Manchester City – Everton 3:1 (kon.) | Cardiff – Newcastle 1:2 (kon.) | Fulham – Stoke 1:0 (kon.)
Hull City – Aston Villa 0:0 (kon.) | Liverpool – Crystal Palace 3:1 (kon.) | Sunderland – Manchester Utd. 1:2 (kon.)
konec
Cardiff City FC
1:2 (0:2)
Newcastle United
Sobota 05.10.2013, 16:00Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90
    Za který vidí Gunanarsson žlutou kartu.
     
    86
    A ušetří ho i následným střídáním. Ze hřiště odejde Yohan Cabaye a nahradí ho Hatem Ben Arfa.
     
    83
    Mutch se mohl stát hrdinou, když vystihl centr do pokutového území. Už už balón usměrňoval do protipohybu brankaře.Krul ale v poslední chvíli dokázal míč vytěsnit a změnit tak tím jeho směr a udržet tak naději na vítězství svého celku.
     
    81
    Domácí naposledy střídají. Odchází Odemwingie, který je nahrazen Maynardem.
     
    77
    Bellamy mohl srovnat,. když si naběhl na přihrávku za obranu. Zůstal zcela osamocený před Krulem, kterého se snažil přehodit, jenže neuspěl!
     
    71
    A Newcastle přichystal první výměnu hráčů. Ze hřiště odejde Loic Remy a nahradí ho Jonas Gutierrez.
     
    68
    Velká příležitost Cisseho zvýšit vedení svého celku. Hostující hráč běžel z levé strany zcela osamocen na brankaře. Toho chtěl překvapit rychlou střelou k bližší tyči, avšak neuspěl.
     
    66
    Cardiff podruhé v utkání střídá. Odejde Campbell, kterého nahradí Bellamy.
     
    58
    Cardiff právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic domácí snižují! Rychlá akce Mutche , který dostal balón až k velkém vápnu, kde na sebe natáhl několik protihráčů. Následnou přihrávkou ale uvolni zcela osamoceného PETERA ODEMWINGHAMA, který kličkou zmátl bránícího Colocciniho i brankaře Krula a následnou střelou ke vzdálenější tyči dává domácím naději.,
     
    46
    Domácí střídají. Odejde Bo Kyung Kim a místo něj se na hřiště podívá Jordon Mutch.
     
    42
    Z podobné pozice dostali příležitost standardní situace také hosté. Gouffran se rozhodl rovnou vypálit a trefil pravou tyč!
     
    39
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Jenže hosté svůj náskok zvyšují. Cisse si naběhl za obranu, kam dostal přihrávku. Z první vypálil na Marshalla, který ale jeho ránu dokázal vyrazit. Nicméně pouze na místo, kde byl LOIC REMY. Ten vyslal přízemní projektil ke vzdálenější tyči a zamířil přesně. Domácí gólman ani nereagoval, nebo´t měl pravděpodobně zakrytý výhled.
     
    30
    Newcastle právě vstřelil branku!
    LOIC RÉMY se vydal od postranní čáry s míčem až ke středu velkého vápna, kde vyprodukoval střelu i přes dva obránce. Jeho přízemní rána zamířila přesně k levé tyči, kam se sice natahoval Krul, avšak na balón nedosáhl.
     
    28
    Na druhé straně se k míči snažil probít Medel, jenže byl zezadu podražený Coloccinim. Mohla se klidně pískat penalta, ale hraj se dál.
     
    27
    Po rychlé kombinaci se hosté dostali do zajímavé šance. Cabaye našel krásným pasem za obranou Remyho, jenž ještě přeposílal přihrávku na Cisseho. Ten ale napálil z velké blízkosti pouze bránícího obránce.
     
    17
    Velká šance Newcastlu! Po velkém závaru se před vápnem domácích dostalo ke střele několik hráčů. Tu největší šanci spálil Cassio, jenž z velké blízkosti napálil pouze gólmana.
     
    4
    A domácí mohli jít do vedení! Nakopnutý balón se snažil vyrazit Krul. Jenže kulatý nesmysl poslal pouze do nabíhajícího Campbella na kterého číhala z úhlu prázdná brána. Jenže nešťastně zakopl a míč ztratil.

    Martin Doležal

    Branky: 58. Odemwingie (Mutch) – 30. Rémy (Sissoko), 39. Rémy

    Karty:   90. Gunnarsson (CDF)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 2:10. Střely mimo: 5:5.
    Cardiff City FC: Marshall – Taylor, Caulker, Turner, Théophile-Catherine – Whittingham, Medel, Kim (46. Mutch), Gunnarsson, Odemwingie (81. Maynard) – Campbell (66. Bellamy).
    Náhradníci: Lewis – Hudson, Noone, Mutch, Cowie, Maynard, Bellamy.

    Newcastle United: Krul – Coloccini, Santon, Williamson, Debuchy – Cabaye (86. Ben Arfa), Sissoko, Tioté – Cissé, Gouffran, Rémy (71. Gutiérrez).
    Náhradníci: Elliot – Yanga-Mbiwa, P. Dummett, Anita, Gutiérrez, Ameobi, Ben Arfa.

    Rozhodčí: Friend – Cann, Lennard
    bahis siteleri