Mladá Boleslav – Vsetín 8:2 (kon.) | Chomutov – HC Litvínov 4:5 (po pr.) | Liberec – Zlín 0:1 (kon.)
Č. Budějovice – Kometa Brno 1:3 (kon.) | Sparta – Třinec 6:1 (kon.) | HC Plzeň – Pardubice 5:4 (kon.)
Slavia – Vítkovice 4:3 (2:1 po s.n.)
konec
HC Plzeň 1929
5:4 (3:0, 1:1, 1:3)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 07.09.2013, 13:30 • ČEZ Aréna, Plzeň • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    47:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nádherným gólem se Plzeňští dostávají zpět do vedení! JIŘÍ KEPKA dostal od Indráka nabito na pravé straně a tvrdou ránu z první pověsil přímo pod břevno Stibůrkovy branky. Asistence: Miroslav Indrák, Patrik Marcel.
     
    45:40
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Marcel s Pejcharem stříleli z nadějných pozic, ale branka přišla na druhé straně. RADOVAN CHVOJKA dostal výbornou kolmou přihrávku přímo na čepel na útočné modré čáře a samostatný únik proměnil zakončením k tyči do spodní části branky. Asistence: Patrik Poulíček.
     
    42:38
    Pardubice právě vstřelily branku!
    No a drama je na světě! DANIEL VOŽENÍLEK si tentokráte nabruslil přímo před branku Plzně a Špačkovu přihrávku na vrchol brankoviště dokázal propasírovat za přesouvajícího se Pacla. Asistence: Michael Špaček, Michal Štědrý.
     
    41:32
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubičtí stahují plzeňský náskok už jen na rozdíl dvou branek! Z velmi ostrého úhlu zkusil své štěstí kapitán PATRIK POULÍČEK a nutno podotknout, že zamířil opravdu výborně. Jeho rána totiž zaplula na vzdálenější tyč přesně pod břevno Paclovy branky. Asistence: Michael Špaček, Daniel Voženílek.
     
    39:09
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A tu také hosté rychle využívají! MICHAEL ŠPAČEK zkusil štěstí ihned po přechodu modré čáry a jeho pokus zápěstím zapadl přesně do vzdálenějšího horního růžku Paclovy branky. Plzeňský gólman byl tentokráte zřejmě bez šance. Asistence: Patrik Poulíček.
     
    24:07
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni svoji přesilovou hru využívají a navyšují své vedení! DAVID MICHEL dostal od pardubických obránců příliš mnoho času a volného prostoru, a tak si nabruslil na střed hřiště a tvrdou ranou propálil gólmana Stibůrka. Asistence: Vladimír Hanus, Jakub Houfek.
     
    17:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je to 3:0! Rychle po vhazování si dostal ke kotouči DAVID MICHEL a tvrdou přesnou ranou propálil potřetí pardubického Müllera, kterého také vyhání z branky. Asistence: Vojtěch Tulačka.
     
    08:43
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Rychlý protiútok dokázali Plzeňané zužitkovat a přidávají další branku! Mezi kruhy před Müllerem se dostal k puku po parádní přihrávce Marcela VOJTĚCH TULAČKA a parádním blafákem do bekhendu prostřelil přesouvajícího se Müllera. Asistence: Daniel Pejchar, Patrik Marcel.
     
    04:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Dlouhý tlak nakonec Západočeši dokázali přetavit v úvodní branku a ujímají se vedení! Důraz v útočné třetině kolem branky Pardubic předvedl zejména Uhlík, po jehož zakončení dorážel z bezprostřední blízkosti JIŘÍ KEPKA. Asistence: Jiří Uhlík, Filip Mašek.

    Marek Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 5. Kepka (Uhlík, Mašek), 9. Tulačka (Pejchar, Marcel), 18. Michel (Tulačka), 25. Michel (Hanus, Houfek), 48. Kepka (Indrák, Marcel) – 40. Špaček (Poulíček), 42. Poulíček (Špaček, D. Voženílek), 43. D. Voženílek (Špaček, Štědrý), 46. Chvojka (Poulíček)


    HC Plzeň 1929: Pacl – Marcel, Kubík, Houfek, Hanus, Holý, Rajal – Kohel, Pejchar, Přikryl, Indrák, Michel, Tulačka, Kristl, Uhlík, Mašek, Kepka, Čadek, Polata, Langer
    HC Dynamo Pardubice: Müller (18. Stibůrek) – M. Voženílek, Vácha, Štědrý, Pilný, Petira, Schneider, Divecký, Havel, D. Voženílek, Řezníček, Kysela, Poulíček, Brida, Bureš, Chvojka, Zelinger, Bohuněk, Špaček
    bahis siteleri