Jihlava – Slavia 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Teplice 1:0 (kon.) | Bohemians 1905 – Znojmo 2:0 (kon.)
Plzeň – Olomouc 3:2 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
3:2 (2:0)
SK Sigma Olomouc
Neděle 01.09.2013, 19:00 • Doosan aréna, Plzeň • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    71
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc ještě bojuje a opět snižuje na rozdíl jediné branky! MARTIN DOLEŽAL si počkal na zadní tyči na centr Jana Javůrka z levé strany a z blízkosti prostřelil přesouvajícího se Kozáčika. 3:2.
     
    64
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Výborná odpověď domácího týmu v podobě další branky! Pavel Horváth zakroutil centr z přímého kopu na zadní tyč přímo na hlavu LUKÁŠE HEJDY, který přesnou hlavičkou potřetí rozvlnil síť za brankářem Zlámalem. 3:1!
     
    61
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Sigma snižuje na 2:1! Po rohovém kopu se dostal ke střele MARTIN ŠINDELÁŘ, který z dorážky prostřelil všechny clonící obránce včetně brankáře Kozáčika.
     
    9
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to byla fotbalová paráda! Po rohovém kopu se dostal k odraženému balonu FRANTIŠEK RAJTORAL, který se vůbec nerozpakoval a z voleje jej pověsil do horního růžku olomoucké branky. Zlámal neměl na zastavení jeho pumelice sebemenší nárok. 2:0!
     
    1
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Výborný vstup do utkání pro domácí tým. Plzeňští se radují hned po prvním útoku, když se po střele Petržely prosadil DANIEL KOLÁŘ. Ten se ocitl v pravý čas ve správném prostoru a dokázal balon uklidit do sítě po Zlámalově zákroku. 1:0!

    Marek Kratochvíl

    Branky: 1. Kolář, 9. Rajtoral, 64. Hejda (Horváth) – 61. Šindelář, 71. Doležal (Javůrek)

    Karty:   73. Petržela (PLZ) – 33. Vidlička (OLO), 84. Lietava (OLO)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 11:6.
    FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Limberský, Hejda, Procházka, Rajtoral – Petržela (84. Wágner), Hořava, Kolář (56. Kovařík), Horváth (C), Ďuriš – Tecl (77. Bakoš)
    SK Sigma Olomouc: Zlámal – Vidlička, Dreksa, Škerle (C), Vepřek (60. Falta) – Navrátil, Šindelář (80. Lietava), Pospíšil, Javůrek – Ordoš, Doležal

    Rozhodčí: Hrubeš – Kordula, Hájek

    Diváci: 10 475
    bahis siteleri