Saint-Étienne – Bordeaux 2:1 (kon.) | Nice – Montpellier 2:2 (kon.) | Marseille – Monaco 1:2 (kon.)
konec
OGC Nice
2:2 (2:1)
Montpellier HSC
Neděle 01.09.2013, 17:00 • Stade Municipal du Ray, Nice • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    52
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Vynikající rána z přímého volného kopu, kterou vyslal na Ospinu SIAKA TIÉNÉ a technickou ránou přes obrannou zeď opět srovnává stav zápasu!
     
    43
    Nice právě vstřelilo branku!
    Vynikající technika domácího středopolaře VALENTINA EYSSERICA, který udělal kličku před hranicí vápna El Kaoutarimu a parádní střelou do levého dolního rohu opět strhává vedení na stranu Nice.
     
    35
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Obrovská hrubka středního obránce Kolodziejczaka, který zpracoval letící centr přímo do běhu SOULEYMANEMU CAMAROVI, který nedává v samostatném úniku Ospinovi šanci a srovnává stav zápasu!
     
    18
    Nice právě vstřelilo branku!
    THIMOTHEE KOLODZIECZAK otevírá skóre zápasu, když jej na přední tyči hostující obránci neuhlídali, a on sám se postaral o jejich potrestání parádní a hlavně prudkou hlavičkou pod břevno Pionnierovy brány.

    Jaroslav Keř

    Branky: 18. Kolodziejczak (Bauthéac), 43. Eysseric (Mendy) – 35. Camara, 52. Tiéné

    Karty:   50. Amavi (NIC), 57. Eysseric (NIC), 78. Cvitanich (NIC) – 38. Mounier (MON), 58. Cabella (MON), 69. Bakar (MON), 70. Stambouli (MON)   84. Bakar (MON)


    OGC Nice: Ospina – Amavi, Kolodziejczak, Genevois, Palun – Brüls (66. Pied), Digard (C), Eysseric (80. Bosetti), Mendy (76. Abriel), Bauthéac – Cvitanich
    Montpellier HSC: Pionnier – Congré, Hilton (C), El Kaoutari, Tiéné – Camara (85. Jebbour), Stambouli, Mézague, Cabella, Mounier (46. Bakar) – Montaño (66. Herrera)

    Rozhodčí: Ennjimi – Stien, Schurra
    bahis siteleri