Ne – Rönnby IBK 3:4 (po s.n.)
po s.n.
Ne
3:4 (0:2, 1:1, 1:0)
Rönnby IBK
Středa 02.10.2013, 09:00 • Finland, Tampere, Tampere Areena • Pohár mistrů (ženy)
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Rönnby IBK.
    Autorem branky je ADINA AUGUSTSSONOVÁ.
     
    58:15
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Tak přeci se to holkám povedlo. Lucia Košturiaková nastřelila před bránu, kde svým důrazem TAMARA HAŠOVÁ dokázala dostat míček do sítě a vyrovnat.
     
    49:02
    Herbadent právě vstřelil branku!
    A máme tady drama, hráčky Herbadentu se dotahují na rozdíl jedné branky. Denisa Billá přihrála z levé strany na druhou, kde našla ELIŠKU KRUPNOVOU. Ta vypálila z první a prostřelila úplně vše. Asistence: Denisa Billá.
     
    27:36
    Herbadent právě vstřelil branku!
    České hráčky se přeci jen dočkaly. Po přihrávce Klímové napálila bombu ANET JAROLÍMOVÁ, která přesnou střelou zachovává naději Herbadentu, Aisistence: Magdalena Klímová.
     
    26:26
    Rönnby právě vstřelilo branku!
    Přesnou střelou k pravé tyči se dokázala prosadit SANNA SCHEEROVÁ. Asistence:Alexandra Högberg
     
    13:55
    Rönnby právě vstřelilo branku!
    Švédské hráčky už vedou o dvě branky. Po přihrávce Schilströmové míček našel LINNEU NILSSONOVOU, která přesnou střelou přidává druhou branku svého týmu. Asistence: Moa Schilströmová.
     
    09:08
    Rönnby právě vstřelilo branku!
    Švédské hráčky jdou do vedení. Schilströmová uviděla ve středu hrací plochy úplně volnou ADINU AUGUSTSSONOVOU, která přesnou střelou k pravé tyči střílí úvodní branku Poháru Mistrů. Asistence: Moa Schilströmová.

    MCh


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 28. Jarolímová (Klímová), 50. Krupnová (Billá), 59. Hašová (Košturiaková) – 10. Augustssonová (Schilströmová), 14. Nilssonová (Schilströmová), 27. Scheerévá (Högbergová), rozh. náj. Augustssonová


    Ne: Velčická, Horňáková – Pilíková, Macurová, Krupnová, Jarolímová, Skořepová, Jílková, Klímová, Billá, Urbánková, Šrámková, Theodosisová, Horejšová, Kubišová, Košturiaková, Šteglová, Hašová, Ferencová, Kleinová
    Rönnby IBK: Viklundová, Frisková – Scheerová, Wikströmová, Byová, Normanová, Högbergová, Forslundová, Schilströmová, Andgrimová, Linhartová, Nilssonová, Riuttová, Augustssonová, Rösnäsová, Johanssonová

    Rozhodčí: Tero Fordel a Lasse Vuola

    Diváci: 269