Hamburg – Eisbären 6:2 (kon.) | HV71 – Linköping 4:5 (kon.) | Luleå – Kärpät 2:0 (kon.)
Liberec – Pardubice 3:2 (kon.) | Salzburg – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 2:3 (po pr.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:2 (0:0, 1:2, 2:0)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 08.09.2013, 17:00 • Tipsport arena, Liberec. • European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to je obrat! Severočeši během necelé minuty otáčí průběh střetnutí. Rozhozená pardubická obrana si nepokryla Pospíšila, ten z pravé strany poslal kotouč před brankoviště, kde do něj ťukl PETR VAMPOLA a rozjásal domácí příznivce. Asistence: Tomáš Pospíšil, Tomáš Filippi – 3:2.
     
    58:39
    Liberec právě vstřelil branku!
    MICHAL BULÍŘ vyrovnává na 2:2. Bílí Tygři přesilovku využili a dočkali se zaslouženého gólu. Bulíř prošel mezi čtveřicí protihráčů až příliš snadno. Rázem stál sám před Růžičkou a trefil přesně mezi betony. Asistence: Martin Čakajík.
     
    39:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    Zasloužená trefa a gól do šatny. Bílí Tygři snižují na 1:2. ANTONÍN DUŠEK zkoušel nejprve obkroužit pardubickou branku a zasunout puk k pravé tyči, kde byl Růžička připravený. Útočník se ovšem dostal k další střele, bekhendem z pozice před brankovištěm už pardubického muže s maskou pokořil. Asistence: Pavel Zacha.
     
    30:18
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Zato hosté z podobné akce dokázali vytěžit druhý gól. K dorážce Gregorcovy střely se dostal JIŘÍ VAŠÍČEK a z pozice před brankovištěm nezaváhal. Asistence: Blaž Gregorc – 0:2.
     
    24:52
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Východočeši jdou do vedení. Čípova střela byla sražená, odražený puk se neočekávaně zjevil před brankovištěm a pohotový JAN VESELÝ už měl z těsné blízkosti jednoduchou úlohu. Asistence: Radek Číp – 0:1.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 40. Dušek (Zacha), 59. Bulíř (Čakajík), 60. Vampola (Pospíšil, Filippi) – 25. Veselý (Číp), 31. Vašíček (Gregorc)


    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Stejskal) – Derner, Hunkes, Výtisk, Kolmann, Čakajík, Voráček, Ulrych, Říha – Vampola, Nedvěd "C", Bartek – Dušek, Zacha, Jass – Bulíř, Filippi, Pospíšil – D. Špaček, Urban, Vlach.
    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Salfický) – Kočí "C", Píša, Ďaloga, Benák, Vašíček, Gregorc, Zdráhal, Veselý – Somík, Kousal, Sýkora – Zohorna, Nosek, Cetkovský – Starý, Marha, Kolář – Číp, M. Špaček, Tybor.

    Rozhodčí: Wágner, Smitka – Hejl, Kajínek.

    Diváci: 1 472
    bahis siteleri