Vsetín – Frýdek-M. 2:4 (kon.) | Orlová – Prostějov 2:7 (kon.) | Břeclav – Opava 6:3 (kon.)
Technika Brno – Val. Meziříčí 4:2 (kon.) | Poruba 2011 – Nový Jičín 5:1 (kon.) | SHK Hodonín – Přerov 2:7 (kon.)
Děčín – Řisuty 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:4 (2:2, 0:1, 0:1)
HC Frýdek-Místek
Středa 09.10.2013, 17:30 • Zimní stadion na Lapači, Vsetín (5400 míst) • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté vítězí! Branku do odkryté klece vsítil PETR SLOVÁK. Asistence: Ondřej Sluštík.
     
    26:30
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté se znovu dostávají do vedení! Na modré čáře napřáhl ke střele Prokop, Hromada jen vyrazil puk vedle sebe, kde byl připraven dorážet MAREK IVAN, jenž vsítil zatím rozdílový gól. Asistence: Petr Prokop, Milan Gajda.
     
    17:08
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Opět máme srovnáno! Valaši se v přesilové hře příliš dobře neorientovali, z čehož vyplynulo volné postavení MILANA GAJDY, který zpoza obránce vypálil přesně do horního růžku Hromadovy brány. Asistence: Marek Ivan.
     
    15:16
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí stav zápasu a ujímají se vedení! Báchor u mantinelu byl obtěžován dvěma hráči, ale nezazmatkoval a poslal přesný pas na JURAJE TICHÉHO, který se před mezikružím napřáhl a propálil puk mezi betony Chvostka. Asistence: Stanislav Báchor, Daniel Vaněk.
     
    12:15
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Tlak domácích vyústil ve střelu Juraje Tichého, kterou dorážel do poloodkryté klece Vaněk, ale Chvostek ještě zázračně lapačkou vyrazil, na další dorážku MARTINA AMBRUZE už však neměl a stav utkání je 1:1. Asistence: Daniel Vaněk.
     
    01:29
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Z prvního útoku hostů se Frýdek ujímá vedení! Franek po levé straně zavezl puk do útočné třetiny a přesnou přihrávkou na vzdálenější tyč našel VÍTA STRÁNSKÉHO, jenž doklepl puk do odkryté klece Hromadovy brány. Asistence: Tomáš Franek.

    Filip Bazala

    Branky a nahrávky: 13. Ambruz (Vaněk), 16. Tichý (Báchor, Vaněk) – 2. Stránský (Franek), 18. Gajda (Ivan), 27. Ivan (Prokop, Gajda), 60. Slovák (Sluštík)


    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Plšek) – Báchor, Tichý, Vrba F., Vrba L., Okuliar, Žák, Tesařík – Ambruz, Vaněk, Kajaba – Ševčík, Kubo, Hruška P. – Mikšovský, Daněk, Vítek – Janeba, Podešva, Kývala.
    HC Frýdek-Místek: Chvostek (Kubáň) – Gajda, Valíček, Čintala, Ovšák, Krutil, Prokop – Richter, Gogolka, Sluštík O., Ivan, Slovák, Mikšan, Franek, Stránský, Mach, Pavlas, Samiec, Vacula.

    Rozhodčí: Vaněk – Kašík, Vožda

    Diváci: 775
    bahis siteleri