FBC Start98 – Znojmo 3:7 (kon.) | Florbal Ústí – Svitavy 2:5 (kon.) | Paskov – Česká Lípa 3:4 (kon.)
Litvínov – 1. FBK Rožnov p/R 6:3 (kon.) | Pelhřimov – Kopřivnice 8:4 (kon.)
konec
FBC Start98
3:7 (2:0, 1:5, 0:2)
TJ Znojmo LAUFEN CZ
Sobota 21.09.2013, 15:301. liga mužů
     
    60:00
    Konec zápasu. (20:35:14)
     
    58:16
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Domácí zkoušeli hru bez brankáře, jenže nebylo jim to nic platné. JOSEF ŽIŽKA posílá míček do odkryté klece a uzavírá tak dnešní střelecké hody. Bez asistence.
     
    51:43
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Přesilovou hru využívá JOSEF ŽIŽKA a zřejmě tak už pečetí osud tohoto utkání ve prospěch Znojma. Asistence: Michal Sekanina.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:57
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Znojemští hráči jsou při chuti, v samotném závěru druhé třetiny jdou do dvoubrankového trháku, když se v těsné blízkosti domácího gólmana nemýlil v samostatné akci KAREL VIRGL. Bez asistence.
     
    38:56
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Nyní je hra jako na houpačce. Hosté znovu vedou. V samostatné akci se dokázal prosadit JAKUB MARTINEK a jeho tým jde znovu do vedení. Bez asistence.
     
    35:40
    Start98 právě vstřelil branku!
    Jenže domácí se nevzdávají a je znovu vyrovnáno. JAKUB MUCHA v tlaku domácích posílá míček za záda hostujícího brankáře a nedává mu tak žádnou šanci. Asistence: Tomáš Boubelík.
     
    34:08
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Nahozený balónek tečoval před domácí brankou KAREL VIRGL a strhává tak vedení na stranu svého celku. Asistence: Petr Čihal.
     
    29:28
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Hned na to je vyrovnáno. JOSEF ŽIŽKA se hned po vhazování dostal k míčku a svou střelou srovnává stav utkání. Asistence: Tomáš Kucharič.
     
    28:59
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    PETR ČIHAL takřka v polovině utkání snižuje na rozdíl jediné branky svým přesným zásahem a vrátil tak svůj tým zpět do hry. Asistence: Tomáš Herman.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    11:42
    Start98 právě vstřelil branku!
    Ve vlastním oslabení dostal přesnou přihrávku ONDŘEJ VAVRO od Svobody a prostřeluje znovu brankáře hostí. Asistence: Jan Svoboda.
     
    02:21
    Start98 právě vstřelil branku!
    EDUARD PIŇOS otevírá účet dnešního utkání, když si našel příležitost ke skórování a přesnou střelou nedává hostujícímu brankáři vůbec žádnou šanci. Asistence: Ondřej Vavro.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Jak nakonec dnešní utkání skončí a kdo si připíše první body do tabulky za jakékoli vítězství, se dozvíme dnes v podvečer. Z utkání je pro Vás připraven podrobný online přenos, kterým Vás budu provázet.
     
    TJ Znojmo LAUFEN CZ

    Vstup do soutěže ale nebudou mít domácí vůbec jednoduché, neboť je čeká favorit první ligy, a to Znojmo. Hostující tým je totiž loňský semifinalista první ligy a rozhodně se netají tím, že by se letos chtěl pokusit postoupit do nejvyšší soutěže, a to do AutoCont Extraligy. Do znojemského mužstva se vrátil Žižka z Bulldogs Brno. Sice Znojemští budou hrát své první utkání na půdě soupeře, přesto se budou snažit přivézt z Prahy první body do tabulky.
     
    Start98

    Pražský celek Start98 je nováčkem v první lize, když postoupil dodatečně díky tomu, že se sloučily týmy Sparty a SSK Future a tým Florbal Havířov se do soutěže nepřihlásil. Domácí tým před nadcházející sezónou posílil svůj kádr o brankáře Outratu ze Sparty a o hráče Zeidlera, Volfa a Boubelíka, kteří přišli z Chodova. Následně pak také do týmu přišli Piňos, Kraus a Mareš z Vinohrad. Zda se nováčkovi této soutěže podaří vstoupit do sezóny úspěšně, se uvidí v průběhu dnešního utkání.

    Vendula Zdražilová


    Hledáme zpravodaje pro tým FBC Start98. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Znojmo LAUFEN CZ. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 3. Piňos (Vavro), 12. Vavro (Svoboda), 36. Mucha (Boubelík) – 29. Čihal (Herman), 30. Žižka (Kucharič), 35. Virgl (Čihal), 39. Martinek, 40. Virgl, 52. Žižka (Sekanina), 59. Žižka


    FBC Start98:
    TJ Znojmo LAUFEN CZ:

    Rozhodčí: Milan Baloun a Lukáš Čížek
    bahis siteleri