Liberec – Chodov 2:4 (kon.) | Bonusia Ostrava – Jihlava 5:1 (kon.) | Tatran – Olomouc 4:2 (kon.)
Židenice – Vítkovice 1:8 (kon.) | ELITE PRAHA – Bohemians - NE 1:11 (kon.) | Královské Vinohrady – Ne 4:19 (kon.)
konec
ESA logistika Tatran Střešovice
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
FBS Olomouc
Neděle 08.09.2013, 15:00 • TJ Tatran Střešovice • ČEZ Extraliga žen
     
    59:41
    Střešovice právě vstřelily branku!

    Hosté ještě zkusily hrát bez brankáře v šesti hráčkách v poli, ale byly za to potrestány. Práznou branku trefuje LUCIE CHALOUPKOVÁ po vysunutí od Denkové.
    Asistence: Denková
     
    59:27
    Střešovice právě vstřelily branku!

    Neskutečné! Olomouc měla i nadále tlak a několikrát ohrozila Blahutovou, ale udeřilo na druhé straně! Půl minutě před koncem se po příhře od mantinelu před branku prosazuje z těsné blízkosti ADÉLA KRAMPEROVÁ!
    Asistence: Denková
     
    57:49
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Je vyrovnáno! Něco přes dvě minuty před koncem se trefuje BARBORA PODEŠVOVÁ a střelou kousek za půlkou překonává Blahutovou!
    Bez asistence
     
    37:05
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Olomouc je však přece jen za svou snahu odměněna! Krásně to nyní sehrály svěřenkyně trenéra Hausnera, které se zpoza branky vykombinovaly až do střelecké pozice kousek za půlkou, podešvová předala LUCIÍ VYSLOUŽILOVÉ, a ta už konečně překonává Blahutovou.
    Asistence: Podešvová
     
    27:26
    Střešovice právě vstřelily branku!

    Tatran vede 2:0! Brabcová křižným pasem našla u levého mantinelu rozběhnutou BARBORU BERANOVOU, která potáhla míček k brance a poté prostřelila Starečkovou!
    Asistence: Brabcová
     
    11:50
    Střešovice právě vstřelily branku!

    Přece jen se však Tatran dostává do vedení. Nepřehlednou situaci u levé tyčky Olomouce využila BARBORA BERANOVÁ a dostává svůj tým do vedení!
    Asistence: Brabcová

    Michal Šíma


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA logistika Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 12. Beranová (Brabcová), 28. Beranová (Brabcová), 60. Kramperová (Denková), 60. Chaloupková (Denková) – 38. Vysloužilová (Podešvová), 58. Podešvová


    ESA logistika Tatran Střešovice: Blahutová – Perlíková, Brabcová, Sedmíková, Zehrerová, Nemravová, Válková, Veřmiřovská, Matoušková, Hrycejová, Zabavská, Beranová, Chaloupková, Brotánková, Kramperová, Denková, Zelenková
    FBS Olomouc: Starečková – Reimerová, Pavlíková, Maružánková, Sklenářová, Pařízková, Vysloužilová, Oháňková, Machů, Kamínková, Podešvová, Marková, Čechovská, Rozenbergová

    Rozhodčí: Baloun – Čížek