Martin – Orange 20 2:4 (kon.)
konec
HK VITAR Martin
2:4 (1:3, 0:1,1:0)
HK Orange 20
sk Čtvrtek 10.10.2013, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:15:23)
     
    59:36
    Ivan Ďatelinka mohol bol opäť v ideálnej streleckej príležitosti, opäť z mini súboja vyšiel lepšie brankár hostí.
     
    58:40
    Ďatelinka mohol dať na 3:4, no žiaľ pre domácich tam bol včas ešte robustný bek Orange "20", čo ho stálo kontaktný gól.
     
    57:52
    Po oddychovom čase, ktorý si zobrala HK Orange "20" sa do kontaktného gólu mohol dostať Martin zásluhou dua Markovič – Beran, druhý menovaný zahodil tutovku pred Sabolom.
     
    56:54
    Dve minúty za sekanie pre Fujeríka Dominika. Koniec nádejí pre MHC, pravdepodobne.
     
    56:40
    Martin dal gól!
    Celkom nevinný prienik domácich, ktorým autorom bol MICHAL BERAN sa skončil gólom, podobný gól dal aj na 1:3 Gašpar za hostí, teraz sa spoza obrancu presadil skúsený odchovanec Martina. Asistencia: Andrej Novotný.
     
    55:41
    Stanislav Horanský 2. min. zovretie puku rukou.
     
    54:33
    Obrovský tlak prvej formácie reprezentačného tímu. Najmä fantasticky hrajúci Gašpar predviedol skvelý prienik a veľakrát za sebou zobral puk dezorientovanej obrane MHC.
     
    52:53
    Domáci v plnom počte.
     
    51:21
    S domácimi nehrá dnes ani šťastena. Galamboš využil nepozornosť hostí a po strele od modrej od martinského obrancu z otočky zakončil, no iba do dolnej konštrukcie.
     
    50:53
    Dvadsiatka hrá presilovku. 2. min. pre Cígera krošček.
     
    50:40
    Akoby to bolo presne naopak, modrí boli mladí a biely skúsení. Aj keď musíme dodať, že aj v domácom mužstve je kvantum mladíkov, v zápase sa neodhodlali tí starší povzniesť a povzdvihnuť kabínu.
     
    49:59
    Horanský v dnešnom zápase ukazuje nesmierne šikovné ruky a prehľad, celkovo tím mladíkov podáva kolektívne dobrý, obetavý a súdržný výkon.
     
    48:40
    Jaroslav Markovič azda prvý raz v zápase predviedol svoju šikovnosť, nakorčuľoval si do priestoru medzi kruhmi a vystrelil na Sabola, ten predviedol skvelý rýchly zákrok.
     
    47:51
    Mlynčár vystrašil martinskú obranu, bez ostychu sa vydal až k Dzubinovi a snažil sa ho umne prekonať, no tentoraz pomohlil svojmu brankárovi aj hráči Martin a zabránili tak prípadnému gólu.
     
    46:27
    Beran zahodil. Domáci majú dnes veľmi nepresnú mušku, Berana odhadol správne Sabol, keď zovrel betóny v momente ,kedy sa snažil martinský útočnik prekonať jeho samého pomedzi ne.
     
    45:55
    Horanský Stanislav nahadzoval nebezpečne puk na Sabola, Dzubina so šťastím vyrazil.
     
    44:44
    Lukáš Matejka mal na hokejke gól, z úplne blízkeho miesta a ideálneho streleckého uhlu neprepasíroval puk za Sabola.
     
    43:20
    Martin akoby nevedel čo má hrať, dvadsiatka dominuje aj v obrannom pásme a MHC sa neraz aj samo dostáva mimo hru, ako aj teraz, keď namiesto presnej prihrávky nasledovala nahrávka mimo útočného pásma.
     
    41:33
    Taktika je jasná, Martin sa snaží hrať jednoducho a priamočiaro, mladíci reprezentácie už vyčkávajú v strednom pásme a vyrážajú do brejkov.

    Jozef Čelestiak

    Branky a nahrávky: 6. Galamboš (Ďatelinka), 57. Beran (Novotný) – 3. Koyš (Horvát, Predajniansky), 4. Rzavský (Gašpar, Horanský), 7. Minárik, 35. Gašpar


    HK VITAR Martin: Šúrek – Novotný, Tupý, Ďatelinka, Matejka, Brcko, Imrich, Fillo, Pacalaj – Beran, Markovič, Zlocha – Thémar, Galamboš, Važan – Cíger, Fujerík, Jurášek – Perniš, Dírer, Žáčik. Tréner: D. Babka.
    HK Orange 20: Sabol – Gachulinec, Luža, Palovič, Rusina, Černák, Valjent, Bačik, J. Predajniansky – Horanský, Gašpar, Rzavský – Minárik, Kolena, Tibenský – Šimun, Mlynčár, Skalický – Horvát, Rehák, Koyš. Tréner: E. Bokroš.

    Rozhodčí: Štefik, Holienka, Sčensný
    bahis siteleri