Hamburg – Eisbären 6:2 (kon.) | HV71 – Linköping 4:5 (kon.) | Luleå – Kärpät 2:0 (kon.)
Liberec – Pardubice 3:2 (kon.) | Salzburg – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC Škoda Plzeň
2:3 (1:0, 1:2, 1:0)
HC Kometa Brno
Neděle 08.09.2013, 17:30 • ČEZ Aréna, Plzeň • European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, i tentokrát vítězí Kometa 3:2! Rozhodující gól si připisuje MICHAL KEMPNÝ, který dojel odražený puk a z blízkosti jej nechytatelně poslal za Mensatorova záda. Asistnce: Martin Dočekal.
     
    59:45
    Tomáš Sýkora mohl rozhodnout! Na vrcholku kruhů dostal ideální nahrávku a střílel "z první", puk ale zamířil několik centimetrů nad horní tyčku branky Brna.
     
    54:14
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nakonec to ale Plzni vyšlo a je srovnáno! Po krkolomné kombinaci na šířku celého hřiště se puk dostal k Sýkorovi, který na modré našel volného VOJTĚCHA MOZÍKA, který si s pukem ještě popojel na vrchol kruhů a přesnou střelou k tyči srovnavá na 2:2! Asistence: Tomáš Sýkora.
     
    52:49
    Vlček byl faulován v jasné šanci, když se ocitl sám před brankou, a indiáni tak buou hrát opět v početní převaze. Vyloučen Petr Kuboš (KOM) za nedovolené bránění.
     
    50:06
    Schleiss se Lvem pořádně zatopili před Čiliakem a vykoledovali si další vyloučení hráče Komety. Na trestnou lavici míří Nosek (KOM) za hákování.
     
    48:41
    Netaktickým faulem teď Duda (PLZ) připravil svůj tým o přesilovou hru. Vyfasoval dvě minuty za krosček.
     
    48:16
    Domácí budou hrát proti třem! Na trestnou lavici usedl Křivohlávek (KOM).
     
    47:58
    Plzeň mohla vyrovnat, po střele Jakuba Lva se puk odrazil před Čiliaka, kde byl Sýkora a Novotný, po jejichž snaze se puk odrazil na tyč!
     
    46:46
    Plzeň si zahraje přesilovou hru. Koreis (KOM) už sedí na trestné lavici za hákování.
     
    42:57
    Mensator chytá další jistý gól! po Dudově chybě jel na branku Křivohlávek, ten ještě nahrával, puk se od beka odrazil k Mensatorovi a zpět k Noskovi, který mířil do prázdné branky, ale tam se zjevil Mensator a puk opět zachytil před brankovou čárou.
     
    41:52
    Mensator vytáhl brilantní zákrok! Ve vduchu skočil po puku, který mířil zcela jistě do branky po střele Dočekala, skryl jej v rukavici a zabránil jasné brance!
     
    39:26
    V závěřu třetiny tu máme ještě vyloučení na obou stranách. Na trestnou lavici usedli Tomáš Svoboda (KOM) a Michal Dvořák (PLZ), oba za hrubost.
     
    36:39
    Hosté ideáĺně vyŕešili situaci dva na dva, Němec dostal puk do strany a tvrdou střelou jen těsně minul plzeňskou branku. Mensator by nejspíš na jeho projektil nedosáhl.
     
    34:03
    A hned je tu přesilová hra na straně Plzně. Za sekání vyloučen Adam Raška (KOM).
     
    31:16
    Místo vhazování před Čiliakem je z toho buly před Mensatorem a vyloučení jednoho z domácích hokejistů. Na trestnou lavici zamířil Jan Schleiss (PLZ).
     
    28:41
    Plzeň má šanci vyrovnat stav zápasu. Na trestnou laivic totiž zamířil Tomáš Svoboda (KOM) za krosček.
     
    27:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnští otáčejí vývoj zápasu. Libor Pivko se tentokrát pasoval do role nahrávače, našel v pravém kruhu volného LEOŠE ČERMÁKA, a ten přesnou ranou do růžku branky překonal Mensatora podruhé! Asistence: Libor Pivko.
     
    24:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš! Podle tohoto přísloví se teď Kometě podařilo srovnat stav zápasu. Čermák sice prováhal dobrou šanci a branku jen objel, po střele Hanzlíka se ale puk odrazil přímo hůl LIBORA PIVKA, který jej poslal za bezmocného Mensatora.
    Asistence: Jan Hanzlík, Leoš Čermák.
     
    18:37
    Duda se rychlým průnikem dostal do pásma a zpětnou nahrávkou našel rozjetého Vlasáka, který se snažil střelou zápěstím zamířit pod břevno, ale opět přestřelil!
     
    15:52
    Novotný byl sražen za brankou Čiliaka a David Nosek (KOM) si za tento faul odsedí dvě minuty.
     
    13:34
    Domácí čtvrtý útok je dnes v ráži! Dvořák za brankou odstavil soupeře, vytočil se a mezi kruhy našel Schleisse, kterému ale střela přílišˇnesedla a Čiliak puk letící po zemi vyrazil!
     
    12:10
    Hosté byli blízko brance! Puk podjel pod Mensatorem a brankovištěm se blížil brankového čáře, tam jej ale stihl dojet jeden z domácích beků a odpálil jej do bezpečí.
     
    09:15
    Vojtěch Mozík (PLZ) vyloučen za nedovolené bránění.
     
    05:45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí využívají svého tlaku a jdou do vedení! TOMÁŠ PITULE za brankou výborně přebral nahozený puk a bekhendem jej ihned naservíroval pred branku, kde byl osamocený JAN SCHLEISS, který pohotově přehodil kotouč na bekhend a zasunul jej do odkryté branky! Asistence: Tomáš Pitule, Michal Dvořák.

    Lukáš Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 6. Schleiss (Pitule, Dvořák), 55. Mozík (J.) – 25. Pivko (Hanzlík, Čermák), 28. Čermák (Pivko), 61. Kempný (Dočekal)


    HC Škoda Plzeň: Mensator – Hanzlík, Slovák, Seman, Pavlíček, Marcel, Mozík, Holý – Vlasák, Straka, Duda – Vlček, Lev, Kratěna – Petruška, Sýkora T., Novotný – Schleiss, Pitule, Dvořák
    HC Kometa Brno: Čiliak – Hanzlík, Kováčik, Kempný, Nosek, Žižka, Kuboš, Dlapa – Pivko, Čermák, Zohorna – Svoboda T., Křivohlávek, Raška – Burian, Koreis, Dočekal – Jenyš, Němec, Káňa

    Rozhodčí: Svoboda, Šindler – Brejcha, Suchánek
    bahis siteleri