West Brom – Swansea 0:2 (kon.) | Liverpool – Manchester Utd. 1:0 (kon.) | Arsenal – Tottenham 1:0 (kon.)
konec
Arsenal FC
1:0 (1:0)
Tottenham Hotspur
Neděle 01.09.2013, 17:00 • Emirates Stadium, London • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Theo Walcott, přichází Bacary Sagna.
     
    81
    Ve vzdušném souboji fauloval Defoe a sudí ho potrestal žlutou kartou.
     
    79
    Na druhé straně svůj tým podržel Lloris, jenž si připsal výtečný zákrok a zlikvidoval stoprocentní gól, který měl na kopačce Walcott.
     
    79
    Hrací plochu opouští Rosický, kterého nahrazuje Monreal.
     
    76
    Szczesny ze své sbírky vytasil brilantní zákrok, díky kterému zabránil stoprocentní inkasované brance. Velmi jedovatou střelu ze své kopačky vyslal Defoe a protihráč ji zblokoval do protisměru brankáře Arsenalu. Nicméně Szczesny stihl zareagovat a svůj tým skvěle podržel.
     
    75
    Hrací plochu opustil zraněný Capoue, kterého vystřídal Sandro. Na trávník se podívá také Lamela, který vystřídal Townsenda.
     
    71
    Do obrovské šance se řítil Walcott, který obdržel přihrávku do velkého vápna. Nicméně Lloris včas vystartoval a skluzem míč odkopl do bezpečí. Walcott se tedy ke střele nedostal.
     
    69
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Moussa Dembélé, přichází Jermain Defoe.
     
    55
    Žlutou kartou byl potrestán Flamini.
     
    43
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Jack Wilshere, přichází Mathieu Flamini.
     
    33
    Rosický dostal skvělou přihrávku do běhu, ale Lloris vystartoval z brankoviště a skluzem míč odkopl do bezpečí. Rosický se tak ke střele vůbec nedostal a navíc brankáře Tottenhamu fauloval.
     
    30
    Vyrovnávací gól měl na kopačce Townsend, který se prezentoval štiplavou střelou k tyči, ale brankář Szczesny vytáhl parádní zákrok a jedovatý pokus zneškodnil.
     
    26
    Arsenal vybojoval míč zpět na své kopačky a po pravé straně podnikl rychlý protiútok. Ramsey dostal míč do velkého vápna, kde se do zakončení probojoval Walcott, ale Lloris byl tentokrát úspěšný a nebezpečný pokus zneškodnil.
     
    23
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Rosický opět ukázal, jak důležitý pro Arsenal je. Na pravé straně si všiml Walcotta a okamžitě mu adresoval přihrávku. Walcott si míč zpracoval a poté přihrál na bližší tyč, kde se mu výborně nabídl OLIVIER GIROUD, jenž přesnou trefou k tyči nedal Llorisovi šanci.
     
    6
    Volný přímý kop si vzal na starost opět Cazorla a i tentokrát se blýskl chytrou střelou. Cazorla prostřelil bránící zeď, ale jeho střelecký pokus branku minul asi o půl metru.
     
    3
    Hosté se dopustili faulu a Arsenal dostal výhodu standardní situace. Volný přímý kop si vzal na starost Cazorla a nemyslel to vůbec špatně. Cazorla ze své kopačky vyslal velmi jedovatou střelu, ale Lloris si připsal úspěšný zákrok a balon vyrazil na rohový kop.

    Lucie Rapantová

    Branky: 23. Giroud (Walcott)

    Karty:   33. Rosický (ARS), 55. Flamini (ARS) – 81. Defoe (TOT)


    Arsenal FC: Szczesny – Jenkinson, Mertesacker (C), Koscielny, Gibbs – Walcott (90+2. Sagna), Wilshere (43. Flamini), Rosický (79. Monreal), Ramsey, Cazorla – Giroud
    Tottenham Hotspur: Lloris – Walker, Rose, Vertonghen, Dawson (C) – Paulinho, Capoue (75. Sandro), Townsend (75. Lamela), Dembélé (69. Defoe), Chadli – Soldado

    Rozhodčí: Oliver ─ Long, Collin
    bahis siteleri