K. Vary – Slavia 4:2 (kon.) | Třinec – Pardubice 3:0 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 6:7 (po pr.)
Litvínov – Vítkovice 1:4 (kon.) | Plzeň – Chomutov 3:2 (kon.) | Kladno – Kometa Brno 5:1 (kon.)
po prodl.
Bílí Tygři Liberec
6:7 (5:2, 1:2, 0:2 – 0:1)
Mountfield HK
Neděle 13.10.2013, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:18
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, Hradec dokonal neskutečný obrat. Frühauf přistrčil v útočném pásmu kotouč na LUKÁŠE KVĚTONĚ, jenž tvrdou střelou pověsil kotouč pod horní tyč.
    Asistence: Peter Frühauf a František Ptáček.
     
    59:23
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Neskutečné! Velký závar na Schwarzově brankovišti využil beze zbytku JIŘÍ ŠIMÁNEK, jenž za pomoci spoluhráčů vydoloval kotouč a poslal ho za chumel hráčů včetně gólmana.
    Asistence: Jaroslav Kudrna a Lukáš Květoň.
     
    52:02
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hokejisté Mountfieldu se dotahují na rozdíl jediné branky. Škoda poslal kotouč na vrchol kruhu, kde stál JAKUB SUJA. Ten nenápadnou střelou zápěstím trefil přesně levý horní roh.
    Asistence: Vladimír Škoda a Rudolf Červený.
     
    39:50
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Nerovnovážný počet hráčů na ledě vyhovuje spíše znevýhodněnému týmu. Červený vyslal dopředu VLADIMÍRA ŠKODU, jenž střelou zápěstím pověsil kotouč pod horní tyč.
    Asistence: Rudolf Červený.
     
    31:20
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Harantova střela těsně nad ledem byla tečována bránícím hráčem a po zmatku na brankovišti se k puku dostal JAROSLAV KUDRNA, jenž ho poslal za Schwarze.
    Asistence: Tomáš Harant a René Vydarený.
     
    27:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ani druhá třetina nezůstane bez gólu. Vampolovu přihrávku napříč pásmem využívá MICHAL BULÍŘ, jehož pokus Kacetl málem betonem zastavil. Ale kotouč přeci jen za čáru proklouzl.
    Asistence: Petr Vampola a Tomáš Filippi.
     
    19:16
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hosté se posazují v oslabení. Přečíslení tří na jednoho využili beze zbytku, když Škoda našel přesným pasem RUDOLFA ČERVENÉHO, který z první propálil Schwarze.
    Asistence: Vladimír Škoda a František Ptáček.
     
    15:05
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec přesilovou hru bleskově využívá. Martin Bartek našel zpoza branky PETRA VAMPOLU, jenž se trefil z ostrého úhlu a podruhé v zápase se gólově prosadil.
    Asistence: Martin Bartek a Petr Nedvěd.
     
    13:43
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí si znovu berou zpět tříbrankové vedení. Nedvědovu střelu z kruhu vyrazil Kacetl jen k dojíždějícímu TOMÁŠI URBANOVI, který z první poslal puk za brankovou čáru.
    Asistence: Petr Nedvěd.
     
    11:01
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Krátce na to se hostům daří snížit. Harant posunul kotouč na TOMÁŠE MERTLA, jenž vypálil z pravého kruhu a Schwarz musel kotouč lovit z branky.
    Asistence: Tomáš Harant a Jaroslav Kudrna.
     
    09:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí už vedou o tři branky. MARTIN BARTEK vypíchl kotouč ve středním pásmu, najel si po pravém křídle a střelou švihem překonal Kantora. Ten si znovu nedá tento moment za rámeček.
    Bez asistence.
     
    06:39
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec v oslabení odskakuje na dvě branky. PETR VAMPOLA vzal kotouč v obraném pásmu, vyrazil dopředu a krátce po přejetí útočné modré vypálil švihem. Kantor, jemuž kotouč propadl pod rukou, asi nemá úplně čisté svědomí.
    Asistence: Jakub Čutta.
     
    04:29
    Liberec právě vstřelil branku!
    Prakticky první vážnější střela na Kantora končí brankou. Čakajíkovo nahození vyrazil gólman jen před branku, kam dojížděj TOMÁŠ BULÍK, jenž dopravil kotouč do sítě.
    Asistence: Martin Čakajík a Petr Vampola.
    Marken.cz

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 5. Bulík (Čakajík, Vampola), 7. Vampola (Čutta), 10. Bartek, 14. Urban (Nedvěd), 16. Vampola (Bartek, Nedvěd), 28. Bulíř (Vampola, Filippi) – 12. Mertl (Harant, Kudrna), 20. Červený (Škoda, Ptáček), 32. Kudrna (Harant, Vydarený), 40. Škoda (Červený), 53. Suja (Škoda, Červený), 60. Šimánek (Kudrna, Květoň), 62. Květoň (Frühauf, Ptáček)


    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Melicherčík) – Čakajík, Voráček, Výtisk, Hunkes, Ulrych, Šimek, Čutta – Urban, Nedvěd, Valský – Bartek, Vampola, Bulík – Pospíšil, Filippi, Bulíř – Jass, Zacha, Víšek.
    Mountfield HK: Kantor (10. Kacetl) – Ptáček, Plášil, Frühauf, Pláněk, Vydarený, Harant, Mikuš – Šimánek, Mertl, Kudrna – Květoň, Langhammer, Tvrdík – Suja, Červený, Škoda – Rousek, Knotek, Švihálek.

    Rozhodčí: Jeřábek, Bauer – Barvíř, Blümel.

    Diváci: 4 454
    bahis siteleri