Monaco – Saint-Étienne 2:1 (kon.) | Guingamp – Rennes 2:0 (kon.) | Lille – Ajaccio 3:0 (kon.)
Nantes – Évian TG 3:0 (kon.) | Toulouse – Nice 1:0 (kon.) | Valenciennes – Remeš 1:1 (kon.)
konec
Valenciennes FC
1:1 (0:1)
Stade de Reims
Sobota 05.10.2013, 20:00 • Stade du Hainaut (Valenciennes) • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Prince Oniangué (Stade de Reims).
     
    90
    Valenciennes právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen asi existuje spravedlnost. Hosté si dlouho koledovali o branku a dočkali se až v samotném závěru, což samozřejmě velice mrzí. Ale to vyrovnání je zasloužené, postaral se o něj ELOGE ENZA-YAMISSI, který si naběhl na přesný centr Doseviho. Dorážka před prázdnou bránou byla již poměrně snadnou záležitostí. Asistence: Mathieu Dossevi.
     
    87
    Mohlo být vymalováno. Albaek dostal efektní patičkou přihrávku před bránu, kde pálil z otočky, nicméně to zakončení nebylo přesné.
     
    86
    Střídání v týmu Valenciennes FC: ze hřiště odchází Opa Nguette, přichází Aurelian Chitu.
     
    83
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Floyd Ayité, přichází Kamel Ghilas.
     
    75
    Snad poprvé v tomto poločase se do obrovské šance dostali hráči Reims. A postaral se o to střídající Courtet, který je pln sil. Našel si míč za obranou a poté ho ve vzduchu napálil na Penneteau. Ten měl štěstí, protože se vykroutil těsně vedle.
     
    74
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Gaëtan Charbonnier, přichází Gaëtan Courtet.
     
    70
    Ani tohle není gól. Tongo Doumbia se dostal před muže posledních minut, ten ovšem předvedl další exkluzivní zákrok ze svého repertoáru.
     
    68
    Střídání v týmu Valenciennes FC: ze hřiště odchází Jean-Christophe Bahebeck, přichází Anthony Le Tallec.
     
    68
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Grzegorz Krychowiak, přichází Mads Albaek.
     
    66
    Agassa chytá i nadále spolehlivě, pořádnou pumelici na něj vyslal domácí Nguette a hostující mág musel skákat do vzduchu a míč perfektně vyrazil nad bránu.
     
    65
    Po něm přichází velká šance na vyrovnání, opět to byl Dossevi, ke kterému se dostal míč a přízemní střelou posílal balon k levé tyči. I tam však Agassa dokázal být v pravou chvíli.
     
    34
    Se šanci se nám roztrhl pytel, jelikož byl v další tutovce hlavičkující Weber. Penneteau zůstal jen stát a čekal, kam míč zapadne. Nakonec těsně vedle.
     
    32
    Opa Nguette mohl velice rychle vyrovnat. Vystřelil nebezpečně z hranice vápna, ale skóre zůstává stejné, protože Agassa vytáhl výtečný zákrok.
     
    31
    Reims právě vstřelilo branku!
    Skóre se poprvé v tomto zápase mění a hosté si tu branku zasloužili. Domácím nestačilo několik varování a teď už udeřilo. Ayité zahrával rohový kop a na malém vápně našel přesně hlavičkujícího PRINCE ONIANGUÉHO. Asistence: Floyd Ayité.
     
    30
    ...míč po rohu propadl na Onianguého a ten spíše akrobatickým zakončením těsně přestřeluje poloprázdnou bránu. Otázkou však je, kde zase byla domácí defenziva. Tolik prostoru co Oniangué měl, to se jen tak nevidí.
     
    25
    Žlutou kartu dostává Grzegorz Krychowiak (Stade de Reims).
     
    23
    ...de Préville dostal trestuhodně mnoho prostoru, uvolnil se až na hranici pokutového území, jenže odtam poslal slaboučkou střelu na brankáře který neměl problém zasáhnout. Pokud se by se povedlo vyslat daleko větší ránu, možná by se měnilo skóre.
     
    15
    Pojďme hoši dáme gól, zněl před malou chvíli i v českých končinách známý rytmus. Domácí byli totiž velice blízko, z leva centroval Enza-Yamiss a míč podivně zaplachtil k levé tyči. Agassa měl štěstí, že neudělal krok kupředu a stačil zareagovat. Původně to vypadalo, že půjde ven z brány na centr, ještě že to neudělal.

    Roman Zajíček

    Branky: 90. Enza-Yamissi (Dossevi) – 31. Oniangué (Ayité)

    Karty:   25. Krychowiak (REI), 90+1. Oniangué (REI)


    Valenciennes FC: Penneteau – Néry, Lala, Rose, Kagelmacher – Enza-Yamissi, Doumbia, Dossevi, Melikson – Bahebeck (68. Le Tallec), Nguette (86. Chitu).
    Náhradníci: Novaes – Angoua, Ciss, Ducourtioux, Chitu, Saez, Le Tallec.

    Stade de Reims: Agassa – Tacalfred, Weber, Signorino, Mandi – Krychowiak (68. Albaek), Devaux, Oniangué, Ayité (83. Ghilas), de Préville – Charbonnier (74. Courtet).
    Náhradníci: Placide – Fofana, Albaek, Ca, Ghilas, Courtet.

    Rozhodčí: Bien – Plancon, Danizas.
    bahis siteleri