PZ Kladno – Kladno 0:11 (kon.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 5:1 (kon.) | Žďár n/S – Slavia 5:1 (kon.)
Ústí n/L – HC Plzeň 2:5 (kon.) | Havířov – Olomouc 3:8 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 3:4 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
HC Kometa Brno
3:4 (1:1, 1:2, 1:0 - 0:0)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 12.09.2013, 18:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC ČSOB Pojišťovna Pardubice. Jediným úspěšným střelcem je hostující FILIP ZADINA.
     
    55:56
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí mančaft čtyři minuty před závěrečnou sirénou vyrovnává stav utkání. Ve skrumáži před brankářem Grohem se jako první zorientoval TOMÁŠ MLYNÁŘ, který švihem trefil přesně pod víko. Velká radost na brněnské střídačce, domácí si o vyrovnání hlasitě říkali. Asistence: Štěpán Kučera.
     
    29:33
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice se vzápětí dostávají dovedení. Po zaváhání brněnského Trnky se sám před Dostála natlačil MICHAL MACHAČ a sám proti Dostálovi si počínal zkušeně. Nejprve si domácího gólmana položil a následně mu poslal puk do horní části brány. Brněnský strážce brankoviště byl na tuhle střelu krátký. Asistence: Roman Bor.
     
    24:35
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté vyrovnávají stav utkání! Hosté se ihned po buly vrhli směrem k domácí bráně, po ataku na domácího gólmana se Dostál dostal mimo bránu a hostujícímu ONDŘEJI MACHALOVI tak stačilo poslat puk do prázdné sítě. Brňané následně reklamovali faul na domácího brankáře, jejich protesty ale byly plané. Asistence: Filip Zadina.
     
    23:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa se z rychlého protiútoku ujímá vedení v zápase. Süss s TOMÁŠEM MLYNÁŘEM unikli do rychlého protiútoku dva na jednoho, druhý jmenovaný se rozhodl pro střelu švihem, která zaplula přesně k tyči Grohovy brány. Asistence: Jan Süss.
     
    18:53
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa v první třetině ještě vyrovnává stav utkání, když využívá tuhle přesilovou hru. Gajarský zpoza brány našel v mezikruží dobře postaveného ŠTĚPÁNA KUČERU, který puk z první poslal přesně pod víko hostující brány. Asistence: Adam Gajarský, Jakub Čejka.
     
    12:53
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté se ujímají vedení v zápase a vyžívají dvojnásobnou přesilovou hru hned z kraje. FILIP ZADINA z levého kruhu spíše jen nahazoval na brankáře Dostála, puk však brněnskému brankáři zapadl pod víko ke vzdálenější tyči. Domácí Dostál toho příliš mnoho neviděl, na puk tedy nemohl patřičně zareagovat. Asistence: Ondřej Vála, Samuel Rudy.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 19. Kučera (Gajarský, Čejka), 24. Mlynář (Süss), 56. Mlynář (Kučera) – 13. Zadina (Vála, Rudy), 25. Machala (Zadina), 30. Machač (Bor), rozh. náj. Zadina


    HC Kometa Brno: Dostál (Šindelka) – Mikyska, Zábranský, Trnka, Furch, Král, Kučera, Matula, Mlynář (C), Gajarský, Čejka, Süss, Tauwinkl, Knap, Škvrně, Klenec, Šmída, Krejčí.
    HC Dynamo Pardubice: Groh (Klouček) – Mert, Rudy (C), Boček, Vála, Leder, Žouželka, Polák, Machač, Bureš, Bor, Machala, Zadina, Cach, Kubišta, Králíček, Syrovec, Hašek, Petrus.
    bahis siteleri