Riga – N.Novgorod 2:3 (kon.) | HC Slovan – Dynamo Moskva 4:5 (kon.) | Lev – Kazaň 1:2 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
4:5 (1:0, 2:1, 1:4)
Dynamo Moskva
Pondělí 23.09.2013, 19:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec hektického zápasu. Slovan vedl po dvou třetinách o dva góly. Pak ale přišel dokonalý obrat Dinama, jenž vstřelil v krátkém rozmezí čtyři branky, z čehož domácí byli na ručník. Celek Bratislavy se ale nevzdal a v 55. minutě dokázal díky Bakošovi snížit. To ale již bylo vše, neboť hosté svůj jednobrankový náskok dokázali uhájit. Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek večera. (21:31:04)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Kvapilovi se podařilo vyvézt puk do středního pásma. To bude Dinamu pravděpodobně stačit.
     
    59:25
    Domácí brankař je již na střídačce! Slovan kombinuje v útočném pásmu.
     
    59:04
    Hosté drží puk, čímž neumožňují Janusovi opustit ledovou plochu.
     
    58:48
    Kokarec vybojoval kotouč, který ihned poslal rychlou střelou na Januse. Ten jí dokázal zlikvidovat.
     
    58:12
    Ba naopak špatnou rozehrávkou poslali puk na zakázané uvolnění. Bude se vhazovat před Janusem.
     
    58:01
    Pro Slovan čas letí velmi rychle. Domácí se snaží udržet kotouč v útočném pásmu, zatím se jim to ale nedaří.
     
    57:31
    Před Jerjomenkem dorážel Bartovič. Slovenský forvard ale nedokázal najít skulinku, jak procpat kus černé pryže za záda gólmana ruského týmu.
     
    56:47
    Po buly získal kotouč Mihalík. Ten ho ihned poslal za branku, avšak nikdo z jeho spoluhráčů si na jeho nahození nedojel. U puku je tedy opět Dinamo.
     
    56:12
    Graňák drží kotouč za svou brankou. Šetří cenné vteřiny pro Dinamo, které hájí jednobrankový náskok. Oba týmy střídají.
     
    54:30
    Slovan právě vstřelil branku!
    Slováci jsou zpět v zápase. MARTIN BAKOŠ si najel do útočného pásma, kde napřáhl až ke stropu a dělovou ránou propálil hostujícího Jerjomenka nad lapačkou. Toto utkání bude ještě dost zajímavé. Asistence: Tomáš Mojžíš, Martin Štajnoch.
     
    54:18
    Domácím se vůbec nedaří. Stále ztrácejí kotouč a když už se dostanou do útočného pásma velmi rychle o něj přijdou.
     
    53:07
    Hezká kombinace Gorovikova a Komarova. Oba hostující hráči se vzájemnými přihrávkami dostali až k brankovišti, kde prvně zmiňovaný pálil, jenže mimo.
     
    51:46
    Moskvané jsou samozřejmě při chuti a s poklidem opět útočí. Dalekonosnou střelou vyprodukoval Solovjov. Zamířil ale pouze do boční sítě.
     
    49:40
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Na tuhle třetinu nebude slovenský celek rozhodně vzpomínat dobrém. Hřebíček do rakve přidává KONSTANTIN GOROVIKOV, jenž vypálil z ostrého úhlu. Jeho ránu domácí muž v masce sice dokázal vyrazit ramenem, nicméně pro smůlu domácích jej srazil do vlastní branky. Asistence: Leo Komarov.
     
    47:06
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Obrat hostů je dokonán. A opět po krásné kombinaci. Pestuško vybojoval kotouč, který z prostoru pravého kruhu vyslal ke střed brankoviště na najíždějícího MAXIMA SOLOVJOVA. Ten využil svého volného prostoru, najel si až před Januse. Toho si dokonalou bekhendovou kličkou položil na zem, čímž si ulehčil práci a kotouč dopravil do prázdné branky. Asistence: Maxim Pestuško, Leo Komarov.
     
    45:22
    Fanoušci vědí, že domácí tým potřebuje podporu. Celý stadión tak vehementně svůj celek povzbuzuje, neboť je Bratislava pod tlakem.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 6. Mojžíš (Miklík, Vondrka), 25. Vondrka (Miklík, Škoula), 39. Olvecký (Hudáček, Dano), 55. Bakoš (Mojžíš, Štajnoch) – 27. Kokarev (Karsums, Cetkov), 43. Pestuško (Mosaljov), 45. Graňák (Mosaljov), 48. Solovjov (Pestuško, Komarov), 50. Gorovikov (Komarov)


    HC Slovan Bratislava: Janus –,Škoula, Vondrka, Ölvecký, Miklík – Sigalet, Mihálik, Bartovič, J. Mikúš, Netík – Mojžíš, Štajnoch, Hudáček, Kukumberg, Daňo – R. Mráz, Brejčák, T. Mikúš, Kolena, Bakoš.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko – Novák, Graňák, Gorovikov, Pestuško, Komarov – Jalasvaara, Solovjov, Cetkov, Kokarev, Karsums – Bojkov, Mironov, Babenko, Volkov, Sopin – Barancev, Korjakgin, Pestunov, Mosaljov, Kvapil.

    Rozhodčí: Gofman – Misjur, Raming
    bahis siteleri