asi nič iné, len WOW! Ale predsa, aby ste mali predstavu, ako sa udialo toto divadlo... nádherná akcia ako z hokejovej učebnice. Domáci hráči sa teraz pohrali s Prešovčanmi ako s malými žiakmi. Peter Zuzin si viackrát vymenil puk na jeden dotyk s KAMILOM BRABENCOM a ten nádherne triafa pravý vinkeľ Kmeťovej brány. Vidíme, že Zvolenčania sa dnes asi ani nemusia ponáhľať a ide im to... :) Asistencie: Peter Zuzin, Pospíšil.
     
    33:21
    Zvolen dal gól!
    Ďalší gól v sieti Prešova! Matej Sikela si krásne a hlavne rýchlo nakorčuľoval po pravej strane, bekhendom vystrelil na Kmeťa a puk sa od tyčky odráža do hosťujúcej brány. Asistencie: Ľubor Zuzin, Ján Ťavoda. 4:0!
     
    30:21
    Zvolen dal gól!
    A je to tu! Dočkali sme sa gólu aj v druhej časti hry. Šťastným strelcom je zvolenský obranca JÁN ŤAVODA, ktorý len nahadzoval puk pred hosťujúcu bránu a všetci, vrátane brankára Erika Kmeťa ostali prekvapený, keď puk skončil v sieti Prešova. Asistencia: Milan Jurík.
     
    29:39
    Prečíslenie Zvolena dvaja na jedného! Tomáš Škvaridlo nahrával Lukášovi Finsterlemu, ale znovu skvelý Kmeť vyráža puk betónom mimo svojej brány.
     
    23:49
    Po troch sekundách však presilovka Prešova bude pokračovať. Na trestnú odchádza Peter Hraško za krosček.
     
    21:46
    Prvú presilovú hru v tomto zápase si zahrajú aj hostia z východu republiky. Na trestnú lavicu odchádza Lukáš Finsterle za hákovanie.
     
    18:59
    Zvolen dal gól!
    A v tejto tretine sme svedkami ešte jedného gólu v sieti Prešova! PETER ZUZIN hľadal pred bránou prihrávkou svojho spoluhráča, ale puk sa do brány odráža od korčule z jedného hosťujúcich obrancov. Asistencia: Vladislav Baláž.
     
    17:39
    Zvolen dal gól!
    Využitá presilovka domáceho tímu! Ľubor Zuzin si krásne nakorčuľoval do útočného pásma, spoza brány vtipne nahral osamotenému MILANOVI JURÍKOVI a ten posiela puk do ľavého vinkľa Kmeťovej brány. Asistencia: Ľubor Zuzin.
     
    15:47
    A teraz budú mať domáci hráči ideálnu šancu na otvorenie skóre dnešného stretnutia. Na trestnú lavicu odchádza hráč Prešova Ľubo Malina za faul kolenom.
     
    09:30
    Prečíslenie domáceho mužstva. Milan Jurík nádherne nahral Ľuborovi Zuzinovi pred prázdnu bránku Prešova, ale ten trestuhodne zaváhal a netriafa ju.
     
    07:44
    Boris Krempaský v ďalej neuveriteľnej šanci tohto stretnutia. Sám pred brankárom Cibuľom, dokázal si ho skvele položiť, stačilo mu už len zdvihnúť puk a zavesiť do brány, ale nedokázal to ...
     
    07:05
    A opäť obrovská šanca Huňadyho!! Triafa spomedzi kruhov len pravú spojnicu hosťujúcej bránky.
     
    06:30
    Patrik Huňady z bezprostrednej blízkosti ani na dvakrát nedokázal prekonať Kmeťa.
     
    01:19
    Obrovská šanca Prešova už v úvode zápasu! Roman Kohutiar vystrelil na bránu Igora Cibuľu a Ľubomír Sabol ešte dorážal, no zvolenský brankár teraz svoj tím podržal parádnymi zákrokmi.

    Jakub Bartko

    Branky a nahrávky: 18. Jurík (Zuzin), 19. Zuzin (Baláž), 31. Ťavoda (Jurík), 34. Sikela (Zuzin, Ťavoda), 40. Brabenec (Zuzin, Pospíšil), 45. Baláž (Brabenec, Juraško), 53. Puliš (Hraško, Škvaridlo)


    HKM Zvolen: Cibuľa (Tomljenovič) – Juraško (C), Pokovič, Pospíšil, Hraško, Mucha, Ťavoda, Tóth, Pichnarčík – Baláž, Brabenec, Zuzin P. – Puliš, Finsterle, Škvaridlo (A) – Sikela, Jurík (A), Zuzin L. – Ďaloga, Huňady, Buda
    HC Prešov 07: Kmeť (Marton) – Tarkaľ (C), Tkáč, Sabol V., Malina, Ružička (A), Ivančo, Tomko, Guntáš – Kivader, Tomčák, Horváth – Kohutiar, Sabol Ľ., Halas (A) – Chalupa, Krempaský, Fusek – Ferenc

    Rozhodčí: Vojtek – Číž, Rojík Peter

    Diváci: 393
    bahis siteleri