Tottenham – Chelsea 1:1 (kon.) | Aston Villa – Manchester City 3:2 (kon.) | Fulham – Cardiff 1:2 (kon.)
Hull City – West Ham 1:0 (kon.) | Manchester Utd. – West Brom 1:2 (kon.) | Southampton – Crystal Palace 2:0 (kon.)
Swansea – Arsenal 1:2 (kon.)
konec
Manchester United
1:2 (0:0)
West Bromwich Albion
Sobota 28.09.2013, 16:00 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90
    Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází Stéphane Sessègnon, přichází Marcus Rosenberg.
     
    88
    Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází Victor Anichebe, přichází Diego Lugano.
     
    86
    Nani faulovaný Amalfitanem, Manchester zahrával standardní situaci ze slibné pozice, ale nedokázal z ní vytěžit vůbec nic.
     
    86
    Obrovská euforie na Old Trafford! Rooneyho přihrávku zametl Fellaini do sítě, ale čárový rozhodčí zvedl praporek pro ofsajd!
     
    80
    Další obrovská chyba Ferdinanda! Anichebe se dostal ke střele na bodu pro pokutový kop, odkud vypálil, ale branku trestuhodně netrefil!
     
    73
    Büttner zatáhl za ruční brzdu a zastavil velmi nebezpečnou akci hostů faulem za cenu žlutého trestu.
     
    68
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Anderson, přichází Marouane Fellaini.
     
    67
    West Brom právě vstřelil branku!
    West Brom jde opět do vedení! SAIDO BERAHINO se dostal k míči po Amalfitanově centru, těsně za vápnem napřáhl a přízemní ránou k tyči nedal brankáři ani nejmenší šanci.
     
    66
    Exekutorem byl Anichebe a vyslal Velmi technicky povedenou ránu do levého horního rohu. David de Gea vytasil ze svého arzenálu fantastický zákrok a míč vyrazil na roh, z něj hosté neudeřili.
     
    65
    Rozhodčí se nyní možná upískl, když odpískal Jonesovi faul, ke kterému přidal žlutou kartu. Hostující Mulumbu upadl po střetu s obráncem Ďáblů a nabídl tak standardní situaci ze dvaceti metrů. Pád však značně přihrál.
     
    60
    Hosté si vybojovali rohový kop, ze kterého však profitovat nedokázali. Nutno dodat, že měli obrovskou smůlu! Na centr si vyskočil Olsson a poslal míč pouze do břevna!
     
    57
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Javier Hernández, přichází Robin van Persie.
     
    56
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Ukázková odpověď Manchesteru! WAYNE ROONEY zahrával standardní situaci ze skvělé pozice, odkud se pokusil sám zakončit. To se mu podařilo na výbornou, když na jeho střelu na zadní tyč Myhill neměl šanci dosáhnout.
     
    54
    West Brom právě vstřelil branku!
    Noční můra pro Manchester. Domácí jsou celý druhý poločas aktivnějším týmem, ale dostávají branku! Obránce Ferdinand udělal neuvěřitelnou chybu v obraně, čehož využil MORGAN AMALFITANO. Hostující hráč běžel sám na brankáře a ukázkovým lobem dokázal skórovat.
     
    47
    West Brom málem udeřil, obrovskou šanci však de Gea pokryl! Anichebe dostal krásnou přihrávku téměř na malé vápno, ale reflexivní zákrok nohou střelu zastavil. Následný rohový kop domácí zvládli ubránit.
     
    46
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Šindži Kagawa, přichází Adnan Januzaj.
     
    45
    Tak tomu se říká zmařená šance! Centr z rohového kopu se odrazil na vzdálenější tyč k Sessegnonovi, který jej z necelého metru poslal na tribuny!
     
    35
    Tak to je obrovská smůla pro Manchester! Anderson obdržel ve vápně krásný centr od Rooneyho, ale hlavičkou jej poslal pouze do břevna! Odražený míč se dostal opět k záložníkovi Manchesteru, ale ten branku přestřelil. Čárový rozhodčí měl na konci akce zdviženou pravici s praporkem, ofsajd to však v žádném případě nebyl. Domácí tedy nemusí mrzet, že míč neputoval do sítě, pokud by branka nebyla uznána kvůli ofsajdovému postavení.
     
    29
    Na stadionu propuklo hrobové ticho, když si na centr z křídla vyskočil na malém vápně Anichebe a poslal téměř dokonalou hlavičku. Pokus však o milimetry netrefil branku!
     
    20
    Manchester nyní z ničeho nic zaskočil soupeře. Domácí si delší dobu přihrávali pouze na polovině, poté se Nani uvolnil a pokusil se centrem najít Hernandeze, ale mexickému forvardovi chyběly centimetry.
     
    17
    Manchester málem vstřelil první branku v utkání! Nani hledal Chicharita přízemním centrem, který prolétl vápnem. Myhill na štěstí pro hosty na poslední chvíli vytasil reflexivní zákrok a míč zastavil.
     
    14
    Carrick tvrdým zákrokem sestřelil unikajícího protihráče a dostal žlutou kartu.
     
    14
    Ukázka kvalitního fotbalu na obou stranách! Nejprve se do šance dostali hosté, přesněji Sessegnon, který pronikl přes 2 hráče až do vápna, odkud se snažil téměř z malého vápna poslat míč do ohně, ale po několika odrazech se míč dostal na nohu Rooneymu a ten ho odkopl. Sebral jej Nani a pelášil směr branka, když se zbavil obránce a byl na velkém vápně úplně sám, pokusil se najít finální přihrávkou Chicharita, ale jeden z obránců zakročil a akci zastavil.
     
    12
    Sinclair se při souboji zranil a musí předčasně střídat. Nahradí ho Berahino.
     
    11
    Rooney výborně napadal Mulumbu, Kagawa mu následně sebral míč, na což záložník W.B.A. odpověděl tvrdým skluzem. Odměnou mu bude žlutá karta.

    Radim Sochor

    Branky: 56. Rooney – 54. Amalfitano (Mulumbu), 67. Berahino (Amalfitano)

    Karty:   14. Carrick (MAN), 65. Jones (MAN), 73. Büttner (MAN) – 11. Mulumbu (WBA), 86. Amalfitano (WBA)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 7:14. Střely mimo: 5:4.
    Manchester United: de Gea – Jones, Ferdinand, Evans, Büttner – Kagawa (46. Januzaj), Anderson (68. Fellaini), Carrick, Nani, Rooney (C) – Hernández (57. van Persie).
    Náhradníci: Amos – Evra, Valencia, Januzaj, Fellaini, Welbeck, van Persie.

    West Bromwich Albion: Myhill – Ridgewell, Olsson (C), McAuley, Jones – Yacob, Sessègnon (90. Rosenberg), Mulumbu, Amalfitano, Sinclair (12. Berahino) – Anichebe (88. Lugano).
    Náhradníci: Daniels – Popov, Lugano, Dawson, Dorrans, Rosenberg, Berahino.

    Rozhodčí: Oliver – Long, Kirkup (Taylor)
    bahis siteleri