Chomutov – Ústí n/L 2:3 (kon.) | Hr. Králové – Písek 5:4 (po pr.) | Třinec – Olomouc 9:2 (kon.)
HC Plzeň – Sparta 3:4 (kon.) | Pardubice – Liberec 4:5 (po pr.) | Zlín – Kometa Brno 2:3 (kon.)
Vsetín – Vítkovice 2:1 (kon.) | Poruba 2011 – Havířov 4:3 (kon.) | HC Litvínov – Kladno 3:4 (3:4 po s.n.)
K. Vary – Letňany 4:2 (kon.) | Slavia – Jihlava 3:4 (1:2 po s.n.) | Č. Budějovice – Mladá Boleslav 2:1 (2:0 po s.n.)
konec
HC Plzeň 1929
3:4 (0:1, 3:1, 0:2)
HC Sparta Praha
Pátek 27.09.2013, 15:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    To je z Plzně pro tuto chvíli vše, přejeme příjemný zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů zase někdy na počtenou.
     
    Plzeň při power play zatlačila svého soupeře, ale v rozhodujících chvílích hosty podržel gólman. Sparta tak Plzni vrací porážku ze svého ledu a odváží si všechny body. Její cennou výhru 4:3 trefil necelých sedm minut před koncem Polesný.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:25
    Kryštof Hrala a Filip Suchý ještě vidí shodně menší trest za hrubost.
     
    58:30
    Zeman zůstává na střídačce a Plzeň to zkouší se šesti hráči v poli!
     
    55:51
    Plzni se naskýtá šance na vyrovnání. Na lavici hanby totiž míří hostující Matěj Kolář. Verdikt hlavního arbitra zní nedovolené bránění.
     
    53:15
    Sparta právě vstřelila branku!
    Starší dorostenci pražské Sparty otáčí zápas a necelých sedm minut před třetí sirénou jdou do vedení. JAN POLESNÝ převzal přihrávku od Bureše a nevymýšlel nic složitého, zkrátka z levé strany poslal svou rychlou střelou puk za Zemana. Asistence: Nicolas Bureš.
     
    46:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    A v Plzni máme srovnáno! Kapitán LUKÁŠ LOJKA sebral puk ve středním pásmu a v brejku dvou na jednoho nenahrál spoluhráči, nýbrž vystřelil. Zeman, který se už už přemisťoval, nechal mezeru mezi betony, kterou Lojka trefil bezvadně. Bez asistence.
     
    41:54
    Sparťan Ondřej Knobloch inkasuje menší trest za nedovolené bránění. Přesilovka pro Plzeň.
     
    41:30
    Vracovský dostal přihrávku na druhou modrou, ale v samostatném nájezdu jej pražský gólman vybruslil a u levé tyčky mu tak mezeru nenechal.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Jak byla první část skoupá na góly, druhá to vynahradila. Indiáni přidali na důrazu a díky němu se prosazují z předbrankového prostoru. Sparta má dvacet minut na to, aby nedovolila Plzni podruhé vyhrát.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzenští mladíci otáčejí krátce před druhou sirénou stav ve svůj prospěch! Za brankou už byl zašlápnutý puk, ale rozhodčí povzbudil hráče, aby pokračovali ve hře. Jakubec vyškrábl puk, přihrál jej před bránu Patriku Opavovi, který vypálil přesně. Asistence: Jan Jakubec, Filip Kokoška.
     
    35:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ VRACOVSKÝ před brankou ustál hity soupeře a vypálil. První střelou ještě branku netrefil, pak se mu ale vrátil kotouč na hokejku o zadní mantinel a na podruhé už byl přesnější. Asistence: Filip Suchý, Ondřej Polívka.
     
    33:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté využívají nabídnutou možnost a jdou opět do vedení. Sparta dokonale rozebrala plzeňskou čtveřici. JAN POLESNÝ pálil zprava nikým neatakován a trefil se přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Václav Zídek.
     
    32:27
    Tentokrát si přesilovou hru zahrají hosté. Za vysokou hůl je vyloučen domácí Suchý.
     
    29:35
    Sparťanský Procházka vyloučen na dvě minuty za hákování.

    Lucie Mužíková

    Branky a nahrávky: 27. Jakubec (Kokoška), 36. Vracovský (Suchý, Polívka), 40. Opava (Jakubec, Kokoška) – 20. Györi (Kazda), 34. Polesný (Zídek), 47. Lojka, 54. Polesný (Bureš)


    HC Plzeň 1929: Zeman (Krasanovský) – Polívka, Starý, Kaňák, Ivanič – Kučera, Vlček, Švarc, Beneš, Vracovský, Vavřička, Suchý, Jakubec, Kokoška, Opava, Hajšman, Zayml, Krystl
    HC Sparta Praha: Pírs (Nahodil) – Bureš, Kolář, Kalina, Knobloch, Kazda, Pacovský, Duben – Jandus M., Györi, Lojka, Havel, Svoboda, Zídek, Polesný, Procházka, Hrala, Zářecký, Seniov, Jandus T.

    Rozhodčí: Sýkora – Brejcha, Suchánek
    bahis siteleri