Novokuzněck – Chabarovsk 3:1 (kon.) | Novosibirsk – Vladivostok 3:2 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
Admiral Vladivostok
Pondělí 09.09.2013, 14:00 • LDS Sibir, Novosibirsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:43
    Zřejmě jedna z posledních šancí pro hosty. Jori Lehterä je poslán s menším trestem za podražení na lavici hanby, Admiral dostane výhodu přesilové hry.
     
    52:44
    Domácí dostanou další šanci. Za katr putuje Denis Osipov (VLD) za hákování.
     
    49:44
    Komplikace pro domácí tým. Kopejkin (SIB) totiž putuje na trestnou lavici a nabízí tím Admiralu šanci na otočení skóre ve svůj prospěch.
     
    40:01
    Ještě před začátkem třetí třetiny došlo k šarvátce mezi Kudročem (SIB) a Těrnavskim (VLD). Oba si odnášejí po deseti minutách osobního trestu.
     
    30:12
    Kugryšev se probíjel do další dobré příležitosti, byl zahákován Schützem (VLD), jenž za svůj přestupek putuje na trestnou lavici.
     
    27:19
    Tlak Novosibirsku bude ještě umocněn. Za hákování putuje na trestnou lavici Artjom Ternavskij (VLD), je to již jeho třetí vyloučení v dnešním zápase.
     
    16:00
    Příliš dlouho jim ale přesilovka pět na tři nevydržela. Vteřinu po vhazování zahákoval soupeře Alexander Romanov (SIB), který se také posadí na trestnou lavici. Pokračovat se tedy bude ve čtyřech proti třem.
     
    15:59
    Je zde velká příležitost pro Novosibirsk, hosté totiž půjdou do tří. Za krosček usedá ke svému spoluhráči Artjom Ternavskij (VLD), čeká nás tedy dvojnásobná početní výhoda Sibiru. Podaří se zatím aktivnějšímu celku skórovat?
     
    15:04
    Na přesilové hry bude znovu vyrovnáno. Vražením na hrazení se provinil Dmitrij Kostromitin (VLD), jenž po právu putuje k časoměřičům.
     
    12:28
    Trestná lavice se nám znovu zaplní. Po reklamní pauze bude následovat druhá početní výhoda hostujícího mužstva, za katr totiž míří za úder loktem Igor Ožiganov (SIB).
     
    10:07
    Nyní ale dostanou domácí hokejisté příležitost vše změnit. Za podražení je totiž na lavici hanby na dvě minuty odkázán Artjom Ternavskij (VLD).
     
    07:30
    Domácí první oslabení přežili, Vladivostok si žádnou výraznější příležitost nevypracoval. Vyloučený Šumakov je zpět mezi mantinely.
     
    05:30
    Nyní se ale s největší pravděpodobností vše změní. Sokolov byl totiž tvrdě naražen Sergejem Šumakovovem (SIB), sudí si toho všimli a ruského hráče ve službách Novosibirsku posílají na trestnou lavici. Uvidíme tedy první přesilovou hru dnešního zápasu.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 28. Kugryšev (Koskiranta, Kopejkin), 51. Ignatuškin (Sannikov), 52. Kopejkin (Kugryšev) – 39. Ugarov, 57. Schütz (Bergfors, Gynge)


    HC Sibir Novosibirsk: Gajdučenko (Hudáček) – Bělov, Kudroč, Alexejev, Kutuzov, Karavajev, Ožiganov, Ignatovič – Lehterä, Enlund, Romanov – Kopějkin, Kugryšev, Koskiranta – Monja, Ignatuškin, Sannikov – Lemtjugov, Karamnov, Butuzov
    Admiral Vladivostok: Lundström (Ivannikov) – Osipov, Antropov, Poleščuk, Ternavskij, Kostromitin, Perry, Zemčjonok – Lisin, Ugarov, Nikitěnko – Schütz, Gynge, Bergfors – Pervušin, Lesnuchin, Drugov – Sokolov, Barbašev, Kuzněcov.

    Rozhodčí: Čerenkov, Sergejev – Čubykin, Morozov (všichni Rusko)

    Diváci: 7400
    bahis siteleri