Slovensko U17 – Island U17 1:1 (kon.)
konec
Slovensko U17
1:1 (0:0)
Island U17
sk Úterý 17.09.2013, 16:30Přípravný zápas
     
    90+4
    Island U17 dal gól!
    Tak toto je neuveriteľné, mladí Slováci v posledných sekundách inkasujú gól na 1:1. Ku štandardke sa postavil Petursson, jeho center poslal do súperovej brány ALEXANDER HEIGI SIGURSSON.
     
    87
    Pár minút pred koncom stretnutia striedajú aj hostia. Z ihriska odišiel aktívny Čmelík a nahradil ho Chvátal.
     
    82
    Polievka dostal výbornú prihrávku do šestnástky, do strely sa oprel ľavou nohou, no zdá sa, že tá je jeho slabšou, pretože lopta ledva prišla pred domácu bránu.
     
    79
    Striedanie v mužstve domácich. Z ihriska odchádza Gautasson a na jeho miesto príde Assgeirsson.
     
    78
    A ďalšia priam vyložená šanca Slovenska. Kotrík dostal výbornú prihrávku za obranu Islandu, no jeho laxné zakončenie nesmeruje ani len na bránu.
     
    77
    Čmelík mohol byť druhý strelcom gólu v dnešnom stretnutí, no na loptu, ktorá sa kotúľala v šestnástke súpera mu chýbal asi krok.
     
    68
    Slovensko U17 dalo gól!
    A treba povedať, že zaslúžene sa ujíma vedenia v stretnutí. Strelcom úvodného gólu stretnutia je kapitán LUKÁŠ HARASLÍN, keď dokázal prestreliť domáceho brankára z pár metrov.
     
    61
    Máme tu ďalšie striedania. Z timu hostí odišiel Grič a na jeho miesto nastupuje Rajník. Domáci poslali na ihrisku Sigurbjornssona a stretnutie končí pre Albertssona.
     
    58
    Máme tu hneď dvojité striedanie v našich radoch.
    Z ihriska odišli Kupec s Vestenickým a na ich miesto prišli šerstvé sily v podobe Kotríka a Polievku.
     
    53
    Striedanie v tíme Islandu. Z ihriska odchádza Tomasson a na jeho miesto prichádza Urbancic.
     
    52
    Loptu ťahal po pravej strane Káčer, pekne si zasekol obrancu a rozhodol sa vystreliť. Jeho strela však nebola natoľko razantná aby skončila v sieti.
     
    50
    Máme tu prvú žltú kartu, vidí ju domáci Petursson, za nešetrný zákrok pred šestnástkou.
     
    38
    Obrovská šanca Slovákov. Centrovaná lopta prišla z ľavej strany pred domáceho brankára, tam sa lopta len tak kotúľala, Haraslín k nej pribehol, no už bolo neskoro a obrancovia Islandu ju odkopli do bezpečia.
     
    22
    Slováci mohli ísť do vedenia! Najprv Haraslín sa snažil prihrať pred bránu, no jeho prihrávka nebola presná a v zápätí prišiel center do šestnástky, na ktorý si nabehol Vestenický, no jeho hlavička smeruje vedľa ľavej žrdky.
     
    7
    Mladí Slováci majú jasnú prevahu, sám pred domácim gólmanom sa ocitol Vestenický, no jeho strela z otočky bola zblokovaná.

    Tomáš Fiala

    Branky: 68. Haraslín – 90+4. Sigursson

    Karty:   50. Petursson (ISL17)


    Slovensko U17: Rodák-Vodecký, Grič (61. Rajník), Káčer, Vestenický (58. Polievka), Hromada, Čmelík (87. Chvátal), Sipľák, Kupec (58.Kotrík), Haraslín
    Island U17: Hilmarsson, Albertsson (61.Sigurbjornsson), Frijonsson, Gautasson (79.Asgeirsson), Sigursson, Sigurgelsson, Egertsson, Tomasson (53. Urbancic), Gylfasson, Hiodversson, Petursson
    bahis siteleri