Spišská N. Ves – Topoľčany 4:3 (po pr.) | Michalovce – Prievidza 7:5 (kon.) | Prešov – SR 18 3:2 (kon.)
Trnava – Lipt. Mikuláš 2:0 (kon.) | Bardejov – Pov. Bystrica 8:0 (kon.) | Senica – Detva 6:4 (kon.)
konec
HK Bardejov
8:0 (3:0, 3:0, 2:0)
HK 95 Považská Bystrica
sk Středa 18.09.2013, 17:30 • ZŠ Bardejov • 1. liga (SR)
Partner:
     
    58:30
    Martin Leško – hákovanie.
     
    58:14
    Zorvan krásne prenechal puk ALEXANDROVI VALENTÍNOVI a ten trafil šibenicu a nedal šancu Hričinovi. Asistencie: Ivan Zorvan, Oliver Jokeľ.
     
    53:45
    Baláž s Gmitterom išli na dvaja na jedného obrancu. Gmitter jemnou žabkou ako to vedel Paľo Demitra dal možnosť Balažovi na zvýšenie skóre ale ten po spracovaní si puk posunul na dlhu hokejkou a puk mu ušiel.
     
    50:24
    Ďalšia možnosť pre domácich. Valach – hra zo zdvihnutou hokejkou.
     
    48:07
    Martin Krčula nedovoleným spôsobom zložil jedného z hostí a ide si sadnúť na trestnú lavicu za krošček.
     
    47:39
    Bardejov dáva druhý gól v oslabení v dnešnom stretnutí. Polaček vyhodil puk od vlastnej brány až na útočnú modrú a tam ho zlé spracoval Dubeň a FILIP VAŠKO mu puk zobral a povestným teplomerom zvyšuje na 7:0.
     
    46:37
    Dominik Kramár za držanie protihráča ruší presilovku Bardejova.
     
    45:04
    Dubeň – držanie hokejky.
     
    35:59
    Prvá päťka domácich zavrela hostí na celé 2 minúty vo svojom pásme a tam si robila s nimi čo chcela. Svoje šance nevyužili Baláž, Šimčák. No Šimčák to skúšal ešte raz a Hričinu mu vytiahol semafor.
     
    32:24
    Bardejovská pätica rozobrala Považskú trojku na šrubky. Valentín posunul Boltunovi, ktorý stal pri ľavej tyčke brány a ten nič nevymýšľal a na druhej tyčke našiel svojho kamaráta TOMÁŠA HRIČINU, ktorý do prázdnej brány nemal problém.
     
    31:59
    Domáci si zahrajú presilovku 5 na 3. Balušík dostáva 5+DKZ za nedovolenú hru z vysokou hokejkou, keď ústa rozbil Ščurkovi.
     
    30:45
    Považská si teraz zahrala v šestici a to je proti pravidlám. Trest si odsedí Ján Pardavý.
     
    29:54
    Peter Boltun – hákovanie.
     
    29:34
    IVAN ZORVAN teraz z kruhov namieril presne do šibenice Hričinovej brány. Asistencie: Juraj Dancsák, Ladislav Hopkovič.
     
    28:30
    Celý štadión kričí v tomto momente iba jedno meno a to Matúš,jedna sa o Matúša Andreanina, ktorý teraz vychytal nemožne. Kostelanský s Balušíkom išli dvaja na Krčulu, Kostelanský našiel svojho kolegu, ktorý to triafal už do odkrytej brány ale to netušil,že čo mu urobí miláčik domáceho publika Matúš Andreanin, ten mu tam natiahol betón a famózne vyrazil puk.
     
    27:50
    Hričina prvé Filipa Vaška vychytal ale Filip si odrazený puk zobral a potiahol na druhú stranu ale trafil iba tyčku do prázdnej brány.
     
    24:56
    Hostia si presilovku dlho nezahrali a Kudlej sekal a zato dostáva odmenu 2 minúty na trestnej lavici.
     
    24:40
    Domáci v krátkom slede znova vylúčený, Tomáš Hričina – držanie.
     
    23:34
    Slavomír Hriňa stratil puk v strednom pásme, kde si ho našiel ONDREJ GMITTER a po kľučke Balušíka prestrelil Hričinu, ktorý dostal "teplomer". Bez asistencie.
     
    22:38
    Slimák zatiahol ručnú brzdu, začo dostáva trest 2 minúty za držanie.
     
    18:40
    Teraz Dominik Kramár dva krát strieľal od modrej, no prvý krát trafil iba jedného z hráčov, ktorý stali pred Hričinom ale puk si uchmatol späť a napriahol znova, no trafil iba Hričinu do masky a puk spadol od masky rovno do lapačky.
     
    16:45
    Martin Leško vylúčený na 2 minúty za držanie protihráča.
     
    15:00
    V momente ako skončila presilovka Považskej tak Hriňa s Petrom Hričinom si nerozumeli za bránou a puk poslali na hokejku Jokeľovi, ktorý bol pred prázdnou bránou ale ten si ešte počkal na svojho kapitána JURAJA DANCSÁKA a naservíroval mu puk z akého sa nedalo mýliť a Peter Hričina znova dostáva gól medzi nohy.
     
    12:59
    Peter Boltun za sekanie na 2 minúty.
     
    11:30
    Teraz v slede viacero šanci hráčov Bardejova, ruky už dvíhali Vaško, Chovan ale ani jeden oprávnene.
     
    08:46
    Ladislav Ščurko teraz vybojoval puk za bránou a puk poslal na pripraveného OLIVERA JOKEĽA, ktorý z kruhov nachytal Hričinu na hruškách. Asistencie: Ladislav Ščurko, Tomáš Hričina.
     
    04:20
    Bardejovská prvá formácia teraz si vypracovala viacero skvelých príležitostí. Najaktívnejší bol Marcel Baláž a Ondrej Gmitter, keď druhý menovaný dva krát našiel Baláža ale Baláž ani raz nedopravil puk do brány.
     
    00:54
    Bardejov po 14 sekundách využíva presilovku. Kramárovu strelu od modrej tečuje LADISLAV ŠČURKO do opačnej strany jak išiel Hričina a otvára skóre. Asistencie: Dominik Kramár, Oliver Jokeľ.
     
    00:40
    Slavomír Hriňa za hákovanie na 2 minúty.

    Jakub Šoth

    Branky a nahrávky: 1. Ščurko (Kramár, Jokeľ), 9. Jokeľ (Ščurko, Hričina), 15. Dancsák (Jokeľ), 24. Gmitter, 30. Zorvan (Dancsák, Hopkovič), 33. Hričina (Boltun, Valentín), 48. Vaško (Polaček), 59. Valentín (Zorvan, Jokeľ)


    HK Bardejov: Andreanin (Blažíček) – Krčula, Takáč, Valentín, Kramár, Slimák, Hopkovič, Polaček, Gajdoš – Gmitter, Šimčák, Baláž – Jokeľ, Ščurko, Hričina – Hajnik, Dancsák, Zorvan – Chovan, Boltun, Vaško.
    HK 95 Považská Bystrica: Hričina (Buliš) – Hriňa, Balušík, Dubeň, Leško, Šuda – Valach, Kostelanský, Koleda – Ligas, Vokulič, Kudlej – Pardavý, Bustín, Buliš.

    Rozhodčí: Lauff – Bogdaň, Hric
    bahis siteleri