Jihlava – Třinec 1:0 (kon.) | Olomouc – Berani Zlín 2:3 (kon.) | Č. Budějovice – Vítkovice 1:4 (kon.)
Kometa Brno – Vsetín 3:2 (1:0 po s.n.) | HC Plzeň – Kladno 4:1 (kon.) | Sparta – HC Litvínov 4:1 (kon.)
Slavia – Chomutov 2:3 (2:3 po s.n.) | Liberec – Pardubice 3:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:1 (2:0, 0:0, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 21.09.2013, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • DHL extraliga juniorů
Partner:
     
    53:10
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Přesilovka využita! Vaněček vyrazil střelu Marka Voženílka, ale na dorážku jeho bratra DANIELA VOŽENÍLKA už nedosáhl. Pardubice tak vstřelily kontaktní branku a pokud chtějí myslet na body, musejí dát ještě dvě. Asistence: Marek Voženílek, Michael Špaček.
     
    40:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    V okamžiku, kdy se z trestné vracel Vácha, Liberečtí dokázali skórovat! Po kombinaci po ose Havlas – Kalfiřt se dostal k puku MAREK LANGHAMMER a umístil puk za záda Vejmelky. Tohle už hosté budou dohánět těžko. Asistence: Jakub Kalfiřt, Vojtěch Havlas.
     
    15:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři zvyšují svůj náskok! MARTIN ŽĎÁRSKÝ si počkal u branky a sklepl do branky puk poslaný od Reiniše. Libereckým se první třetina povedla a už mají dvoubranké vedení. Asistence: Kevin Reiniš, Pavel Zacha.
     
    05:14
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak tot je neskutečná práce libereckého mladíka PAVLA ZACHY. Hráč, který hraje i extraligu, se vydal do úniku a přesně mířenou střelou do šibenice překonal gólmana Stibůrka. Asistence: Tomáš Havlín.

    Tomáš Dolejš

    Branky a nahrávky: 6. Zacha (Havlín), 16. Žďárský (Reiniš, Zacha), 41. Langhammer (Kalfiřt, Havlas) – 54. D. Voženílek (M. Voženílek, Špaček)


    Bílí Tygři Liberec: Vaněček (Sobotka) – Jandejsek, Mrázek, Arlt, Turek, Beránek, Havlín, Pálek – Langhammer, Hrníčko, Belovič, Kalfiřt, Vlk, Boček, Žďárský, Havlas, Zacha, Pilař, Reiniš.
    HC Dynamo Pardubice: Stibůrek (21. Vejmelka) – Budík, Pilný, Divecký, Vácha, Štědrý, M.Voženílek – Bureš, Kysela, Chojka, D. Voženílek, Pipek, Veselý, Poulíček, Schneider, Panna, Špaček.