Benátky n/J – Nymburk 5:0 (kon.)
konec
SK Benátky nad Jizerou
5:0 (2:0)
SK Polaban Nymburk
Neděle 01.09.2013, 17:00 • Městský stadion Ulice Letní stadion 650, 294 71 Benátky nad Jizerou Kapacita stadionu: 4 000 míst, • Krajský přebor
     
    87
    Benátky právě vstřelily branku!
    Ve středu hřiště vybojoval na chybujícím protihráči míč Buryán, vysunul Šimka, který posunul balón na Martina Korce, ten mu ho ale ihned vrátil a RADEK ŠIMEK si poté pohrál i s brankářem Boreckým a přidal pátou branku.
     
    68
    Benátky právě vstřelily branku!
    Proti Boreckému uháněl zcela osamocený MICHAL KOREC, který si obvykle v podobné situaci ví rady a věděl si i nyní, když proměnil střelou k pravé tyči. Dnes tak tento benátecký útočník vstřelil hattrick.
     
    61
    Benátky právě vstřelily branku!
    Sosnovského centr trefil hlavou na přední tyči MICHAL KOREC, čímž si připsal druhou branku v dnešním zápase.
     
    41
    Benátky právě vstřelily branku!
    Centr od Josefa Novotného sice netrefil nikdo z domácích. Hosté ale odklidili míč pouze k VÁCLAVU SOSNOVSKÉMU, který si obhodil dva hráče hostí, počkal na vhodný okamžik a krásným lobem překvapil brankáře Boreckého.
     
    27
    Benátky právě vstřelily branku!
    Domácí se ujímají zaslouženého vedení. Josef Novotný posadil míč na hlavu naskakujícího MICHALA KORCE, jenž mířil mimo dosah Boreckého.

    Ondřej Nejedlo

    Branky: 27. Mich. Korec, 41. Sosnovský, 61. Mich. Korec, 68. Mich. Korec, 87. Šimek

    Karty:   15. Škarecký (BEN) – 20. Lukavec (NYM), 53. Krumpholc (NYM)


    SK Benátky nad Jizerou: Jíra – Rosenkranz, Jakubec, Karásek, Horák – Jiránek (82. Kamlach), Buryán, Škarecký (72. Borovička), J. Novotný (63. Mart. Korec) – Sosnovský, Mich. Korec (75. Šimek).
    SK Polaban Nymburk: Borecký – J. Jech, Horňák (70. Dudla), Nepovím, Lambert, Lukavec (46. Poláček), Farkaš, O. Jech, M. Novotný, Krumpholc (59. Zubák), Herčík.

    Rozhodčí: Malý – Richtár, Navrátilová

    Diváci: 200
    bahis siteleri