Olomouc – Ústí n/L 2:0 (kon.) | Motor ČB – Most 1:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Benátky n/J 5:4 (kon.)
Šumperk – Beroun 2:3 (1:2 po s.n.) | Mladá Boleslav – Havířov 6:3 (kon.) | Třebíč – Jihlava 2:8 (kon.)
Kadaň – Litoměřice 5:6 (0:2 po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
5:4 (1:1, 2:3, 2:0)
HC Benátky nad Jizerou
Sobota 05.10.2013, 17:00 • ZS Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec zápasu! Rebelové díky trefám mladíků Tomáše Chlubny a Karola Koríma získávají důležité body v nádherném zápase, v němž prohrávali již 1:4, ale skvěle celé utkání otočili. Výborný výkon předvedl brankář Petr Opršal.

    Z Kotliny se s vámi s přáním hezkého zbytku večera loučí Richard Wagner! (19:16:29)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Tomáš Klimt ještě na spodku kruhu zkusil své štěstí. Petr Opršal ale udržel betony u své tyče a nepovolil kotouči přejít brankovou čáru!
     
    59:56
    Fantastický Petr Opršal nyní u bližší tyče vymazal Dalibora Bortňáka! Benátky měly obrovský tlak, ale neodkázaly jej proměnit! Domácí muž s maskou svůj tým fantasticky podržel!

    Time-out pro Benátky.
     
    59:08
    Tvrdá rána Michala Bárty přeletěla o milimetry Opršalovu klec. Po teči Tomáše Semráda vyletěl kotouč do vzduchu, Benátky jej skleply a píská se přihrávka rukou.
     
    58:34
    Domácí celek vyhazuje a drží puk před Jelínkem! Rebelové tak šetří čas.
     
    58:15
    Petr Opršal přerušil hru svým zákrokem. Hlasatel oznámil, že zápas sleduje 779 diváků.
     
    57:46
    Rebelové jsou podruhé potrestaní. Ladislav Rytnauer (HBR) pyká za hákování. Perné chvilky pro věčného optimistu Petra Opršala.
     
    57:30
    Za brankou domácího týmu vybojoval kotouč Dalibor Bortňák, cpal hrací gumu na pravý kruh, odkud tvrdě vypálil Ján Niko, ale minul bližší tyč.
     
    56:21
    Lehké nahození Víta Jonáka v klidu sklepl Petr Opršal za bránu. Domácí kotel si žádá ještě jeden gól. Rozehrává Karol Korím.
     
    55:51
    Rebelové se tlačí před Jakuba Jelínka a vypadá to, že Středočechům toho moc nepovolí. Ti totiž nyní vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    54:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové otáčejí vývoj zápasu a vedou! Tak to s nimi vypadalo zle a teď jsou to oni, kdo vede! Lukáš Endál se svým prvním pokusem neuspěl. Jakub Jelínek jeho střelu vyrazil a následně dorážel KAROL KORÍM a kapitán slovenské dvacítky z posledního mistrovství světa svou premiérovou trefou v červeném dresu zřejmě rozhoduje o důležitých bodech! Asistence: Lukáš Endál.
     
    53:46
    K Lukáši Havlovi se kotouč nedostal. Rebelové jsou opět bez puku a Benátky vyhazují k Opršalově kleci.
     
    53:09
    Nepřesnost na modré čáře stáhla havlíčkobrodskou hokejovou družinu útočné pásmo. Píská se ofsajd.
     
    52:57
    Havlíčkobrodští kombinovali a nakonec Lukáš Endál ohrozil svatyni Jakuba Jelínka. Ten nakonec přerušil hru, když zalehl kotouč pod svým tělem.
     
    52:32
    Jan Zdráhal zadrbal kotouč u mantinelu a Benátky dokázaly vyhodit do středního pásma. Domácí mají tlak, ale nestřílejí.
     
    52:07
    Rebelové budou hrát v přesilovce. Na trestnou lavici míří za vražení na hrazení Patrik Maďar (BEN). Havlíčkobrodští mají obrovskou šanci na obrat v zápase!
     
    51:05
    Velká šance Rebelů. Jeden z domácích, konkrétně Lukáš Endál, se vydal do brejku. Před Jelínkem nedokázal zakončit a následně objel branku, leč trefil jen tyčku!
     
    50:30
    Ondřej Vitásek to zkusil přímo od modré, ale jeho pokus mířící do šibenice vyrazil Petr Opršal za bránu.
     
    50:09
    Martin Vágner posílal kotouč ven z pásma, na modré zachytil hrací gumu Filip Pyrochta, jehož pokus na zadní tyč podržel v lapačce skvělým zákrokem Petr Opršal.
     
    49:32
    Nejprve Rebelové neuspěli s dorážkou před Jelínkem a následně na druhé straně minul střelou z levého kruhu Vít Jonák.
     
    48:45
    Rebelové nedokázali za Jelínkovou kasou pořádně nic vymyslet a na druhé straně nahazoval na bránu Ctibor Jech. Opršal toto nahození sklepl lapačkou za bránu.
     
    47:50
    Jan Plodek našel na brankovišti Daniela Špačka, jehož pokus zblízka vykopl betonem parádní Opršal! Na druhé straně se prokličkoval do zakončení Lukáš Endál, ale trefil jen hrudník brankáře Středočechů.
     
    46:57
    Josef Skořepa projel ze středního pásma až mezi kruhy, odkud vypálil. jeho střelu pod břevno vyrazil svým pravým ramenem brankář Petr Opršal.
     
    46:21
    Po pravém křídle projel do pásma Pavel Musil, jehož zakončení od pravého mantinelu podržel na hrudi Jakub Jelínek.
     
    45:48
    Hokej má opět tu pravou dynamiku a oba celky se střídají v útočení. Oba brankáři mají plné ruce práce. Domácí kotel ožil a hned je atmosféra na vyšší úrovni.
     
    44:58
    Obrovská šance Benátek nad Jizerou! Michal Bárta mezi kruhy vypálil ostrou ránu a Petr Opršal předvedl fantastický zákrok betonem. Kotouč vyrazil před sebe, kde jej pod něj nahrnul jeden z obránců.
     
    43:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Obrovská euforie nyní proběhla havlíčkobrodskou Kotlinou! Parádní akce brodských mladíků znamená srovnání! Bohumil Jank našel u mantinelu Jana Milfaita, který nabil do střelecké pozice TOMÁŠI CHLUBNOVI, jehož dělovka rozvlnila síťku za Jelínkem! Domácí fanoušci si přejí "bůra". Asistence: Jan Milfait a Bohumil Jank.
     
    43:26
    Petr Polodna jako by se lekl šance, která se mu naskytla a celou ji zbrzdil. Nakonec jen vypálil z úhlu od pravého mantinelu a Jelínek podržel kotouč na hrudi.
     
    42:55
    Benátky předvedly tlak do brankoviště a Petr Opršal na brankovišti musel čarovat. Kotouč ale dokázal udržet před čárou.
     
    42:47
    Filip Pyrochta projel jako nůž máslem až na levý kruh a vypálil. Jeho rána si našla místo jen na hrudi domácího muže s maskou Petra Opršala.
     
    41:55
    Havlíčkobrodští se několikrát snažili o průchod do útočné třetiny, ale ani jednou se jim to nepovedlo. Brodská družina vždy jen nahodila kotouč za Jelínka.
     
    41:05
    Druhá lajna tvořená mladíky nyní vařila za brankou Jakuba Jelínka. Ondřej Stehlík byl nakonec odstaven od puku a Tomáš Semrád jej na modré nezachytil.
     
    40:20
    Jan Zdráhal se snažil bleskově vysunout do útoku Pavla Musila, ale nepovedlo se mu to. Píská se zakázané uvolnění.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Tak tohle byla naozaj zajímavá třetina. Benátky vedly již 4:1 po brankách Plodka, Jonáka a Duška. Pak však domácí, kteří byli v průběhu této periody jasně lepší, dokázali snížit díky Milfaitovi a v posledních vteřinkách skórujícímu Maliníkovi.

    Závěrečné dějství začne cca v 18:39.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Drtivý tlak Rebelů končí brankou do šatny! Třetí třetina tak bude ještě hodně zajímavá! Tomáš Semrád nejprve neuspěl a trefil jen Jelínkovo rameno. Následně se kotouč dostal na modrou čáru, kde jej nahodil za kasu Martin Vágner. Tam vydoloval hrací gumu David Dvořáček, který přišťouchl puk na Lukáše Endála. Ten se zbavil bránícího hráče a nabil mezi kruhy ROMANU MALINÍKOVI, jehož utěšená rána zapadla přesně pod víko branky Benátek nad Jizerou! Asistence: Lukáš Endál a David Dvořáček.
     
    38:36
    Agilní lajna mladíků opět v akci. Jan Milfait posílal přes brankoviště kotouč na Tomáše Chlubnu, který ale nedostal ani šanci. Jelínek tento puk odpravil holí pryč.
     
    37:58
    Petr Opršal byl nyní v permanenci. Na čáře předvedl dva dobré zákroky a drží tak domácím naději na bodový zisk.
     
    37:23
    Lukáš Havel stál mezi kruhy ve skvělé pozici po námazu Pavla Musila, ale jeho ránu k zadní tyči parádně zlikvidoval vyrážečkou Jakub Jelínek! Následně pálil ještě Pavel Musil, ale vedle.
     
    36:47
    Vladimír Říha vypálil po přejetí modré čáry a jeho projektil skončil jen na hrudi brankáře Jakuba Jelínka.
     
    36:32
    Domácí jsou opět při chuti a kdyby teď ještě snížili, bylo by to z jejich pohledu super. Bohužel, proti je ale výborný Jakub Jelínek, který znovu chytil dobrý pokus Rebelů.
     
    35:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové snižují na rozdíl dvou branek. Nyní si brankář Benátek vybral slabší chvilku, když propustil tečovanou střelu mezi rukou a betonem. Tomáš Chlubna poslal kotouč na modrou čáru, kde se do něj opřel Bohumil Jank a jeho ránu ještě tečoval JAN MILFAIT. Jakub Jelínek mohl na tuto změnu směru letu zareagovat lépe. Navíc pak udělal špatný pohyb a puku tak usnadnil cestu do sítě! Asistence: Bohumil Jank a Tomáš Chlubna.
     
    34:42
    Michal Bárta projel mezi kruhy a Petr Opršal si připsal první zákrok, když svým levým betonem vytáhl jeho střelu mimo. Následně gólman Rebelů podržel kotouč ve výstroji.
     
    34:22
    Jan Zdráhal vypálil od modré čáry, ale jeho projektil vyrazil vyrážečkou do ochranné sítě Jakub Jelínek, který dnes chytá opravdu spolehlivě.
     
    33:36
    Rebelové mají permanentní tlak, ale nedokáží najít recept na fantastického Jelínka. Ten nyní vytáhl bravurní zákrok zejména proti střele Vladimíra Říhy z mezikruží.
     
    32:31
    Rebelové mohou snížit. Budou totiž hrát přesilovku. Josef Skořepa (BEN) putuje za katr za nedovolené bránění.
     
    32:09
    Benátky právě vstřelily branku!
    Tak to je studená sprcha pro Rebely. Zejména pak pro Daniela Dolejše, který jede střídat. Do brány se tak staví Petr Opršal. Ale po pořádku. Matěj Psota vysunul podle pravého mantinelu do brejku ANTONÍNA DUŠKA, který svou střelou pod víko nad lapačku marně se natahujícího brankáře Rebelů zvyšuje náskok svého celku. Asistence: Matěj Psota.
     
    31:33
    Rebelové se tlačí před Jakuba Jelínka, ale už to není s takovou vervou, jako před tím třetím gólem. Většinou jde jen o zavezení kotouče do pásma a pak jen "děj se vůle bóží."
     
    30:30
    Benátky právě vstřelily branku!
    Tlak Rebelů byl, lidově řečeno, k prdu. Na druhé straně se totiž potřetí prosazují Středočeši a znovu to je z dorážky. Josef Skořepa na brankovišti ohrozil Daniela Dolejše, jenž jeho střelu vyrazil betonem před sebe, kde dorážel zcela volný VÍT JONÁK. Asistence: Josef Skořepa.
     
    30:11
    Tomáš Klimt se na levém kruhu dostal ke střele, kterou Daniel Dolejš vykopl svým betonem mimo. Následně Rebelové vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    29:36
    Rebelové se nyní museli bránit. Jejich tlak přešel na druhou stranu a Benátečtí donutili domácí celek k tomu, aby zahrál na zakázané uvolnění.
     
    28:59
    David Dvořáček se ocitl na levém rohu brankoviště a nedokázal zakončit do odkryté svatyně. Následně se Benátkám povedlo dostat puk do střední třetiny.
     
    28:10
    Jakub Jelínek nyní předvádí fantastické zákroky. Teď se dostal na brankovišti ke kotouči po Petru Polodnovi Lukáš Havel, ale druhou branku mu sebral svým pravým betonem gólman Benátek.
     
    27:18
    Spolupráce Vladimír Říha – Ladislav Rytnauer dnes funguje na výbornou. Nyní se dostával před kasu druhý jmenovaný, ale díky obráncovi se nedostal ani ke střele.
     
    26:15
    Tomáš Semrád nyní selhal v jasné pozici! Stál zcela sám před brankářem benáteckého celku, ale místo toho, aby pohodlně zakončil do odkryté svatyně, tak ji minul!
     
    25:30
    Pavel Musil nejprve tvrdou ranou z levého kruhu minul o milimetry Jelínkovu svatyni. Následně se po nahrávce Petra Polodny dostal k tvrdému pokusu z kruhu Lukáš Havel, ale Jakub Jelínek vychytal brodského střelce parádním betonem. Následně pokryl kotouč pod lapačkou.
     
    24:45
    Benátky vyhodily a díky Janu Zdráhalovi jsou domácí zpět v pásmu.
     
    24:29
    Jakub Jelínek u tyče zalehl odražený kotouč. Dobře udělal. Kdyby jej nechal volně klouzati dál, jisto jistě by jej dojel Ladislav Rytnauer.
     
    24:08
    Domácí mohou v přesilovce vrátit soupeři úder. Na trestnou lavici totiž putuje za faul kolenem Ctibor Jech (BEN).
     
    23:23
    Benátky právě vstřelily branku!
    No tak to je hodně šťastná branka pro celek trenéra Filipa Pešána. Daniel Dolejš nejprve reflexivně lapačkou vyrazil pokus Jána Nika, jejž tečoval těsně před domácím strážcem svatyně Marek Pabiška. Na následnou dorážku JANA PLODKA z brankoviště již dezorientovaný brankář Rebelů neměl šanci dosáhnout! Asistence: Marek Pabiška, Ján Niko.
     
    23:08
    Rebelové si poprvé v tomto zápase vyzkouší oslabení. Na lavici hanby míří Lukáš Havel (HBR) za sekání. Provinil se faulem v útočném pásmu.
     
    22:30
    Ladislav Rytnauer se vykličkoval po spolupráci s Vladimírem Říhou z rohu pásma a vypálil. Jakub Jelínek ztlumil kotouč na brankoviště, kde se k dorážce nedostal Jan Berger.
     
    21:11
    Rebelové i nadále tlačili a stříleli jako zběsilí, ale Jakub Jelínek zavřel svou kasu. Na druhé straně pokryl kotouč pod lapačkou Daniel Dolejš.
     
    20:22
    Lukáš Havel svou střelou z úhlu našel jen hruď Jakuba Jelínka. Následně si poradil i s ranou Pavla Musila z mezikruží! Výborně se nyní prezentoval gólman, jenž tak má na kontě již dvacet zákroků.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Máme za sebou úvodní dějství. Benátky se dostaly do vedení díky trefě Plodka. Rebelové pak srovnali zásluhou Havla.

    Druhá třetina začne cca v 17:47.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:34
    Antonín Dušek našel mezi kruhy Matěje Psotu, jehož střela byla zablokovaná domácím obráncem. Rebelové následně vyvážejí kotouč.
     
    18:23
    Domácímu celku se nepovedlo projít do útočené třetiny a na druhé straně se totéž stalo Benátkám. Martin Vágner sebral kotouč a zajel až za Dolejše.
     
    17:27
    Na druhé straně to zkoušel po kombinaci s Lukášem Vařechou Daniel Špaček. Jeho ostrý projektil od pravého mantinelu ukryl Dolejš v náručí i přesto, že před ním stáli dva hráči. Jistý zákrok domácího muže s maskou.
     
    16:43
    Tomáš Kolafa od modré čáry našel hůl Romana Maliníka, který znovu ohrozil kasu Středočechů. Jakub Jelínek ale podržel kotouč na hrudi.
     
    16:01
    Rebelové měli velký tlak a Endálova formace se dostala k několika zajímavým pokusům. Brankář Jakub Jelínek ale udržel všechny kotouče před brankovou čarou. Naposledy podržel ve výstroji ránu Lukáše Endála od pravého mantinelu.
     
    15:02
    Po střele Michala Bárty z mezikruží, jíž podržel Dolejš na hrudi, se vhazovalo na pravém kruhu. Buly vyhráli hosté a tvrdá střela Víta Jonáka skončila jen na betonu domácího strážce svatyně.
     
    14:28
    Bohumil Jank se na modré čáře dostal k odraženému puku a tvrdou ranou zkusil své štěstí. Jeho projektil proletěl jen kousek vedle Jelínkovy brány a div že nerozbil sklo mantinelu.
     
    13:36
    Hostující kapitán Tomáš Klimt nahazoval od modré čáry kotouč na bránu. Hrací guma mířila do šibenice, ale tam se zjevila nastavená lapačka Daniela Dolejše.
     
    12:52
    David Dvořáček najížděl zleva na Jelínka, ale nedokázal se natlačit přes bránícího hráče až do zakončení. Na druhé straně to chytře zkoušel z mezikruží Vít Jonák, ale Dolejš nastavil svůj levý beton.
     
    12:13
    Roman Maliník se dostal na levém kruhu ke střele, kterou vykopl Jakub Jelínek svým levým betonem před sebe, kde se k němu dostali hostující hráči. Ti zavezli kotouč před Dolejše a Rebelové vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    11:12
    Jan Milfait to udělal ve středním pásmu chytře a vyslal nahrávku na kolegu u levého mantinelu, následně se mu chtěl nabídnout pro zpětnou příhru, ale vystavil se do ofsajdu.
     
    10:43
    Daniel Dolejš nyní přerušil hru. Benátečtí hráči nahodili kotouč do pásma, ten si to štrádoval přes kruh k Dolejšovi, jenž jej místo zbrklé rozehry pokryl.
     
    09:48
    Lukáš Endál se dostal mezi kruhy ke střele, která byla sražená. Následně se do kotouče opřel David Dvořáček, ale nedokázal přesně zamířit a minul levou tyč.
     
    08:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nádhernou trefu nyní zaznamenal výběr Jiřího Mičky! Pavel Musil sebral kotouč ve středním pásmu, odmítl si hráče soupeře a šikovnou nahrávkou našel Petra Polodnu, který projel mezi kruhy a nahrávkou na pravé křídlo našel LUKÁŠE HAVLA, jehož dělovka zamířila přesně do protipohybu Jakuba Jelínka! Asistence: Petr Polodna a Pavel Musil.
     
    07:55
    Jan Zdráhal, Pavel Musil a nakonec i Bohumil Jank. Všichni tito hráči nyní pálili jako u Verdunu, ale nedokázali zacílit mezi tři tyče. Jankova rána byla navíc ztečovaná obráncem.
     
    07:22
    Benátky jsou v plném počtu. V závěru přesilovky měli domácí hráči několik zajímavých pokusů, ale ani jeden z nich se za záda brankáře Jelínka nedostal.
     
    06:40
    Fantastický Jakub Jelínek! Ten nyní ukázal, že po právu má své místo mezi tyčemi Středočechů! Petr Polodna našel na pravém rohu brankoviště Karola Koríma, jenž si sem sjel od modré čáry, ale slovenský obránce nedokázal zavěsit. V cestě mu stál nastavený beton skvělého gólmana Benátek. Ten následně podržel kotouč ve výstroji!
     
    06:10
    Rebelové kombinovali, ale Jakuba Jelínka na životě neohrozili. Na druhou stranu se procpal Filip Pyrochta a zavezl až za Dolejše.
     
    05:20
    Josef Skořepa (BEN) je potrestán za podražení. V útočném pásmu přišel u levého mantinelu o kotouč a nezbylo mu nic jiného, než faulovat.
     
    04:40
    Kdo by čekal, že díky vstřelené brance se zvedne kvalita hry, ten se mýlil. Oba mančafty měly opět pouze jen náznaky akcí.
     
    03:42
    Benátky právě vstřelily branku!
    Hosté otevírají skóre. Rebelové se nedokázali dostat ze své třetiny, načež z levého kruhu vypálil Marek Pabiška, Daniel Dolejš jeho střelu reflexivně vyrazil betonem na brankoviště, kde však stál připravený JAN PLODEK a zavěsil za marně se přesouvajícího maskovaného muže domácích! Asistence: Marek Pabiška.
     
    03:31
    Své schopnosti nyní musel ukázat brankář Daniel Dolejš, který podržel na hrudi střelu Antonína Duška z levého kruhu.
     
    03:00
    Hra není moc zajímavá. Oba celky se křečovitě snaží dostat do útočné třetiny a něco vymyslet. Moc se jim to nedaří, a tak hokej zatím nudí.
     
    02:18
    Ctibor Jech nyní projel do pásma poté, co se delší čas hrálo ve střední třetině. Jeho naivní pokus od modré byl zablokován obráncem Rebelů.
     
    01:05
    Středočeši se procpali až před Dolejše. Tam však může zůstat v klidu. Rebelové, jmenovitě Karol Korím, skvěle brání mantinel.
     
    00:33
    Rebelové se nemohli pořádně dostat po zisku úvodní buly do pásma. Nakonec se tam díky nahození Tomáše Kolafy dostali. Následný střelecký pokus od mantinelu podržel v náručí Jakub Jelínek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hala potemněla. Důvodem není výpadek proudu. Může za to nástup domácích hokejistů. Těsně za nimi nastupují na led také Benátky.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Opršal) – Kolafa, Zdráhal, Jank, Vágner, Semrád, Korím, Zítka – Musil, Polodna, Havel – Milfait, Stehlík, Chlubna – Maliník, Endál, Dvořáček – Berger, Říha, Rytnauer. Trenér: Jiří Mička.

    HC Benátky nad Jizerou: Jelínek (Stejskal) – Niko, Pyrochta, Vitásek, Pabiška, Turek, Bortňák – Klimt, Dušek, Psota – Jonák, Skořepa, Bárta – Špaček, Plodek, Vařecha – Maďar, Jech, Dlouhý. Trenér: Filip Pešán.

    Rozhodčí: Jaromír Vampola – Martin Klouda, Martin Musil.
     
    Návrat na místo činu. Tak by se dala pojmenovat cesta do Kotliny pro gólmana Jakuba Jelínka a útočníka Antonína Duška, kteří v minulosti oblékali právě havlíčkobrodský dres.
     
    Vzájemné zápasy v přípravě:

    Havlíčkův Brod – Benátky nad Jizerou 4:5sn
    Benátky nad Jizerou – Havlíčkův Brod 2:3
     
    Odehraná utkání Benátek nad Jizerou:

    Benátky nad Jizerou – Beroun 3:4
    Jihlava – Benátky nad Jizerou 4:1
    Benátky nad Jizerou – Havířov 2:3
    Benátky nad Jizerou – Most 4:1
    Ústí nad Labem – Benátky nad Jizerou 5:2
    Benátky nad Jizerou – Mladá Boleslav 1:2sn
    Olomouc – Benátky nad Jizerou 8:2
    Benátky nad Jizerou – České Budějovice 1:0sn

    Benátky nad Jizerou v prvoligové tabulce:

    13. místo, 6 bodů
     
    Odehraná utkání Havlíčkova Brodu:

    České Budějovice – Havlíčkův Brod 0:3
    Havířov – Havlíčkův Brod 3:2pp
    Havlíčkův Brod – Třebíč 2:4
    Šumperk – Havlíčkův Brod 2:4
    Havlíčkův Brod – Kadaň 5:2
    Litoměřice – Havlíčkův Brod 6:2
    Havlíčkův Brod – Beroun 1:3
    Jihlava – Havlíčkův Brod 1:3

    Havlíčkův Brod v prvoligové tabulce:

    7. místo, 13 bodů
     
    Příjemný sobotní podvečer, ze zimního stadionu v Kotlině srdečně vítáme všechny hokejové fanoušky u sledování on-line přenosu zápasu HC Rebel Havlíčkův Brod – HC Benátky nad Jizerou, který se odehraje v rámci 9. kola 1. ligy. Utkání začíná v 17:00.
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 9. Havel (Polodna, Musil), 36. Milfait (Jank, Chlubna), 40. Maliník (Endál, Dvořáček), 44. Chlubna (Milfait, Jank), 55. Korím (Endál) – 4. Plodek (Pabiška), 24. Plodek (Pabiška, Niko), 31. Jonák (Skořepa), 33. Dušek (Psota)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (33. Opršal) – Kolafa, Zdráhal, Jank, Vágner, Semrád, Korím, Zítka – Musil, Polodna, Havel – Milfait, Stehlík, Chlubna – Maliník, Endál, Dvořáček – Berger, Říha, Rytnauer. Trenér: Jiří Mička.
    HC Benátky nad Jizerou: Jelínek (Stejskal) – Niko, Pyrochta, Vitásek, Pabiška, Turek, Bortňák – Klimt, Dušek, Psota – Jonák, Skořepa, Bárta – Špaček, Plodek, Vařecha – Maďar, Jech, Dlouhý. Trenér: Filip Pešán.

    Rozhodčí: Jaromír Vampola – Martin Klouda, Martin Musil

    Diváci: 779
    bahis siteleri