Hamburg – Eisbären 6:2 (kon.) | HV71 – Linköping 4:5 (kon.) | Luleå – Kärpät 2:0 (kon.)
Liberec – Pardubice 3:2 (kon.) | Salzburg – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC Škoda Plzeň
2:3 (1:0, 1:2, 1:0)
HC Kometa Brno
Neděle 08.09.2013, 17:30 • ČEZ Aréna, Plzeň • European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, i tentokrát vítězí Kometa 3:2! Rozhodující gól si připisuje MICHAL KEMPNÝ, který dojel odražený puk a z blízkosti jej nechytatelně poslal za Mensatorova záda. Asistnce: Martin Dočekal.
     
    54:14
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nakonec to ale Plzni vyšlo a je srovnáno! Po krkolomné kombinaci na šířku celého hřiště se puk dostal k Sýkorovi, který na modré našel volného VOJTĚCHA MOZÍKA, který si s pukem ještě popojel na vrchol kruhů a přesnou střelou k tyči srovnavá na 2:2! Asistence: Tomáš Sýkora.
     
    27:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnští otáčejí vývoj zápasu. Libor Pivko se tentokrát pasoval do role nahrávače, našel v pravém kruhu volného LEOŠE ČERMÁKA, a ten přesnou ranou do růžku branky překonal Mensatora podruhé! Asistence: Libor Pivko.
     
    24:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš! Podle tohoto přísloví se teď Kometě podařilo srovnat stav zápasu. Čermák sice prováhal dobrou šanci a branku jen objel, po střele Hanzlíka se ale puk odrazil přímo hůl LIBORA PIVKA, který jej poslal za bezmocného Mensatora.
    Asistence: Jan Hanzlík, Leoš Čermák.
     
    05:45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí využívají svého tlaku a jdou do vedení! TOMÁŠ PITULE za brankou výborně přebral nahozený puk a bekhendem jej ihned naservíroval pred branku, kde byl osamocený JAN SCHLEISS, který pohotově přehodil kotouč na bekhend a zasunul jej do odkryté branky! Asistence: Tomáš Pitule, Michal Dvořák.

    Lukáš Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 6. Schleiss (Pitule, Dvořák), 55. Mozík (J.) – 25. Pivko (Hanzlík, Čermák), 28. Čermák (Pivko), 61. Kempný (Dočekal)


    HC Škoda Plzeň: Mensator – Hanzlík, Slovák, Seman, Pavlíček, Marcel, Mozík, Holý – Vlasák, Straka, Duda – Vlček, Lev, Kratěna – Petruška, Sýkora T., Novotný – Schleiss, Pitule, Dvořák
    HC Kometa Brno: Čiliak – Hanzlík, Kováčik, Kempný, Nosek, Žižka, Kuboš, Dlapa – Pivko, Čermák, Zohorna – Svoboda T., Křivohlávek, Raška – Burian, Koreis, Dočekal – Jenyš, Němec, Káňa

    Rozhodčí: Svoboda, Šindler – Brejcha, Suchánek
    bahis siteleri