Pittsburgh – New Jersey 3:0 (kon.) | Washington – Calgary 5:4 (2:0 po s.n.) | Boston – Tampa 3:1 (kon.)
Minnesota – Los Angeles 2:3 (0:2 po s.n.) | St. Louis – Nashville 4:2 (kon.) | Dallas – Florida 2:4 (kon.)
Arizona – NY Rangers 4:1 (kon.) | San Jose – Vancouver 4:1 (kon.)
konec
Dallas Stars
2:4 (0:1, 1:0, 1:3)
Florida Panthers
Pátek 04.10.2013, 02:45NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:30
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí to zkoušeli bez brankáře, ale velmi rychle přišla špatná rozehrávka a přečíslení, což využil znovu MARCEL GOC. Bez asistence.
     
    55:05
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté dokonali obrat! Vedoucí branku hostů vstřelil MARCEL GOC, po dobré přihrávce Tomáše Fleischmanna. Druhá asistence: Brian Campbell.
     
    50:32
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté vyhráli buly, následně se po jednom z pokusů udělal obrovský závar před bránou a nakonec dostrkal puk do sítě ALEXANDR BARKOV. Asistence: Kris Versteeg.
     
    47:32
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí se dostali do přečíslení dva na jednoho. První střelecký pokus ještě obránce Floridy v pádu zmařil, ale dorážce do prázdné branky BRENDENA DILLONA už zabránit nešlo. Asistence: Vernon Fiddler, Antoine Roussel.
     
    27:25
    Dallas právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Dallas využívá přesilovku. Po vyhrané buly posunul obránce puk na , který pálil pouze do boční konstrukce, odkud se puk odrazil ALEXI CHIASSONOVI, který obkroužil branky a dorazil puk do odkryté branky. Asistence: Ray Whitney, Brenden Dillon,
     
    17:41
    Florida právě vstřelila branku!
    Nakonec jsme se přeci jen dočkali branky. Po souboji za domácí brankou, kde byl obránce velmi nedůrazný, se odrazil puk ke SCOTTU GOMEZOVI, který dává Floridě vedení. Asistence: Kris Versteeg.

    Dušan Šitner

    Branky a nahrávky: 28. Chiasson (Whitney, Dillon), 48. Dillon (Fiddler, Roussel) – 18. Gomez (Versteeg), 51. Barkov (Versteeg), 56. Goc (Fleischmann, Campbell), 59. Goc


    Dallas Stars: Lehtonen (Ellis) – Robidas, Dillon, Daley, J. Benn, Goligoski, Gonchar – Horcoff, Chiasson, Whitne, Garbutt, Mueller, Eakin, Russel, J. Bean, MacDermid, Fiddler, Cole, Seguin.
    Florida Panthers: Thomas (Markstrom) – Whitney, Kulikov, Weaver, Gudbranson, Campbell, Gilbert, Gilroy – Crab, Huberdeau, Fleischmann, Shore, Matthias, Upshall, Barch, Gomez, Boyes, Versteeg, Goc, Kopecký.

    Rozhodčí: Furlatt, St. Pierre – Cameron, Driscoll
    bahis siteleri