Zenit – Lok. Moskva 2:1 (kon.) | Ural – Kazaň 0:3 (kon.) | Spartak – Tomsk 2:1 (kon.)
Samara – Kubaň Krasnodar 0:0 (kon.) | Dynamo – Rostov 1:1 (kon.)
konec
FK Spartak Moskva
2:1 (1:1)
FK Tom Tomsk
Neděle 01.09.2013, 13:45 • Stadion Lokomotiv, Moskva • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    76
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tak se domácí nakonec dočkali a vedou. Po přímém kopu Costy z pravé strany lízl míč hlavou PAVEL JAKOVLEV a ten zaplul přesně k tyči! Vašek se natahoval, seč mohl, ovšem nedosáhl...
     
    45+3
    Spartak právě vstřelil branku!
    Ten domácí rozehráli nakrátko, po několika přihrávkách přišel ostrý centr na malé vápno, tam si nejvýše vyskočil JURA MOVSISJAN a prudkou hlavičkou překonal marně se natahujícího Vaška! Je tu tak typický gól do šatny.
     
    7
    Tom Tomsk právě vstřelil branku!
    K rozehrání se postavil VLADIMIR RYKOV a i když to měl k brance asi 35 metrů, odhodlal se k přímé střele. Využil mokrého trávníku a když míč těsně před Pesjakovem skočil, dokázal gólmana rozhodit a zaplul tak za něj do sítě! Hosté jdou do překvapivého vedení.

    Aleš Pur

    Branky: 45+3. Movsisjan, 76. Jakovlev – 7. Rykov

    Karty:   67. João Carlos (SPM), 78. Costa (SPM) – 40. Saláta (TMS)


    FK Spartak Moskva: Pesjakov – Makejev, Carioca, João Carlos, Kombarov – Costa (85. Suchý), Glušakov – Özbiliz (77. Källström), Jurado, Jakovlev – Movsisjan (90+2. Waris). Trenér: Valerij Karpin.
    FK Tom Tomsk: Vašek – Milanov, Saláta, Rykov, Bordačev – Golyšev, Mureşan (81. Sorokin), Ignatovič (56. Astafyjev), Baškirov, Sidorenco (57. Pančenko) – Portnyjagin. Trenér: Anatolij Davydov.

    Rozhodčí: Maxim Lajuškin – Dmitrij Mosjakin, Michail Jerovenko
    bahis siteleri