Letňany – Ústí n/L 4:3 (kon.) | Liberec – Č. Budějovice 4:5 (kon.) | Kladno – HC Plzeň 5:2 (kon.)
Olomouc – Vsetín 6:5 (kon.) | Kometa Brno – Havířov 6:1 (kon.) | Vítkovice – Poruba 2011 7:3 (kon.)
Zlín – Třinec 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Hr. Králové 2:0 (kon.) | Slavia – Pardubice 9:1 (kon.)
Jihlava – Písek 4:3 (kon.) | Sparta – Chomutov 3:6 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:3 (1:0, 2:1, 1:2)
IHC Králové Písek
Pondělí 23.09.2013, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:50
    Dukla právě vstřelila branku!

    Neskutečné. Deset vteřin před koncem využívá Dukla přesilovku. Na levém kruhu byl úplně volný VÁCLAV PŮŽA, který po přihrávce Ondráčka nezazmatkoval, počkal si a střílí rozhodující gól. Asistence: Jiří Ondráček, Ladislav Pospíchal.
     
    59:35
    V závěru třetí třetiny je tu ještě přesilovka pro Duklu. David Koutenský dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    58:45
    Písek právě vstřelil branku!

    Hosté nic nevzdali a díky výbornému závěru srovnali stav zápasu. Dukla se sice při oslabení ubránila, ale chvilku po něm našel Duchoň na modré JANA RADOŠE a jeho pokus končí v síti. Nutno podotknout, že Brož zřejmě nic neviděl. Asistence: Jiří Duchoň.
     
    56:33
    Vyloučení na obou stranách za sekání. Na trestnou lavici domácích usedá Rostislav Klofáč, za hosty si jde odpočinout Jakub Šuhaj.
     
    55:19
    Písek právě vstřelil branku!

    Je zaděláno na dramatický závěr. Tak dlouho Písečtí svírali jihlavské hokejisty před jejich brankou, až se po několika přihrávkách prosadil střelou od modré DAVID KOUTENSKÝ. Hosté se tak znovu vrací do zápasu. Asistence: Jakub Šuhaj, Jan Heřmánek.
     
    42:54
    Hned zkraje přesilovky uzamkl Písek Duklu před její brankou. Pokus Koutenského od modré ale prolétl těsně mimo.
     
    42:40
    Michal Mandát (JIH) dostává dvě minuty za krosček. Písek tak bude hrát přesilovku a ještě před ní si bere oddechový čas.
     
    38:11
    Šance pro hosty. Nicholas Lang (JIH) dostává za hákování dvě minuty.
     
    36:58
    Velká šance Písku. Obránce Koutenský, dnes výborně hrající, se prokličkoval přes tři hráče Dukly až k Brožovi a pokoušel se procedit puk mezi nohama gólmana, to se mu však nepovedlo.
     
    34:12
    Dukla právě vstřelila branku!

    Původní trest se ruší a vylučovat se nebude. Dukla totiž v signalizovaném trestu využívá šesti hráčů na ledě. Po obránci Klofáčovi se trefuje další bek, tentokrát VÁCLAV PŮŽA, který opět nic nevymýšlel, od modré vystřelil a puk skončil až v síti Fogla. Asistence: Tomáš Kochánek, Lukáš Vala.
     
    33:21
    Po nepřehledné situaci se mezi kruhy dostal k puku Ondráček. Fogl by byl zřejmě bezmocný, protože nic neviděl, jenže útočník domácích netrefil klec.
     
    30:18
    A znovu přečíslení Dukly, tentokrát dva na jednoho. Lang poslal žabičkou puk na najíždějícího Peschouta, u puku ale byl dříve gólman písku Fogl.
     
    29:43
    Velká šance Dukly. V situaci tři na jednoho se na samotného píseckého beka Koutenského řítilo komando Kolouch, Vala a Hoskovec. Prvně jmenovaný Daniel Kolouch vzal odpovědnost na sebe, z levého kruhu vystřelil, ale jeho pokus zastavila spojnice břevna a tyče.
     
    26:33
    Hodně, ale opravdu hodně volného času měl nyní na útočné modré obránce Písku David Koutenský. Důkladně se na střelu připravil, ale Brož jeho pokus výborně vyrazil.
     
    24:59
    Písek pokračuje v ofenzivních manévrech a chce znovu vyrovnat. Od modré střílel Duchoň a ve změti hráčů před brankou se nejlépe zorientoval Tomáš Klas. Dorážku nasměroval ale jen do levého betonu Brože.
     
    24:39
    Dukla právě vstřelila branku!

    Domácím stačil při tlaku Písku jeden protiútok. Daniel Kolouch se dostal ve středním pásmu k puku, vyslal dopředu LUKÁŠE VALU, ten přejel pravý kruh a následně se trefil nechytatelně nad lapačku Fogla. Asistence: Daniel Kolouch.
     
    23:53
    Nejproduktivnější hráč hostů, Maricilis, se pokusil využít lehce zakrytého výhledu Brože a vystřelil od modré. Gólman Dukly s námahou kryje.
     
    20:25
    Písek právě vstřelil branku!

    Jenže není tomu tak. Aktivní písečtí hráči dojeli puk a pokračovalo se ve hře. Zdálo se, že Dukla bude rozehrávat útok směrem na druhou stranu, jenže k puku se zničehonic dostal ŠIMON ČERVINSKÝ a srovnává stav zápasu. Bez asistence.
     
    18:30
    Dukla právě vstřelila branku!

    Pár vteřin po vypršení trestu Turka se Dukla prosazuje. Jihlava ještě zůstala před brankou Brože, po přihrávce Mandáta na Balaštíka poslal druhý jmenovaný pas na modrou, kde stál připravený ROSTISLAV KLOFÁČ. Ten prostřelil vše, co mu stálo v cestě a posílá Duklu do vedení. Asistence: Vojtěch Balaštík, Michal Mandát.
     
    17:48
    Asi zatím největší šance zápasu. Na pravém kruhu stojící Pospíchal našel na druhé straně zcela volného Koloucha, který ale z levého kruhu netrefil z poloviny odkrytou klec Fogla.
     
    16:15
    Trest pro píseckého hráče Jana Turka, který se provinil krosčekem. Dukla bude mít výhodu dvouminutové přesilovky.
     
    15:44
    Tentokrát se po pravé straně prodral do útočného pásma Klofáč a po chvilce předložil puk na Huberta. Ten z mezikruží ale páli jen do Fogla.
     
    12:22
    Filip Nováček (JIH) je potrestán osobním desetiminutovým trestem za nesportovní chování. Popravdě jsem nevěděl, co se nyní na ledě stalo.
     
    10:23
    David Hubert si sjížděl k levé tyči Fogla, na puk ale těsně nedosáhl.
     
    09:33
    Z mezikruží vystřelil Heřmánek a jeho pokus před Brožem ještě tečoval Bárta. Jedna z bruslí domácího beka však puk zastavila a následně vznikla před Brožem menší trma vrma. Kdo má puk?
     
    02:00
    Heřmánek byl ale následně podražen Tomášem Kochánkem (JIH) a domácí bek půjde na dvě minuty na trestnou lavici.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 19. Klofáč (Balaštík, Mandát), 25. Vala (Kolouch), 35. Půža (Kochánek, Vala), 60. Půža (Ondráček, Pospíchal) – 21. Červinský, 56. Koutenský (Šuhaj, Heřmánek), 59. Radoš (Duchoň)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Vacek) – Klofáč, Půža, Kochánek, Pospíchal, Dörrer, Mandát, Smutný – Nováček, Balaštík, Ondráček – Kolouch, Vala, Hoskovec – Hubert, Peschout, Lang – Bambula
    IHC Králové Písek: Fogl (Hauser) – Hanus, Červinský, Kajtman, Turek, Radoš, Koutenský, Horák, Klochko – Marcilis, Heřmánek, Bednařík – Šuhaj, Rod, Bárta – Klas, Pixa, Duchoň – Pokorný

    Rozhodčí: Pěšina – Jindra, Skopal
    bahis siteleri