Novokuzněck – Chabarovsk 3:1 (kon.) | Novosibirsk – Vladivostok 3:2 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
Admiral Vladivostok
Pondělí 09.09.2013, 14:00 • LDS Sibir, Novosibirsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:17
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Po dobré práci Gyngeho a Bergforse se hosté dostávají na koně, střelu druhého jmenovaného vyrazil Gajdučenko přesně na hůl FELIXE SCHÜTZE, který doklepl kotouč do prázdné branky – 3:2! Asistence: Nicklas Bergfors a Richard Gynge.
     
    51:53
    Sibir právě vstřelil branku!
    A kapitán Novosibirsku chvíli po návratu z trestné lavice s největší pravděpodobností definitivně láme šance Admiralu! ALEXEJ KOPEJKIN se vrhl do útočného pásma, dostal přihrávku a střelou do vzdálenější šibenice navyšuje náskok Sibiru na dvě branky – 3:1! Asistence: Dmitrij Kugryšev.
     
    50:59
    Sibir právě vstřelil branku!
    A dokonce se jim podařilo při vlastním oslabení udeřit! Nepřesného střídání Vladivostoku využil IGOR IGNATUŠKIN, který dostal puk do jízdy a po přejetí modré čáry nekompromisní střelou k tyči dostal Novosibirsk podruhé v zápase do vedení – 2:1! Asistence: Stěpan Sannikov.
     
    38:19
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    A gól je nakonec uznán! Střelu Alekseje Ugarova vyrazil brankáře Gajdučenko pouze před sebe, kde ho bleskově nohou dorazil do sítě Enver Lisin! Videorozhodčí v tom úmysl neviděl, a tak je vyrovnáno. Branka je ale nakonec připsána ALEKSEJI UGAROVOVI – 1:1! Bez asistence.
     
    27:49
    Sibir právě vstřelil branku!
    Překrásná kombinační akce domácího mužstva znamená první branku v síti soupeře! Po několika přihrávkách přešel puk na levou stranu k DMITRIJU KUGRYŠEVOVI, který po bekhendové kličce poslal puk pod víko Lundströmovy branky. Branka padla v přesilové hře – 1:0! Asistence: Jarno Koskiranta a Alexej Kopejkin.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 28. Kugryšev (Koskiranta, Kopejkin), 51. Ignatuškin (Sannikov), 52. Kopejkin (Kugryšev) – 39. Ugarov, 57. Schütz (Bergfors, Gynge)


    HC Sibir Novosibirsk: Gajdučenko (Hudáček) – Bělov, Kudroč, Alexejev, Kutuzov, Karavajev, Ožiganov, Ignatovič – Lehterä, Enlund, Romanov – Kopějkin, Kugryšev, Koskiranta – Monja, Ignatuškin, Sannikov – Lemtjugov, Karamnov, Butuzov
    Admiral Vladivostok: Lundström (Ivannikov) – Osipov, Antropov, Poleščuk, Ternavskij, Kostromitin, Perry, Zemčjonok – Lisin, Ugarov, Nikitěnko – Schütz, Gynge, Bergfors – Pervušin, Lesnuchin, Drugov – Sokolov, Barbašev, Kuzněcov.

    Rozhodčí: Čerenkov, Sergejev – Čubykin, Morozov (všichni Rusko)

    Diváci: 7400
    bahis siteleri