Vsetín – Frýdek-M. 2:4 (kon.) | Orlová – Prostějov 2:7 (kon.) | Břeclav – Opava 6:3 (kon.)
Technika Brno – Val. Meziříčí 4:2 (kon.) | Poruba 2011 – Nový Jičín 5:1 (kon.) | SHK Hodonín – Přerov 2:7 (kon.)
Děčín – Řisuty 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
5:1 (3:1, 1:0, 1:0)
HK Nový Jičín
Středa 09.10.2013, 18:002. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:44
    Poruba právě vstřelila branku!
    Krásna souhra porubské formace. Buček přihrál osamocenému Seidlerovi, který mohl pálit na bránu, ale puk vrátil MARTINU BUČKOVI, který trefuje prázdnou bránu. Asistence: Petr Seidler.
     
    39:30
    Poruba právě vstřelila branku!
    Wolf vypálil z mezikruží, jeho ránu Kozák vyrazil před VLASTIMILA ZUBERA, který neměl problém poslat puk do brány. Asistence : Rudolf Wolf a Vaněk.
     
    10:32
    Poruba právě vstřelila branku!
    Kdo má čepici mohl by ji hodit na led, neboť LUDĚK KRAYZEL tečoval ránu Prokopa mimo dosah Kozáka. Asistence: Lukáš Prokop, Petr Seidler.
     
    1:27
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté si vzali oddechový čas. Hned po něm se k odraženému kotouči dostal PETR MACHÁČEK a do prázdné brány snižuje porubské vedení. Asistence: Michal Chvostek, Marian Skaloš.
     
    1:06
    Poruba právě vstřelila branku!
    Branka skoro jako přes kopírák. Martin Buček našel LUĎKA KRAYZLA, který zvyšuje na 2:0. Asistence: Martin Buček, Petr Seidler.
     
    0:51
    Poruba právě vstřelila branku!
    Martin Buček zatáhl puk do pásma, jeho střelu Kozák vyrazil, Buček si puk opět převzal, poslal jej na LUĎKA KRAYZLA, který měl jedinou úlohu poslal puk nad ležícího gólmana. Asistence: Martin Buček, Rostislav Vaněk.

    Vladimír Vronka

    Branky a nahrávky: 1. Krayzel (Buček, Vaněk), 2. Krayzel (Buček, Seidler), 11. Krayzel (Prokop, Seidler), 40. Zuber (Wolf, Vaněk), 52. Buček (Seidler) – 2. Macháček (Chvostek, Skaloš)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář (Gleich) – Šindelář, Javín, Slavík, Wolf, Vajda, Prokop – Zachar, Zuber, Krayzel, Buček, Seidler, Pavlačka, Vaněk, Kysučan, Rosypka, Piják, Chaloupka.
    HK Nový Jičín: Kozák (Šrámek) – Gebauer, Mravec, Kabeláč, Pelikán, Brynecký, Hruška, Skaloš, Martinčík, Vašut, Sprušil, Putmiorz, Macháček, Horák, Hanák, Vnenk, Chvostek M., Uhlár

    Rozhodčí: Czubaj – Mrákava, Řezáč
    bahis siteleri